بازگشت رسمی ملکزاده به دولت
ملکزاده را به عنوان مشاور خود منصوب کرد. سمتی که رییسجمهور هیچ توضیحی درباره آن نداده و نگفته است که ملکزاده را به عنوان مشاور خود در چه امری منصوب کرده است.
دنیایاقتصاد- محمود احمدینژاد طی یک حکم کوتاه و چند خطی، محمد شریف
ملکزاده را به عنوان مشاور خود منصوب کرد. سمتی که رییسجمهور هیچ توضیحی درباره آن نداده و نگفته است که ملکزاده را به عنوان مشاور خود در چه امری منصوب کرده است. در متن حکم احمدینژاد، خطاب به ملک زده آمده است که «نظر به مراتب تعهد و تجربیات ارزشمند به عنوان مشاور رییسجمهور منصوب میشوید.» وی در ادامه این حکم هم برای ملکزاده آرزوی موفقیت کرده و آورده است: «امیدوارم با توکل بر خدا و تلاش و در ظل توجهات حضرت ولی عصر(ع) در خدمت به ملت بزرگ و پیگیری برنامههای دولت موفق باشید.»
این چنین بود که ملکزاده به پاستور رفت؛ آن هم در شرایطی که او نیز همچون سعید مرتضوی، مدیرعامل صندوق تامین اجتماعی (دیگر منصوب پرحاشیه دولت در ماههای اخیر) پرونده مفتوحی را در قوه قضائیه دارد و علاوه بر آن حرف و حدیثهای زیادی را هم در پشت سر. حرف و حدیثها به ارتباط ملک زاده با مشایی و آنچه به حلقه جریان انحرافی مشهور است مربوط میشود. پرونده قضایی وی هم به دلیل حضورش در شورای عالی ایرانیان به عنوان دبیر این شوراست؛ شورایی که ریاست آن برعهده احمدینژاد است و اسفندیار رحیم مشایی جانشین احمدینژاد در آن. اما ارتباط ملکزاده با مشایی به زمان حضور مشایی در سازمان میراث فرهنگی باز میگردد. در دولت اول احمدینژاد که مشایی به ریاست سازمان میراث فرهنگی منصوب شد، ملکزاده هم معاونت سازمان را پذیرفت. همزمان با رفتن مشایی از این سازمان در دولت دوم احمدینژاد، ملکزاده هم از این سازمان رفت و پس از آنکه مشایی به عنوان جانشین رییسجمهور در ریاست شورایعالی ایرانیان انتخاب شد، ملکزاده با حکم مشایی دبیر این شورا شد. چند ماه پس از آن هم در ۲۹ خرداد سال ۹۰، شریفزاده به سمت معاون اداری و مالی وزارت امور خارجه انتخاب شد؛ انتخابی که این بار با سر وصدای مجلسیان همراه شد تا آنجا که نمایندگان در اعتراض به این انتصاب وزیر امور خارجه یعنی علیاکبر صالحی را تهدید به استیضاح کردند. بهرغم این اعتراضها، اما مراسم معارفه ملکزاده هم برگزارشد. با گسترده شدن دامنه اعتراضات، ملکزاده ۳۱ خرداد ماه از این سمت استعفا داد. تنها دو روز بعد از آن، ملکزاده در تاریخ دوم تیرماه همان سال با حکم مرجع قضایی راهی زندان شد و حدود سه ماه بعد و در روز ۲۱ شهریور عباس جعفری دولتآبادی دادستان عمومی استان تهران در جمع خبرنگاران از آزادی او با «قرار وثیقه» خبر داد.
حکم مشاوره هاشمی شاهرودی برای ملک زاده
در همین حال، ایرنا گزارش داد که آیتالله هاشمیشاهرودی، رییس بنیاد فقه و معارف اهل بیت(ع) نیز در حکمی محمدشریف ملکزاده را به سمت مشاور خود در امور اجرایی منصوب کرد.
هاشمی شاهرودی رییس هیات عالی حل اختلاف و تنظیم روابط قوای سهگانه نیز هست.
ارسال نظر