جزئیات تازه از پروژه «تنگسیر» بهروز افخمی
زارممد نقش اصلی نیست
«بهروز افخمی» با ذکر این که در صورت مهیا شدن شرایط، فیلم سینمایی «تنگسیر» را زمستان امسال در بوشهر کلید میزند، جزئیات تازهای از تحقیقات، مکانها، جلوههای ویژه و نوع روایت در این پروژه را تشریح کرد.
«بهروز افخمی» در گفتوگو با فارس، گفت: فیلم «تنگسیر» را براساس یک حادثه واقعی که در سال ۱۳۰۰ در شهر بوشهر رخ داده، میسازم.
وی درباره این که آیا این فیلم را براساس فیلمی با همین نام که به کارگردانی «امیر نادری» ساخته شده، میسازد یا بر اساس کتابی با همین نام نوشته صادق چوبک، اظهار داشت: من «تنگسیر» را بر اساس هیچکدام از این دو فیلم و کتاب نمیسازم.
افخمی گفت: زار محمد واقعا وجود داشته و کشتار ۴ نفر در این حادثه جزو تاریخ بوشهر محسوب میشود و من فیلم خود را بر اساس این حادثه واقعی خواهم ساخت.
کارگردان «کوچک جنگلی» ادامه داد: در حال حاضر نیز تحقیقات کار را انجام میدهیم که بیشتر به جغرافیای بوشهر، سیستم سیاسی حاکم، ورود انگلیسیها و کنسولگری بزرگ انگلیس در بوشهر مربوط میشود.
وی افزود: بندر بوشهر در آن مقطع تاریخی بسیار پررونق و ثروتمند بوده و این شهر دارالحکومه و نظمیه بسیار مفصلی داشته است.
افخمی گفت: ما درباره این قضایا و همچنین حاکم آن دوره تحقیقات مفصلی انجام میدهیم تا داستان به طور کاملا مستندی از کار درآید.
این کارگردان سینما و تلویزیون درباره زمان شروع فیلمبرداری «تنگسیر» نیز گفت: امیدوارم بتوانیم اواخر پاییز یا اوایل زمستان فیلمبرداری را آغاز کنیم، چون هوای بوشهر خیلی گرم است، بهتر است که فیلمبرداری در آن تاریخ باشد و به نوروز ۸۸ کشیده نشود.
کارگردان «فرزند صبح» گفت: «تنگسیر» فیلمی است که تروکاژ و جلوههای ویژه دارد منتهی از جنس جلوههای ویژهای که در دکور و جمعیت ایجاد میشود و نه کارهای مربوط به حادثه و اکشن.
«افخمی» با بیان اینکه فیلم با همان نام «تنگسیر» ساخته خواهد شد، درباره بازیگران آن نیز تصریح کرد: هنوز کسی را به طور قطعی انتخاب نکردهام، ولی اساسا در طرحی که ما داریم، «زار محمد» نقش اصلی و محوری نیست و یکی از ۳ الی ۴ نقش اصلی ما خواهد بود. این در حالی بود که در فیلم «امیر نادری» یا کتاب «صادق چوبک»، بیشتر به قهرمان و شخصیت «زار محمد» توجه شده بود و «نادری» سعی کرد فیلم با توجه به جزئیات رفتارها و کاراکتر او ساخته شود.
وی گفت: ما سعی میکنیم داستان شهری را که این اتفاق در آن رخ داده، تعریف کنیم و شاید از این لحاظ، «تنگسیر» من به داستان «رسول پرویزی» نزدیکتر خواهد بود.
ارسال نظر