تلاش تهران برای عضویت در شبکه جهانی جامعه ایمن
از سال ۱۹۹۱ تاکنون، ۱۴۵ شهر دنیا شاخصهای جامعه ایمن را کسب کرده و شبکه جهانی جامعه ایمن را تشکیل دادهاند و امید میرود تهران نیز به زودی این شاخص را کسب کرده و جزو شهرهای ایمن شود.
دکتر علیرضا مثیقی، عضو کمیته مطالعات راهبردی سلامت و بهداشت شهری گفت: ارتقای فرهنگ و تغییر رفتار، ارتقای سطح ایمنی محیط و نیز ارتقای سطح ایمنی وسایل کار، از کار در خانه تا کار در کارخانه از ویژگیهای یک جامعه ایمن است. وی افزود: مقرر شد این طرح در تهران به صورت منطقهای شروع شود تا در نهایت کل تهران را در برگیرد.
عضو کمیته مطالعات راهبردی سلامت و بهداشت شهری، مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران همچنین گفت: منطقه ۲۲ پیشتاز این طرح بوده و تاکنون دوبار مورد بازرسی کارشناسان بینالمللی قرار گرفته است. همچنین مناطق ۲۰، ۴، ۵ و ۲۱ نیز مورد بازدید این کارشناسان قرار گرفت و امیدوار هستیم تا سال ۲۰۱۱ تهران، ایمنترین شهر برای کار و فعالیت، تعلیم و تربیت، تفریح و زندگی و عبادت گردد.
محله «دوستدار کودک» در تهران ایجاد میشود
همچنین براساس پروتکلی که با سازمان صندوق کودکان سازمان ملل متحد یونیسف منعقد شده، تهران برای مدت دو سال به عنوان دبیرخانه محله دوستدار کودک برگزیده شد.
دکتر علی ماهر با بیان این مطلب افزود: طرح محله دوستدار کودک در «دومین جشنواره انتخاب برترینهای پژوهش و نوآوری در حوزه مدیریت شهری» دنبال میشود، وی گفت: آموزش حقوق کودک به خانواده، بهرهمندی کودکان از حداقل آموزش مانند آموزش پیش دبستانی و نیز آموزش رفتار با کودک و نیازهای کودک به والدین از ویژگی های این طرح است.
عضو کمیته مطالعات راهبردی بهداشت و سلامت شهری در ادامه افزود: برای اجرای این طرح پنج محله در پنج نقطه سطح شهر تهران انتخاب شده که از این میان محله دوازده منطقه دوازده به عنوان واحد پایهای انتخاب شده است و این طرح برای اولین بار در محله دروازه غار اجرا خواهد شد.
ارسال نظر