حمایت ناگزیر اصولگرایان از احمدینژاد
وزیر کشور دولت اصلاحات با تلخ و ناگوار خواندن مقدمات برگزاری انتخابات نهم ادامه داد: در این انتخابات یک جریان از امکانات عمومی استفاده کرده و برخی دستگاههای مسوول و متولی، رفتاری یکجانبه داشتند، اما دقت نظر مجریان انتخابات و بیطرفی آنها را میتوان دستاورد دوره اصلاحات دانست.
عبدالواحد موسوی لاری تصریح کرد: رای آوردن احمدینژاد در سال ۸۴ و زمانی که دولت اصلاحات بر سرکار بود، نشانه نهادینه شدن اصلاحات در جامعه است، زیرا اصلاحات به معنای بها دادن به خواست، اراده و رای مردم است.
وزیر کشور دولت اصلاحات با تلخ و ناگوار خواندن مقدمات برگزاری انتخابات نهم ادامه داد: در این انتخابات یک جریان از امکانات عمومی استفاده کرده و برخی دستگاههای مسوول و متولی، رفتاری یکجانبه داشتند، اما دقت نظر مجریان انتخابات و بیطرفی آنها را میتوان دستاورد دوره اصلاحات دانست. موسوی لاری با تاکید بر اینکه رای آوردن احمدینژاد به معنای رویگردانی مردم از اصلاحات نبود،عدم اقبال مردم به کاندیدای اصلاحطلبان در سال ۸۴ را معلول عوامل زیادی دانست و گفت: یکی از مهمترین این عوامل، چند پارگی در جریان اصلاحات بود، یعنی این جریان دارای کاندیداهای متعدد بود، اما مقایسه جمع آرای اصلاحطلبان و اصولگرایان نشان میدهد که گرایش مردم به جریان اصلاحات بیشتر بود، هرچند به دلیل تعدد کاندیدا، نتیجه نگرفتند.
به گزارش ایلنا، وی روی کار آمدن دولت نهم را برخلاف انتظار و محصول مدیریت اصلاحات ندانست و گفت: نتیجه این انتخابات حاصل تفرقهای بود که میان گروههای اصلاحطلب بوجود آمد. موسوی لاری با بیان اینکه عمر سه ساله دولت نهم، کارآمدی و توفیق عصر اصلاحات را بیشتر نشان می دهد، افزود: دولت اصلاحات رسانهای نداشت که کارکرد خود را معرفی کند و متاسفانه رسانه ملی در آن زمان وظیفه خود را نقد و مقابله با دولت میدانست، اما امروز خلاف آن رخ داده است و این رسانه نقش روتوش کردن مشکلات دولت و روابط عمومی آن را ایفا میکند. وی در مورد کاندیدا شدن کروبی در انتخابات ریاستجمهوری سال ۸۴ گفت: کروبی رییس مجمع روحانیون مبارز بود و مجمع طی اطلاعیهای، وی را به عنوان کاندیدای خود معرفی کرد و اعضای ستاد کروبی را نیز اعضای مجمع روحانیون تشکیل دادند که در نهایت رای کروبی خوب بود و اگر دوستان اصلاحطلب به صورت هماهنگ از کروبی، معین، هاشمی، مهرعلیزاده یا فرد دیگری حمایت میکردند، نتیجه انتخابات به نحوه دیگر رقم می خورد. موسوی لاری در مورد استراتژی جناح رقیب اصلاحات در انتخابات ریاستجمهوری سال آینده گفت: آنها چارهای جز حمایت از احمدینژاد ندارند و معرفی کاندیداهای دیگر از سوی آنها شوخی و برای خالی نبودن عریضه است. البته اگر اصلاحطلبان کاندیدایی معرفی نکنند، اصولگرایان برای ظاهرسازی اجازه میدهند که چند کاندیدای خودشان وارد عرصه شده و با احمدینژاد رقابت کنند. وی ادامه داد: اگر رقابت میان اردوگاه اصلاحطلبان و اصولگرایان باشد، جریان محافظه کار بر سر فرد دیگری به جز احمدینژاد شرطبندی نمیکند و کاندیدای نهایی آنها احمدینژاد است که امکانات زیادی داشته و مدیران او در سراسر کشور پراکندهاند.
ارسال نظر