جهانگیرزاده مطرح کرد
دو راهی لاریجانی برای حضور در انتخابات آتی
جواد جهانگیرزاده در گفتوگو با ایلنا، حضور لاریجانی در مجلس را موثرتر دانست و افزود: رییس مجلس برای تدوین افقهای چهار ساله مجلس هشتم تیمهای کاری تشکیل داده است که به واسطه آن میتوان از ظرفیتها و امکانات حداکثری مجلس برای رسیدن به جایگاه واقعی آن استفاده کرد. از این رو احتمال دارد که ایشان حضور در مجلس را به حضور در عرصه انتخابات ریاستجمهوری ترجیح دهد.
نماینده ارومیه در واکنش به احتمال کاندیداتوری علی لاریجانی در انتخابات ریاستجمهوری آتی اظهار کرد: ایشان برای حضور در این انتخابات بر سر دوراهی قرار دارند، چرا که از یکسو حضور ایشان در مجلس منجر به تداوم فعالیت مجلس قدرتمند خواهد شد و از سویی برخی مایل به حضور ایشان در عرصه انتخابات ریاستجمهوری هستند.
جواد جهانگیرزاده در گفتوگو با ایلنا، حضور لاریجانی در مجلس را موثرتر دانست و افزود: رییس مجلس برای تدوین افقهای چهار ساله مجلس هشتم تیمهای کاری تشکیل داده است که به واسطه آن میتوان از ظرفیتها و امکانات حداکثری مجلس برای رسیدن به جایگاه واقعی آن استفاده کرد. از این رو احتمال دارد که ایشان حضور در مجلس را به حضور در عرصه انتخابات ریاستجمهوری ترجیح دهد. وی در واکنش به اخباری که حاکی از احتمال کاندیداتوری حداد عادل است، گفت: احتمال حضور حداد عادل در این عرصه از احتمال حضور لاریجانی به مراتب کمتر است. چرا که حداد عادل، انسان تکلیفمداری است و همچون انتخابات مجلس هشتم که بر اساس ادای تکلیف در انتخابات ریاست مجلس حضور یافت و نهایتا به دلیل اجماع اصولگرایان، کرسی ریاست را به لاریجانی واگذار کرد، در انتخابات ریاستجمهوری نیز چنین عمل خواهد کرد.
به اعتقاد وی، حداد عادل با سنجش شرایط موجود و احتمال اینکه اصولگرایان بر روی کاندیداتوری وی به اجماع نرسند، در انتخابات ریاستجمهوری آتی کاندیدا نخواهد شد.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با پیشبینی اینکه اصولگرایان پس از بررسی شرایط موجود و وضعیت کاندیداهای احتمالی اصولگرایان، نهایتا به مرحله انتخاب یک نفر از میان دو کاندیدای مطرح نهایی خواهند رسید، افزود: قطعا یکی از این کاندیداهای نهایی احمدینژاد خواهد بود. کاندیدای دیگر هم یکی از آقایان لاریجانی، ولایتی یا قالیباف خواهند بود. البته برخی گمانه زنیها نیز حکایت از احتمال کاندیداتوری پورمحمدی را دارد.
جهانگیرزاده معتقد است: از میان این چهار گزینه احتمال بالا آمدن ولایتی و رقابت وی با احمدینژاد در جلب نظر اجماعی اصولگرایان کمتر از دیگران است و احتمال پورمحمدی و قالیباف بیشتر از چهار گزینه مطرح شده است. از میان این دو نفر از آنجا که پورمحمدی تاکنون کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری نبوده و مباحث کمتری نسبت به وی مطرح شده است، شانس بالاتری نسبت به قالیباف دارد.
وی در پاسخ به اینکه احتمال اجماع اصولگرایان بر احمدینژاد بیشتر است یا یکی از چهار گزینه مذکور؟ گفت: چگونگی اجرای طرح تحول اقتصادی و مدت باقیمانده از ریاستجمهوری احمدینژاد، در این زمینه بسیار تعیینکننده است. اما در حال حاضر احتمال اجماع بر احمدینژاد بیشتر از سایر کاندیداهای اصولگرایان است.
نماینده ارومیه با بیان اینکه وقوع هر احتمالی ممکن است، ادامه داد: با تمام اینها احمدینژاد یک پای ثابت انتخابات ریاستجمهوری آتی است. اجماع اصولگرایان بر یک کاندیدای واحد نیز بسیار محتمل است. بر این اساس انتخابات ریاستجمهوری دهم انتخاباتی پرچالش و زنده خواهد بود.
جهانگیرزاده در واکنش به احتمال کاندیداتوری حسن روحانی تصریح کرد: روحانی یک کاندیدای میانه رو به شمار میرود که وجه اصلاحطلبی وی بیشتر است. اگر چه احتمال دارد بخشی از اصولگرایان از کاندیداتوری روحانی حمایت کنند؛ اما او کاندیدای اصولگرایان به شمار نخواهد رفت و اجماع اصولگرایان بر روی وی ایجاد نخواهد شد.
ارسال نظر