لاریجانی: منابع صندوق توسعه درست توزیع نشود، نتیجه‌ای عاید نمی‌شود

رییس مجلس با تاکید بر اینکه منابع صندوق توسعه ملی برای پرداخت به بخش خصوصی و با ضابطه است، گفت: اگر منابع این صندوق درست توزیع نشود، نتیجه‌ای عاید مردم نمی‌شود.

به گزارش ایسنا، علی لاریجانی روز گذشته با حضور در یادوارده شهدای روستای اسور از توابع فیروزکوه، با اشاره به مهاجرت روستاییان به شهرها به دلیل عدم سرمایه‌گذاری مناسب در روستاها گفت: با پخش پول بین مردم مشکل بیکاری حل نمی‌شود. وی ادامه داد: با سرمایه‌گذاری درست است که می‌توان مشکل بیکاری را حل کرد، اما متاسفانه دولت‌های گذشته و این دولت، از حساب ذخیره ارزی در این جهت درست استفاده نکرده‌اند.

رییس مجلس گفت: متاسفانه ۱۶۰ میلیارد دلار به حساب ذخیره ارزی می‌آید و می‌رود، ولی مقدار اندکی صرف سرمایه‌گذاری می‌شود.

وی همچنین ادامه داد: مجلس در برنامه پنجم توسعه، ۲۰ درصد از منابع ارزی کشور را به صندوق توسعه ملی، آن هم برای پرداخت به بخش خصوصی اختصاص داد و برای استفاده از آن ضابطه گذاشت؛ لذا انتظار این است که به مردم تسهیلات پرداخت شود؛ این ساده‌انگاری است که از طریق کارهای زودبازده می‌توان اشتغال پایدار به وجود آورد.

مجلس موافق نحوه فعلی توزیع یارانه‌ها نبود

وی اجرای درست قانون را مساله‌ای حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: نگرانی‌های مردم برای اجرا نشدن درست قانون است.

لاریجانی کنترل نرخ تورم و بیکاری را موضوع اصلی کشور دانست و ادامه داد: باور مجلس، توزیع یارانه‌ها به شیوه فعلی نبود. مجلس هرگز فکر نمی‌کرد که قانون یارانه‌ها به شکل فعلی اجرا و یارانه‌های نقدی به شیوه‌ جاری پرداخت شود.

وی افزود: صنعت، کشاورزی و دامپروری طی اجرای این قانون، تسهیلات دریافت نکرده‌اند به همین دلیل مشکلات تولید و نرخ تورم افزایش یافت.

اشتباه شکستن تابوی رابطه با آمریکا

رییس مجلس در بخش‌های دیگری از سخنان خود با اشاره به موضوع مصاف ایران با آمریکا اظهار کرد: آنهایی که امروز در داخل کشور می‌گویند باید تابوی روابط با آمریکا را بشکنیم، بصیرت ندارند.

وی گفت: اسم تابو گذاشتن برای مذاکره با آمریکا و تحقیر افرادی که در برابر سیاست‌های استکباری این کشور مقاومت می‌کنند رفتار نابحقی است، در برخی دولت‌ها نیز این مسائل دنبال می‌شد ولی عملا موفقیتی حاصل نشد.

وی مصاف ایران با آمریکا را مصافی استراتژیک دانست و افزود: مصاف ایران با آمریکا مصافی تاکتیکی نیست، ملت ایران در برابر لشگرکشی آمریکا به منطقه ایستادگی کرد و این ایستادگی موجب بیداری ملت‌های منطقه شد، شکستن تابوی رابطه با آمریکا چه چیزی نصیب شما می‌کند؟ اختلافات استراتژیک از جمله به یغما رفتن منابع کشور حاصل این تفکر است، چرا بر سر این موضوع استراتژیک انگ تابو زده می‌شود؟