اقتصاد هنر، جریان دوسویه‌ای است که یک طرف آن تولید و عرضه و سوی دیگر آن تقاضا است. آثار هنری از آن جهت که ارزش بالایی دارد طبیعتا بخش تقاضای آن چون دیگر وجوه اقتصادی قوی و فراگیر نیست؛ چراکه مخاطب و متقاضی محدودی دارد و این خود یکی از محدودیت‌های عرضه در اقتصاد هنر است.

در بعد فردی محدودیت داریم؛ چراکه هنر تولید انبوه ندارد و مثل یک واحد صنعتی نیست که در وقت معینی به تعداد مشخصی محصول تولید کند و بیرون بفرستد.

درخصوص چگونگی ساماندهی این حرکت نیز اگر بخواهیم به‌گونه‌ای این عرصه را سامان دهیم که در آن هم هنرمند شرایط مطلوبی داشته باشد و هم متقاضیان. اولین قدم به معرفی هنر در سطح جامعه و شناسایی ضرورت‌های آن برمی‌گردد.

این نمایشگاه اگر نگویم بی‌نظیر، قطعا کم‌نظیر است از آن جهت که فرهنگ‌سازی می‌کند. صاحبان هنر و متولیان عرضه آثار هنری کشور را یک جا و در کنار هم و در بین متقاضیان و مخاطبان این آثار جمع می‌کند و گرد هم می‌آورد.

این حرکت می‌تواند در اقتصاد هنر هم تاثیرگذار باشد؛ چراکه توانایی‌ها و بضاعت‌ها و قابلیت‌های دوطرف را در مقابل هم قرار داده و به نمایش می‌گذارد و امیدواریم این اقدام اولا «اشاعه» و ثانیا «عمق» پیدا کند و در بخش اقتصادی نیز موید و حمایتگر باشد. با مشارکت و همکاری صبا می‌توان به حضور اطمینان‌بخش و امیدوارکننده‌ای در عرصه اقتصاد هنر اندیشید.

بخشی از سخنان مجیدقاسمی در هنگام بازدید از گالری صبا.