سه کنارهگیری در سازمان مدیریت
مدیرعامل پتروشیمی تغییر کرد
تغییر مدیران بیمه در راه است
دنیایاقتصاد- سازمان مدیریت و برنامهریزی که از حدود چندماه پیش با انتشار خبر ملاقات رییس آن با رییسجمهور سابق در کانون خبرها قرار گرفته است، در چند روز اخیر نیز پرخبر بود. دیروز اعلام شد که دکتر طیبنیا، معاون اقتصادی سازمان همراه با دو معاون دیگر آن استعفا دادهاند. چند روز پیش احمدینژاد از تغییر ساختار ۳۰ساله سازمان مدیریت خبر داد.
سه معاون فرهاد رهبر استعفا کردند
مدیرعامل پتروشیمی تغییر کرد
تغییر مدیران بیمه در راه است
دنیایاقتصاد- سازمان مدیریت و برنامهریزی که از حدود چندماه پیش با انتشار خبر ملاقات رییس آن با رییسجمهور سابق در کانون خبرها قرار گرفته است، در چند روز اخیر نیز پرخبر بود. دیروز اعلام شد که دکتر طیبنیا، معاون اقتصادی سازمان همراه با دو معاون دیگر آن استعفا دادهاند. چند روز پیش احمدینژاد از تغییر ساختار ۳۰ساله سازمان مدیریت خبر داد. کنارهگیری ۳تن از معاونان فرهاد رهبر از ادامه فعالیت با دولت نهم
۳ تن از معاونان ارشد سازمان مدیریت و برنامهریزی بنا به دلایل مختلف از ادامه فعالیت با دولت نهم کنارهگیری کردند. در عین حال، فرهاد رهبر از استعفای دسته جمعی برخی از معاونان و مدیران کل سازمان مدیریت و برنامهریزی ممانعت کرده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، علی طیب نیا، فرهاد دژپسند و مهدی رحمتی به ترتیب معاون اقتصادی، تولیدی و زیربنایی سازمان مدیریت و برنامهریزی بنا به دلایل مختلف و عدم تحت فشار قرار گرفتن رییس این سازمان از سوی دولت، از سمتهای خود کنارگیری کرده و طی روزهای آینده از این سازمان میروند.براساس این گزارش، طیبنیا که دبیر هیات امنای حساب ذخیره ارزی نیز است، به دلیل پایان ماموریت خود و موافقت فرهاد رهبر با درخواستهای مکرر رییس دانشگاه تهران، طی روزهای آینده به این دانشگاه نقل مکان میکند.
همچنین فرهاد رهبر با رفتن دژپسند به موسسه عالی آموزش و پژوهش در مدیریت و برنامهریزی موافقت کرده و وی هماکنون در این موسسه شروع به کار کرده است.
از سوی دیگر، رحمتی هم که سابقه طولانی فعالیت در سازمان مدیریت را دارد، چندین بار تقاضای بازنشستگی پیش از موعد را از ریاست این سازمان کرد که با موافقت فرهاد رهبر مواجه شد.بنابراین گزارش در پی مطرح شدن طرح تغییر ساختار سازمان مدیریت و برنامهریزی و ادغام سازمانهای مدیریت استانی با استانداریها، برخی معاونان و مدیران کل سازمان مدیریت استعفای دسته جمعی را مطرح کردند که فرهاد رهبر از آن ممانعت کرده است.همچنین برخی دیگر از مقامات مسوول در سازمان مدیریت تقاضای جابهجایی پست مدیریتی خود با دیگر دستگاهها را مطرح کردهاند. درعین حال، درحالی که دکتر محمود احمدینژاد، رییسجمهوری اخیرا از تغییر ساختار سازمان مدیریت و برنامهریزی پس از ۳۰ سال (واگذاری سازمانهای مدیریتی استانی به استانداریها) خبر داده است، اما فرهاد رهبر، رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی بهشدت با این طرح مخالف است.البته کارشناسان سازمان مدیریت و برنامهریزی نیز معتقدند در صورت تصویب طرح ادغام سازمانهای مدیریت استانی با استانداریها، این سازمان به مرکزی سیاسی تبدیل شده و دیگر نباید به انتظار تحقق برنامههای توسعهای بلند مدت کشور باشیم.این کارشناسان میگویند، با واگذاری اداره سازمانهای مدیریت استانی به استانداریها، نظام برنامهریزی کشور به ورطه خرابی و نابودی کشیده خواهد شد.به عقیده برخی دیگر از کارشناسان مسائل اقتصادی، اگر به بانک مرکزی و سازمان مدیریت به شکل قلک نگاه شود، واگذاری اداره سازمانهای مدیریت و برنامهریزی استانی به استانداریها و انجام هر کاری توسط استاندار در قبال سازمان مدیریت کار درستی است، اما اگر به سازمان برنامه به عنوان مغزی که باید فکر کند، برنامه بدهد و تصمیمسازی کند، نگاه شود، این تفکر کاملا غلط است.این درحالی است که سازمان مدیریت و برنامهریزی با این اوضاع در حساسترین ماه فعالیت خود که تدوین بودجه ۸۵، نهایی کردن لایحه متمم عمرانی سالجاری، تدوین گزارش سالانه تطبیقی و نظارتی برنامه چهارم را در دستور کار دارد، شاهد تحولات مدیریتی شده است.البته گفته شده است سازمان مدیریت و برنامهریزی قصد داشته است که بودجه سال ۸۶ را بر مبنای قیمت تمام شده و عملیاتی تنظیم و تدوین این نوع بودجهریزی را جایگزین بودجه سنتی کند. به عبارت دیگر، چانهزنیها در تنظیم بودجه حذف شود که در شرایط فعلی این هدف با تحولات مدیریتی صورت گرفته با مشکلات اساسی روبهرو خواهد شد.
ارسال نظر