نماینده تهران:
اخلال در معیشت مردم از عوامل کلیدی در تخریب روحیه همراهی مردم است
مهدی کوچکزاده، دیروز در نطق قبل از دستورگفت: امروز عدهای لیبرال غربزده با عنوان به اصطلاح ملی مذهبی و ادعای روشنفکری یا با کمال تاسف برخی با ادعای مجاهدت برای انقلاب یا دیگر عناوین فریبکارانه، با تحلیلهای غیرمستدل خود در مسایل مختلف نظام از قبیل فعالیتهای هستهای، در مطبوعات که ادعای رکن چهارم دموکراسی بودن را دارند ولی متاسفانه برخی از آنها ضلع سوم مثلث شوم زر، زور و تزویر شدهاند، ملت را از ایستادگی در برابر استکبار میترسانند. به گزارش «ایسنا»، نماینده تهران گفت: این گونه تحلیل میکنند که اگر سر در گرو سفارشهای مکرر امام (ره) در پیام پذیرش قطعنامه داشته باشید پروندهتان به شورای امنیت رفته و به محاصره اقتصادی جهانخواران در خواهید آمد و یا هدف حمله نظامی آمریکا قرار خواهید گرفت و در عین حال ادعای ارادت به امام(ره) را نیز دارند.
عضو کمیسیون اصل نود مجلس با اشاره به پیام حضرت امام(ره) به مناسبت پذیرش قطعنامه، تصریح کرد: عدهای با کمال بیشرمی آن را سند سازش و عقبنشینی در پایان جنگ معرفی میکنند.
این نماینده مجلس در ادامه از مواضع صریح، قاطع و انقلابی رییسجمهور در عرصه بینالمللی که عزت و سرافرازی ملت بزرگ ایران را به نمایش گذاشتند و روح امام (ره)، دل رهبر و ملت ایران و همه آزادگان جهان را شاد کرده است قدردانی کرد.
کوچکزاده با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با هیات دولت گفت: بررسی علل گرانی، مقدمه لازم برای برطرف کردن آن، به عنوان خواست مردم و رهبری است، همچنین میدانیم اخلال در معیشت مردم یکی از عوامل کلیدی در تخریب روحیه همراهی و مشارکت و بروز ناهنجاری متعدد فرهنگی و اجتماعی در میان مردم به عنوان اساسیترین پشتوانه انقلاب و نظام به حساب میآید.
وی سرعت در کشف دقیق علل این پدیده شوم را با اهمیت دانست و گفت: بدیهی است که پدیدههای اقتصادی اجتماعی متاثر از یک عامل نبوده و بلکه متغیرهای متعددی در ظهور و بروز آنها دخیلاند، گروهها و باندهای خاص منفعتجو و قدرتطلب برای فرار از تبعات عملکرد گذشته خود با تبلیغ شدید در مورد تورم و اقرار بیش از اندازه، یکی از عوامل تورم را که تورم روانی است، تشدید کردند. آنان به جای ریشهیابی، علل آن را به دولت پاک و خدمتگزار نسبت دادند و شاید میخواهند نقش خود را در فساد اقتصادی و تبانیها پنهان کنند.
کوچکزاده گفت: جدای از تاثیر ساختار نادرست اقتصادی و سیاستهای بعضا اجتنابناپذیر بر تورم، آیا میتوان نقشی برای ثروتهای سر برآورده در دستانی که تا چندی پیش تهی بودند در گرانی و اخلال اقتصادی تصور نکرد؟ آیا انبوه شدن ثروت در دست کسانی که آن را هزینه کسب قدرت سیاسی کرده و میکنند و در انتخابات نهمین دوره ریاست جمهوری شاهد گوشههایی از آن در تبلیغات انتخاباتی برخی نامزدها بودیم، هیچ اثری بر گرانی و اخلال در معیشت مردم ندارد. نماینده تهران گفت: در چنین وضعیتی اقشاری که برای رفع مشکلات جامعه حاضر به مشارکت و همراهی نیستند و گران فروشی هم میکنند تا چه حد قابل سرزنش هستند؟
ارسال نظر