دلایل همگرایی اصلاحطلبان
عضو انجمن اسلامی مدرسان دانشگاهها گفت: به هر میزان گروههای سیاسی همفکر و همسو از رشد و توسعهیافتگی برخوردار باشند، آمادگی و زمینه فعالیت مشترک، اجماع و رسیدن به وحدت در میان آنها بیشتر خواهد بود. ولیا... شجاعپوریان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: اصلاحطلبان برای انتخابات آینده، محورها و نقاط اشتراک متعددی دارند که میتواند دستمایه همگرایی و وحدت آنها شود؛ یکی از آنها دیدگاه سیاسی اصلاحطلبان و نگاه تقریبا همسان آنها در این زمینه است.
وی افزود: طبیعی است در یک جریان فکری مشترک پیشبرد اهداف فکری و سیاسی باید مهم باشد و اینکه کدام یک از تشکلها و گروههای آن جریان میداندار باشند، امر ثانوی است. چه بسا اصرار بر گروهها و شخصیتهای یک گروه شائبه قدرتطلبی فردی و گروهی یا انحصارطلبی را دامن خواهد زد.
وی همچنین وضعیت کنونی کشور را از دیگر عوامل همگرایی و اجماع اصلاحطلبان خواند و گفت: وضعیت اقتصادی فعلی هزینههای هنگفتی را به مردم تحمیل کرده و صدور قطعنامهها علیه ایران نیز موجب شده است در شرایط فعلی اولویت اصلی هر گروه و تشکل سیاسی از اصلاحطلب و اصولگرا ترجیح منافع ملی بر منافع فردی و گروهی باشد.
عضو انجمن اسلامی مدرسان دانشگاهها با بیان اینکه بازگشت به قدرت براساس فرآیند قانونی و دموکراتیک از معبر انتخابات آزاد و سالم انگیزه دیگر اصلاحطلبان برای اجماع خواهد بود، اضافه کرد: اصلاحطلبان که عمدتا در پیدایش انقلاب و در تداوم و بقای نظام از جان مایه گذاشتهاند و خود را فرزندان واقعی انقلاب میدانند بهرغم همه بیمهریها و جفاهایی که تاکنون دیدهاند از نظام و انقلاب و آرمانها نبریدهاند و دل در گرو اندیشههای والای معمار انقلاب داشته و دارند.
وی ادامه داد: از این رو اصلاحطلبان در هر انتخابات با نیت و قصد خدمت به نظام وارد عرصه رقابت شدهاند؛ اگرچه هیچگاه از شرایط برابر و عادلانه برخوردار نبودهاند ولی اطمینان دارند اگر از حداقل شرایط مساوی با رقبای خود سود ببرند، میتوانند پایگاه اجتماعی وسیعی داشته باشند. به هر حال شرکت در انتخابات برای رسیدن به قدرت، اداره جامعه و بازگشت کشور به مسیر منطقی، عقلایی و کم هزینه کردن مدیریت آن از محورهای مشترک اصلاحطلبان است.
ارسال نظر