چرا ایران اجازه ورود گزارشگر ویژه حقوق بشر را نمیدهد؟
جواد لاریجانی: احمد شهید کار فنی بلد نیست
به گزارش ایسنا، محمدجواد لاریجانی در برنامه گفتوگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، به روشنگری و پاسخگویی به شبهاتی که به تازگی جوامع غربی علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح کردهاند، پرداخت.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه، راهبرد جمهوری اسلامی ایران در زمینه حقوق بشر را تعامل فعال به صورت داهیانه، هوشمندانه و عالمانه با دیگر کشورها بیان کرد.
به گزارش ایسنا، محمدجواد لاریجانی در برنامه گفتوگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، به روشنگری و پاسخگویی به شبهاتی که به تازگی جوامع غربی علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح کردهاند، پرداخت. در ابتدای برنامه لاریجانی در پاسخ به پرسش اول مجری که از وی پرسید چرا جمهوری اسلامی ایران اجازه ورود احمدشهید را به داخل کشور نمیدهد، گفت: انتخاب گزارشگر ویژه برای جمهوری اسلامی ایران غیرمعقول و غیرموجه است، زیرا کشورها به طور گزینشی زیر ذرهبین شورای حقوق بشر قرار دارند.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه با بیان اینکه احمدشهید به عنوان گزارشگر حفظ ظاهر نکرده است، اظهار کرد: وی از روزی که حکم گزارشگری گرفته است به هنرپیشه رسانههای غربی تبدیل شده است.
لاریجانی با بیان اینکه احمدشهید بلندگویی است که مواضع آمریکایی و انگلیسیها را تکرار میکند، افزود: این گزارشگر کار فنی بلد نیست، زیرا برای تولید یک کار حرفهای در ساختار سازمانملل یک متد مشخصی وجود دارد، بنابراین احمد شهید به عنوان یک آدم حرفهای هیچ متدولوژی مشخصی ندارد. لاریجانی با اشاره به اینکه در گزارشهای احمدشهید به صراحت به اسلام حمله شده و از سوی دیگر به دستاوردهای کشور نیز توهین شده، اظهار کرد: مردم ایران حق زندگی بر اساس دین و مذهبشان را دارند و این غرب است که در دفاع از لائیسیته خود روسری بچه مسلمان را برای خود خطر میداند.
در فتنه ۸۸ خیانت بزرگی به ملت شد
وی خاطرنشان کرد: در فتنه سال ۸۸ خیانت بزرگی به ملت ما شد و طبق قوانین برخوردهای لازم با خاطیان به عمل آمد؛ این در حالی است که اگر در آمریکا چنین اتفاقی میافتاد افراد را بدون توجه به هیچ قانونی به هر کجا که دوست داشتند میبردند و هر کاری که میخواستند با آنها انجام میدادند. دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه تصریح کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران با تسامح و بزرگواری با افراد خیانتکار برخورد کرد و آنها طبق قانون تنبیه شدند و به دادگاه رفتند و در نهایت مسیر قانونی را طی کردند. دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه گفت: مساله تفکیک جنسیتی توصیه وزارت علوم برای استفاده بهینه از افراد بود بنابراین ما عدالت و مساوات را در اختلاط نمیدانیم.
ارسال نظر