صفحه اقتصادسیاسی را از امروز بخوانید
نبرد پارادایمها در راه بیپایان
دنیای اقتصاد- این روزها کمتر کسی با صراحت علیه اقتصاد آزاد سخن میگوید، ولی جانبداریهای فاقد مبانی تئوریک باعث شده است در فضایی که همه از رقابت، خصوصیسازی و کوچک شدن دولت سخن میگویند تحول چشمگیری در برنامه عبور اقتصاد ایران از وضعیت فعلی رخ ندهد.
مروری بر تقابل دو نگاه اقتصادی در سال آخر دولت
دنیای اقتصاد- این روزها کمتر کسی با صراحت علیه اقتصاد آزاد سخن میگوید، ولی جانبداریهای فاقد مبانی تئوریک باعث شده است در فضایی که همه از رقابت، خصوصیسازی و کوچک شدن دولت سخن میگویند تحول چشمگیری در برنامه عبور اقتصاد ایران از وضعیت فعلی رخ ندهد. نبرد پارادایمها در راه بیپایان
مروری بر تقابل نگاه اقتصادی هاشمی رفسنجانی و احمدینژاد در سال آخر دولت نهم
اقتصاد ایران، بیش از هر زمان دیگری، عرصه تقابل آرای تئوریک متفاوت و شیوههای اجرایی معارض است. یک سوی این طیف، حامیان اقتصاد آزاد نشستهاند و سوی دیگر مخالفان یا منتقدان این روش.
البته به مدد تحولی که در سالهای اخیر در جهان و ایران رخ داده، کمتر کسی با صراحت علیه اقتصاد آزاد سخن میگوید، اما جانبداریهای فاقد مبانی تئوریک موجب شده است، در فضایی که همه از خصوصیسازی، کوچک شدن دولت، رقابت، آزادسازی و نظایر اینها سخن میگویند، تحول چشمگیری در برنامه خروج اقتصاد ایران از وضع دولتی کنونی رخ ندهد. صفحات اقتصاد سیاسی که از امروز در روزنامه دنیای اقتصاد چاپ میشود، تلاشی است برای نشان دادن کژتابیهای نظری در نگاه به اقتصاد آزاد. در نخستین روز دو پارادایم اصلی اقتصادی در ایران نقد و بررسی شده است. در روزهای آینده مصادیق این منازعه تئوریک بررسی خواهد شد.
این مباحث را از امروز در صفحات اقتصاد سیاسی (۳۰ و ۳۱) دنبال کنید.
ارسال نظر