رییسجمهور از یک گام جدید اقتصادی خبر داد
ساختار سازمان مدیریت را تغییر میدهیم
احمدینژاد با اشاره به شکلگیری ساختار سازمان مدیریت و برنامهریزی در ۳۰سال پیش اظهار داشت که دولتهای پیشین نیز به کرات از ساختار این سازمان انتقاد میکردند، اما هیچکدام به ساختار آن برش نزدند. رییسجمهور در ادامه سخنان خود تاکید کرد: «اما ما میخواهیم این کار را انجام دهیم».احمدینژاد هدف از این اقدام دولت را منفعترسانی به ملت و آبادانی سریع کشور دانست.اگرچه رییسجمهور جزئیات کاملی از طرح تغییر ساختار سازمان مدیریت ارائه نکرد، اما در هفتههای اخیر شایعههای زیادی در خصوص اعطای استقلال عمل بیشتر به سازمانهای استانی مدیریت و برنامهریزی انتشار یافته است که اشاراتی به این موضوع شد. ظاهرا آن گونه که گفته میشود، این موضوع با مقاومت مدیران فعلی سازمان روبهرو است.
دنیای اقتصاد- رییسجمهور دیروز در بازدید از سازمان بازرسی کل کشور از طرح جدید دولت نهم برای تغییر ساختار سازمان مدیریت و برنامهریزی خبر داد.
احمدینژاد با اشاره به شکلگیری ساختار سازمان مدیریت و برنامهریزی در ۳۰سال پیش اظهار داشت که دولتهای پیشین نیز به کرات از ساختار این سازمان انتقاد میکردند، اما هیچکدام به ساختار آن برش نزدند. رییسجمهور در ادامه سخنان خود تاکید کرد: «اما ما میخواهیم این کار را انجام دهیم».احمدینژاد هدف از این اقدام دولت را منفعترسانی به ملت و آبادانی سریع کشور دانست.اگرچه رییسجمهور جزئیات کاملی از طرح تغییر ساختار سازمان مدیریت ارائه نکرد، اما در هفتههای اخیر شایعههای زیادی در خصوص اعطای استقلال عمل بیشتر به سازمانهای استانی مدیریت و برنامهریزی انتشار یافته است که اشاراتی به این موضوع شد. ظاهرا آن گونه که گفته میشود، این موضوع با مقاومت مدیران فعلی سازمان روبهرو است. رییسجمهوری تاکید کرد: برای منفعترسانی به ملت و آبادانی سریع کشور، ساختار سازمان مدیریت و برنامهریزی را پس از ۳۰ سال تغییر میدهیم.
به گزارش خبرگزاری فارس، محمود احمدینژاد دیروز در آیین گرامیداشت سالروز تاسیس سازمان بازرسی کل کشور در جمع مدیران، بازرسان و کارشناسان این سازمان با اشاره به پیچیدهتر و متنوعتر شدن جریان امور گفت: برای حسن انجام کارها باید نظارت قویتر و گستردهتری بر کارها و امور کشور اعمال شود.
وی افزود: کار بدون نظارت، قابل قبول نیست، چرا که نظارت و اجرا مکمل هم و نه در تقابل با یکدیگر قرار دارند.
رییسجمهوری تاکید کرد: نگاهی که میان نظارت و اجرا تقابل ایجاد کند، مردود است.
احمدینژاد تصریح کرد: از نگاه دولت که خود پرچمدار مبارزه با کجرفتاریها و مفاسد است، وجود دستگاههای نظارتی غنیمت، فرصت و ارزشمند میباشد.
وی، آبادانی کشور را مستلزم یکپارچگی و اتحاد همه مردم و مسوولان دانست و افزود: برای ساختن ایرانی آباد و الگو همه مسوول هستیم.
رییسجمهوری با یادآوری یکی از بخشنامههای دولت برای جلوگیری از ریختوپاشها و عدم پرداخت حقوقهای میلیونی به مدیران در برخی شرکتها اضافه کرد: متاسفانه برخی برای انجام و عملیاتی کردن این موضوع، اضافهکاریهای کارمندان را حذف و بهزعم خود به صرفهجویی کمک کرده بودند، حال آنکه نظر ما جلوگیری از پرداختهای ۹ الی ۱۰ میلیونی به برخی مدیران و کاهش پرداختها به سقف حدود ۲ یا ۳ میلیون بوده است.
