معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی ناجا با اعلام کشف ۸۱ درصد از قتل‌ها در سال ۸۹، اظهار کرد: در سال گذشته ۲۲ درصد از مقتول‌ها مونث بودند که ۶۲ درصد از آنها توسط بستگان خود به قتل رسیده‌اند. به گزارش ایسنا، سرهنگ‌هادی مصطفایی، دیروز در نشستی با خبرنگاران، با اعلام آمار عملکرد معاونت مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی، گفت: نرخ قتل در کشور ۳ تن در هر یکصد هزار نفر است که نوسان آن در۱۰ سال اخیر بسیار کم بوده است.

مصطفایی نرخ قتل در تهران را ۲ در یکصد هزار نفر عنوان کرد و افزود: میزان نرخ قتل در تهران نسبت به میانگین نرخ قتل در کشور کمتر بوده و حتی نرخ آن نسبت به برخی از استان‌ها نیز پایین‌تر است به طوری که ۲۱ استان در کشور نرخ قتلشان نسبت به تهران بیشتر است. مصطفایی ادامه داد: سهم قتل توسط بستگان در سال گذشته ۵/۲۹ درصد بود که نسبت به سال ۸۸ این آمار کاهش یافته است؛ سهم قتل‌های خانوادگی در سال ۸۸، ۸/۳۰ درصد بوده که بیشترین آمار قتل توسط بستگان در۱۰ سال اخیر محسوب می‌شود. به گزارش ایسنا، معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی ناجا خاطرنشان کرد: بیشترین قتل‌های خانوادگی مربوط به قتل زن توسط شوهر بوده است و ۲۲ درصد از مقتولان در سال گذشته زن بوده‌اند که ۶۲ درصد آنها توسط بستگان خود به قتل رسیدند و این موضوع می‌تواند مورد تحقیق قرار گیرد. معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی ناجا ادامه داد: سیاست پلیس در رابطه با جرائمی همچون تعرض این است که این جرائم به صورت صددرصد کشف شود.

وی با بیان اینکه نرخ این جرم در کشور حدود یک در هر یکصد هزار نفر است، افزود: البته آمار این جرائم درکشور ما پایین است و بیشترین شیوه‌ای که برای تعرض به افراد بکار گرفته می‌شود شیوه فریب و اغفال است، به طوری که قربانی را با شیوه‌های مختلفی همچون دوستی و یا در قالب راننده فریب داده و به محلی می‌کشانند و مورد تعرض قرار می‌دهند.