پیشنهاد وزیر راه برای تعیین توافقی قیمت بلیت هواپیما
وزیر راه در گفتوگو با خبرگزاری فارس با اشاره به موضوع قیمت بلیت هواپیما و وضعیت شرکتهای هواپیمایی اظهار کرد: من به عنوان وزیر راه پیشنهاد دادم که نرخ بلیت هواپیما، یک نرخ توافقی شود. به نظر من در مورد بلیت اتوبوس و قطار، این نرخ باید کنترلی و در اختیار دولت باشد ولی در مورد بلیت هواپیما با توجه به طیف استفاده کننده از این نوع خدمات باید متفاوت باشد. وی گفت: این کار سبب ایجاد رقابت برای ارائه خدمات بهتر بین شرکتهای هواپیمایی و بهبود ناوگان خواهد شد.
وزیر راه و ترابری پیشنهاد داد نرخ بلیت هواپیما بهصورت توافقی تعیین شود.
وزیر راه در گفتوگو با خبرگزاری فارس با اشاره به موضوع قیمت بلیت هواپیما و وضعیت شرکتهای هواپیمایی اظهار کرد: من به عنوان وزیر راه پیشنهاد دادم که نرخ بلیت هواپیما، یک نرخ توافقی شود. به نظر من در مورد بلیت اتوبوس و قطار، این نرخ باید کنترلی و در اختیار دولت باشد ولی در مورد بلیت هواپیما با توجه به طیف استفاده کننده از این نوع خدمات باید متفاوت باشد. وی گفت: این کار سبب ایجاد رقابت برای ارائه خدمات بهتر بین شرکتهای هواپیمایی و بهبود ناوگان خواهد شد. رحمتی افزود: اگر از همه مسافران هواپیما پرسیده شود که بین قیمت بلیت و امنیت و ایمنی پرواز کدامیک اهمیت بیشتری دارند، قطعا ایمنی پرواز و راحتی آن را اعلام میکنند. بهبود ناوگان و ارائه خدمات بهتر تماما به بنیه و توان شرکتهای هواپیمایی مرتبط است.
رحمتی ادامه داد: سال جاری یک هزار نقطه پرحادثه در مسیرهای مختلف جادهای کشور حذف میشود که این تعداد در سال گذشته ۹۰۰ نقطه بود.
وی افزود: در زمینه راههای روستایی نیز طی چند سال اخیر، اقدامات بسیار خوبی انجام شده و امسال و سال آینده نیز برنامه داریم جادههای روستاهای بالای ۷۰ خانوار جمعیت را کاملا آسفالت کنیم. برای امسال روستاهای بالای ۱۰۰ خانوار جمعیت را در دست برنامه داریم و اعتبار لازم نیز در این زمینه تامین شده است.
به گفته رحمتی، در کشور فرودگاههایی نظیر فرودگاه داراب یا فسا و جهرم وجود دارد که عملا بدون استفاده هستند. البته این فرودگاهها امکانات زیادی نیز ندارند که بلااستفاده بودن آنها، ضرر و زیان چندانی به همراه داشته باشد.
وزیر راه وترابری تصریح کرد: ایران، کشوری حادثهخیز از لحاظ زلزله است. بر این اساس باید باندها یا فرودگاههای اضطراری داشته باشیم تا در مواقع لزوم از آنها استفاده شود. این فرودگاهها عملا تجهیزاتی بیش از یک باند اضطراری ندارند و فعلا هم در اولویت تجهیز قرار ندارند.
رحمتی یادآور شد: در کشور ۸ فرودگاه وجود دارد که در هفته بیش از ۱۵ پرواز از آنها انجام میشود. در حال حاضر علت اصلی عدم استفاده کامل از ظرفیت فرودگاهی کشور کمبود ناوگان هوایی است که اهمیت زیادی دارد.
وی افزود: با تجهیز فرودگاههای موجود میتوان پروازهای بزرگ را نیز در آنها انجام داد. به عنوان مثال در حال حاضر پروازهای حج از ۱۷ فرودگاه کشور انجام میشود که با تجهیز فرودگاهها میتوان این تعداد را به ۲۰ عدد رساند.
تغییر نرخ بلیت با تصویب شورایعالی هواپیمایی
رییس سازمان هواپیمایی کشوری درباره قیمت بلیت هواپیما نیز تصریح کرد: هر نوع تغییری در نرخ بلیت باید در شورای عالی هواپیمایی کشور به تصویب برسد و اینکه عنوان شده ایرلاینها مجاز به افزایش سالانه حداکثر ۲۵درصدی بهای بلیت سفرهای هوایی خود مشروط به ارائه خدمات بیشتر یا استفاده از هواپیماهای بهتر در مسیرهای مختلف هستند، این مساله صحیح نیست.
معاون وزیر راه و ترابری درباره اینکه آیا قیمت بلیت هواپیما افزایش خواهد یافت، تصریح کرد: تاکنون از سوی شرکتهای هواپیمایی کشور درخواستی مبنی بر افزایش قیمت بلیت دریافت نشده است که بخواهیم در این زمینه تصمیمگیری داشته باشیم. فعلا قیمت بلیت تغییری نخواهد کرد.
رییس سازمان هواپیمایی کشوری در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با توسعهای که در ناوگان ایجاد میشود و افزایش توان پروازی ایرلاینها بتوانیم خدمات مناسبی در اختیار مسافران قرار دهیم.
ارسال نظر