رییسجمهوری این رفتار را نوعی کجروی خواند و گفت: باید دستگاههای نظارتی در اعمال بازرسی اولویتبندیها را نیز مدنظر قرار دهند.
رییسجمهوری برخی آفات کنونی دستگاهها در نظام اداری کشورهای مختلف به ویژه ایران را تمایل شدید مدیران برای توسعه وظایف و اختیارات در سیستمهای اجرایی و گسترش حوزه کاری دانست و افزود: متاسفانه این ویژگی بوروکراسی دنیای امروز است که هر مدیری به جای سبک و کوچک کردن حوزه تحت مسوولیت خود، به گسترش سیستم اداری اقدام میکند.
احمدینژاد بازرسی خوب و منتج به اصلاح را بزرگترین هدیه از سوی دستگاههای نظارتی به دستگاه اجرایی دانست و تصریح کرد: حتی اگر بازرسی، در گزارش خود یکدرصد هم کجروی کرده باشد، بخش اعظم گزارش او هم که کاملا صحیح باشد، زیر سوال خواهد رفت.
رییسجمهوری، تعدد قوانین و مقررات و بعضا متناقض را یکی از معایب و مشکلات موجود در فرآیند بازرسی دانست و افزود: باید برای متوقف نشدن امور کشور و کارهای مردم، امور کشور را با وضع قوانین جدید به سرعت پیش ببریم تا کارهای کشور دچار تعلل نشود.
احمدینژاد در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه دولت نهم دنبال مدیران مومن، عالم و شجاع است، به شکلگیری ساختار سازمان مدیریت و برنامهریزی در ۳۰ سال پیش اشاره کرد و افزود: اگرچه دولتهای مختلف به کرات از ساختار این سازمان انتقاد میکردند اما هیچکدام به ساختار سازمان مدیریت برش نزدند، اما ما میخواهیم این کار را انجام بدهیم. به گفته احمدینژاد، هدف دولت از این اقدام منفعترسانی به ملت و آبادانی سریع کشور است.
رییسجمهوری با بیان اینکه امروز همه دستگاهها نشاط بسیار بالایی دارند، گفت: خوشبختانه همه قوای کشور برای کار و خدمت به مردم، مسابقه گذاشتهاند، هر چه قدر تعاملها صمیمیتر و ایمانیتر باشد، کاروان حرکت در مسیر خود کمتر دچار انحراف خواهد شد.
رییسجمهوری از پیشنهادهای سازمان بازرسی برای اصلاح امور دستگاههای اجرایی صمیمانه قدردانی کرد و خطاب به بازرسان این سازمان گفت: شما باید چشم بیدار و امین ملت و نظام باشید.
وی به بازرسان متذکر شد: قطعا کسی که اصلاحگری میکند، باید خود در مراتب بالایی از صلاح، ایمان و علم باشد.
رییسجمهوری همچنین به نقش موثر اطلاع رسانی اشاره کرد و افزود: باید دستگاهها، در اطلاعرسانی از موضوعات مختلف، همه جوانب را مدنظر قرار دهند تا از این طریق شبههای بین مردم و درباره دستگاهی ایجاد نشود.
احمدینژاد به اظهار نظر اخیر دیوان عدالت اداری درباره مصوبه شورای اداری و درخصوص حق نظارت استانداران بر انتخابات اشاره کرد و متذکر شد: در اطلاعرسانی از این اظهار نظر متاسفانه تاریخ آن ذکر نشده و اینگونه در میان مردم شبهه ایجاد کرده است که گویا استانداریها در انتخابات نیز دخالت میکنند، حال آن که نظارت بر انتخابات با شورای نگهبان و نظارت بر انتخابات شوراها با مجلس شورای اسلامی است.
رییسجمهوری اضافه کرد: متاسفانه در چند سال گذشته نیز اطلاعرسانیهایی انجام گرفته که توقعات مردم را بالا برده است و بعدا مشاهده شده که این اطلاعرسانی، اعتماد عمومی را به شدت کاهش و خسارت عظیمی متوجه کشور کرده است.
رییسجمهوری در پایان در خصوص درخواست رییس سازمان بازرسی و همچنین کارمندان آن مبنی بر اختصاص منابع و امکانات بیشتر به این سازمان، قول مساعد داد در جهت حل برخی مشکلات و حقوقهای پرسنل سازمان بازرسی مساعدتهایی شود.
ارسال نظر