وزیر کار و امور اجتماعی:
با مدیریت سلبی نمیتوان تورم را پایین آورد
وزیر کار و امور اجتماعی گفت: موضوع اشتغال مساله یک وزارتخانه و حتی یک دولت نیست، مجموعه مردم هستند که دست به دست هم میدهند تا مشکل جوانان را حل کنند و استعدادهای بالقوه را بالفعل کنند. به گزارش ایسنا، محمد جهرمی در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه مشهد افزود: در سال گذشته به طور متوسط ۸۰۰هزار ازدواج داشتهایم که این ازدواجها نیازهای جدید تولید میکنند، بنابراین باید با تولید ثروت نیازهای جامعه و مشکلات حل شود.
وی با بیان اینکه برای این منظور باید به سمت جایگزینی تولید به جای دلالی و سوداگری پیش برویم، تصریح کرد: در مورد تورم اگر نقدینگی را جمع کنیم مثل فنری خواهد بود که آن را زیر فشار قرار دادهایم و اگر به تولید نرسیم با از بین رفتن قدرت، فنر با جهش رها خواهد شد. وزیر کار ادامه داد: با مدیریت سلبی و انقباضی در سیاستهای پولی شاید بتوانیم در حد چنددرصد نرخ تورم را پایین آوریم، ولی این کاهش زمانی پایدار خواهد ماند که به تولید اهمیت داده شود.
جهرمی تصریح کرد: نگاه وزارت کار و امور اجتماعی به توانمندسازی بخش غیردولتی و سرمایهگذاری بهنگام است و به دنبال این هستیم که خوشههای تولیدی را در خصوص بنگاههای زودبازده ساماندهی کنیم. وزیر کار و امور اجتماعی گفت: میخواهیم مسائل را به صورت ریشهای حل کنیم و در همین راستا برای اولین بار شکایت کارگر به کارفرما در سال ۸۵ نسبت به سالهای گذشته کمتر شد که این رفع مشکلات تولید را نوید میدهد و اینکه کارگر و کارفرما بیشتر از گذشته با هم رفیق شدهاند. وی درباره طرح تحول اقتصادی گفت: بحث تحول اقتصادی و بحث هدفمند کردن رایانهها بحث تازهای نیست، ولی زیرساختهای اقتصادی ضرورت انجام آن را هر روز نسبت به گذشته بیشتر می کند.
وی با بیان اینکه برای جراحی یک بیمار حتما مشکلاتی را خواهیم داشت، افزود: باید تیم صاحب نظر و مدیران کاری کنند که این جراحی با اثر بخشی بیشتر انجام گیرد و این غده سرطانی از کشور رخت بندد. جهرمی تصریح کرد: در این زمینه باید با طمانینه به دنبال پیدا کردن راهکار مناسب با ارائه نظرات نخبگان مختلف و با همت همه مردم و همبستگی ملی و عزم عمومی، مشکلات را یکی پس از دیگری حل کنیم.
وی با اشاره به تذکر رهبری در رابطه با اطلاعرسانی فعالیتهای دولت گفت: متاسفانه رسانههای مکتوب در این زمینه به خوبی عمل نکردهاند و نتوانستهاند این همه تلاش را نشان دهند. وزیر کار و امور اجتماعی ادامه داد: در طی برنامه سوم توسعه میانگین اشتغالزایی، ۱/۴درصد در سال بود ولی این رقم در سال ۸۶ به ۹/۶درصد رسید. وی در مورد نرخ رشد مسکن گفت: نرخ رشد مسکن در سال ۸۳، ۱/۴درصد منفی بود، ولی این رقم در سال ۸۶، ۵/۱۵درصد نسبت به سال ۸۵ افزایش نشان میدهد.
ارسال نظر