الیاس نادران در رابطه با چشم‌انداز آتی حضور اصولگرایان در انتخابات ریاست‌جمهوری خاطرنشان کرد: ما در مورد تداوم مدیریت حدادعادل بر مجلس این استدلال را داشتیم که تعویض مدیریت‌ها برای کشور هزینه دارد، در ریاست‌جمهوری هم طبیعتا این مساله یک مساله‌ جدی است، به این معنا که زمانی که رییس‌جمهور چهار سال در کشور کار کرده، تغییر او برای کشور حتما همراه با هزینه است. عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این مطلب گفت: البته مجموعه‌ اصولگرایان در هر اقدام سیاسی، هزینه - فایده می‌کنند و بر اساس مجموعه‌ شرایط کشور، تصمیم می‌گیرند. نادران توضیح داد: هم آنهایی که کاندیدا هستند و هم کسانی که در عرصه سیاسی جبهه‌ اصولگرایان افراد موثر تلقی می‌شوند و هم احزابی که در مجموعه جبهه اصولگرایان تعریف می‌شوند، انتظار دارند که در تصمیم‌گیری‌های این جبهه مشارکت داشته باشند. نادران با اعتقاد به اینکه این تجارب سیاسی می‌تواند در آرایش سیاسی حوزه اصولگرایان در این دوره بسیار مفید باشد، گفت: اینکه بتوان در انتخابات ریاست‌جمهوری دهم، جمع بزرگ‌تری از اصولگرایان را مورد اتفاق نظر و وفاق قرار دهیم، نیاز به رایزنی‌های چندجانبه دارد که این کار آغاز شده است و احزاب و شخصیت‌های سیاسی این حوزه‌ها، رایزنی‌های خود را آغاز کرده‌اند، تا به ساز و کار مورد قبولی برسند که هم مقبولیت و مشروعیت حداکثری در بین اصولگرایان وجود داشته باشد و هم ساز و کاری باشد که بتواند نامزدهای اصولگرایان را متقاعد کند تا بر روی یک کاندیدای مشخص وفاق کنند.

هزینه‌های جلسه علنی کردان بیش از غیرعلنی بود

این نماینده‌ مجلس در بخش دیگری از گفت‌وگو در رابطه با مدرک تحصیلی وزیر کشور که محل بحث‌های فراوان شده است و برخوردی که مجلس باید با این قضیه داشته باشد، گفت: باید به دور از هیاهو و جنجال‌آفرینی، مسائل به صورت اصولی حل‌وفصل شود و تقاضا و اصرار ما در روز رای‌گیری وزرا به همین دلیل بود که طرح برخی مسائل در افکار عمومی نگرانی‌هایی را ایجاد می‌کند که رای آوردن یا نیاوردن هر دو به ضرر وزیر می‌شود. نادران ادامه داد: به همین دلیل تلاش‌های زیادی صورت گرفت که با توجه به اطلاعاتی که به دست آمده بود، اساسا این مساله مطرح نشود و موضوع موکول به فرصت دیگری شود، اما خود آقای کردان در نشستی که با او داشتیم، اصرار داشت این کار ادامه یابد و مساله در جلسه‌ علنی مطرح شود، به‌رغم اینکه جلسه غیرعلنی هزینه‌هایی داشت، اما هنوز هم بر این اعتقادم که هزینه‌های آن کمتر از علنی شدن مسائل بود. این نماینده مجلس با اعتقاد به اینکه هم‌اکنون نیز مساله باید در نشست‌های تخصصی و کارشناسی که موضع بی‌طرفی دارند، بررسی شده و استدلال‌ها استماع شود، گفت: باید تصمیمی گرفته شود که به مصلحت کل نظام است، نمی‌توان منافع نظام را فدای منافع افرادی کنیم و افراد هم باید بپذیرند که در چارچوب نظامی فعالیت می‌کنند که این نظام به بسیاری از روابط اخلاقی، دینی و رفتار اجتماعی مبتنی بر اخلاقیات بنا نهاده شده و باید این چارچوب‌ها رعایت شود.

نادران ادامه داد: اگر آن‌چه که در مورد آقای کردان ادعا می‌شود، محرز شد، طبیعتا باید تصمیم لازم را بگیرند و اگر هم خلاف آن را اثبات کرد، طبیعتا آنهایی که برایشان ابهامی وجود داشت، موضع خود را اصلاح می‌کنند و مشکل حل می‌شود.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار کرد: فرافکنی و فرار به جلو و رسانه‌ای شدن این مساله به مفهوم دامن زدن به آن، باید در جمع‌های تخصصی و کارشناسی پی‌گیری شود.

نادران گفت: من شخصا آمادگی دارم که این کار را در حوزه‌های تخصصی خودش تعقیب کنم، البته اگر ناامید شوم که مساله در حوزه‌های تخصصی در حال پیش رفتن است، بر اساس وظیفه نمایندگی خود که قسم خورده‌ام با مردم مسائل را صادقانه مطرح کنم، ناچار خواهم بود از تریبون مجلس مسائل را اعلام کنم، اما فعلا امیدوارم که مساله بتواند در حوزه‌های تخصصی به نتیجه مطلوبی که به مصحلت کل نظام است، منجر شود.