بیش از 70 مصوبه برای تسریع در رشد و سازندگی آذربایجان غربی

در نوزدهمین جلسه استانی هیات دولت که شنبه شب در پایان سفر استانی رییس جمهوری و هیات وزیران به آذربایجان غربی، به ریاست دکتر احمدی‌نژاد در ارومیه تشکیل شد، بیش از ۷۰ بند مصوبه جهت تسریع در رشد و سازندگی این استان و رفع موانع و مشکلات و خدمت‌رسانی بهتر به مردم به تصویب رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر مهم‌ترین مصوبات نوزدهمین جلسه استانی هیات وزیران به این شرح است: امور زیربنایی:

- تکمیل و عملیاتی کردن ۴۱ پروژه نیمه‌تمام از سوی دستگاه‌های اجرایی ملی حداکثر تا سال ۸۷ براساس توافق با استانداری و گزارش اقدامات انجام شده هر دو ماه یک بار به معاونت اجرایی ریاست جمهوری.

- وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موظف شد تا پایان سال ۱۳۸۵ نسبت به واگذاری ۱۴۲هزار خط تلفن همراه، ۱۵هزار شماره تلفن ثابت در استان، برقراری ارتباط تلفن خانگی در ۸۰ روستای دیگر استان، اتصال ۱۳ شهر دیگر استان به شبکه دیتا، بهره‌برداری از ۶۸۱ کیلومتر فیبر نوری دیگر در استان،‌ نصب و راه‌اندازی تجهیزات مرکز تلفن روستایی در ۷۸ روستای دیگر و راه‌اندازی تعداد ۱۶۵ آنتن ماهواره‌ای تلفن همراه در سطح استان اقدام نماید.

- اختصاص مبلغ ۴میلیارد ریال جهت کمک به احداث، تکمیل و تجهیز نمایشگاه بین‌المللی استان و مبلغ ۵میلیارد ریال جهت احداث پایانه صادراتی با مشارکت بخش خصوصی متناسب با پیشرفت فیزیکی توسط وزارت بازرگانی.

- اختصاص تسهیلات مورد نیاز تا سقف ۱۴۰میلیارد ریال جهت تامین فضای مورد نیاز ذخیره‌سازی گندم به ظرفیت ۵۰۰هزار تن در سقف مطالعات مکان‌یابی موسسه پژوهش و مطالعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور توسط وزارت بازرگانی.

- اختصاص مبلغ ۳۰میلیارد ریال تسهیلات جهت تبدیل سردخانه‌های فصلی و برودتی به سردخانه‌های اتمسفری به ظرفیت ۱۰۰هزار تن توسط وزارت بازرگانی.

- تامین اعتبار مورد نیاز تکمیل پروژه‌ سیلوی ۷۰هزار تنی بوکان از محل اعتبار طرح مربوط متناسب با پیشرفت فیزیکی پروژه برابر ضوابط مربوط (به هر مقدار که امکان جذب آن باشد) با هماهنگی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور در سال ۱۳۸۵ توسط وزارت بازرگانی.

- ایجاد حداقل ۹۶۷ تعاونی در زمینه‌های مختلف اقتصادی به منظور تامین حداقل ۱۶هزار نفر فرصت شغلی برای افراد فاقد شغل با اولویت فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و حداقل ۱۰۰ واحد تعاونی بانوان دارای توجیه فنی و اقتصادی به منظور تامین حداقل ۱۷۰۰ فرصت شغلی برای بانوان فاقد شغل جویای کار توسط وزارت تعاون.

- اختصاص مبلغ ۲۰میلیارد ریال در سال ۱۳۸۵ از محل اعتبار طرح مربوطه جهت انجام عملیات آبخیزداری در حوزه سدهای موجود و در دست ساخت استان و افزایش اعتبار تکمیل سدهای خاکی بیگ کندی چالدران در لایحه متمم بودجه سال ۱۳۸۵ و پیش‌بینی اعتبار تکمیلی در لایحه بودجه سال ۱۳۸۶ توسط وزارت جهاد کشاورزی.

- وزارت راه و ترابری موظف شد مطالعات مقدماتی پروژه‌های باند دوم راه سلماس - خوی - ایواوغلی، محور خوی، فیرورق، چالدران و میاندوآب، شاهین دژ - تکاب و بهسازی جاده پیرانشهر - سردشت و بوکان تا پایان شهریورماه سال ۱۳۸۵ تکمیل و اعتبار مورد نیاز را در لایحه بودجه سال ۱۳۸۶ پس از اخذ مجوز کار گروه آیین‌‌نامه ماده ۳۲ قانون برنامه چهارم توسعه پیش‌بینی کند.

- افزایش اعتبار مورد نیاز پروژه میان‌گذر دریاچه ارومیه در لایحه متمم بودجه سال ۱۳۸۵ کشور به نحوی که تا پایان شهریور و نیز افزایش اعتبار مورد نیاز اجرای راه‌آهن ارومیه - مهاباد - مراغه در لایحه متمم بودجه سال ۱۳۸۵ توسط وزارت راه و ترابری.

- سرمایه‌گذاری از طریق سازمان تامین اجتماعی در طرح توسعه کارخانه سیمان ارومیه به ظرفیت ۳۳۰۰ تن در روز به نحوی که عملیات اجرایی آن تا پایان شهریور ماه آغاز و حداکثر ظرف ۳۰ ماه به اتمام برسد.

- اختصاص مبلغ ۳میلیارد ریال جهت انجام مطالعات فاز تفصیلی زون‌های سه‌گانه معدنی در استان توسط سازمان‌ زمین‌شناسی کشور طی سال‌های ۱۳۸۵ و ۱۳۸۶ توسط وزارت صنایع و معادن.

- اختصاص مبلغ ۲۰میلیارد ریال از محل اعتبارات شهرک‌های فناوری صنایع کوچک برای تجهیز شهرک فناوری الکترونیک و صنایع غذایی ارومیه در سال ۱۳۸۵. توسط سازمان صنایع کوچک و شرکت شهرک‌های صنعتی وزارت صنایع و تغییر نام شهرک فناوری الکترونیک ارومیه به شهرک فناوری صنایع غذایی و الکترونیک.

- تامین ۵۰درصد اعتبار مورد نیاز ایجاد تصفیه‌خانه‌های فاضلاب شهرک‌های صنعتی ارومیه ۱ و ۲ در سال ۱۳۸۵، طراحی و اجرای تصفیه‌خانه‌های فاضلاب شهرک‌های صنعتی میاندوآب و خوی از محل طرح ملی مربوط در سال ۱۳۸۶ و اختصاص مبلغ ۶میلیارد ریال برای کمک به زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی در مناطق کمتر توسعه یافته استان در سال ۱۳۸۵، (توسط سازمان صنایع کوچک و شرکت‌ شهرک‌های صنعتی ایران).

بنابراین مصوبه وزارت کار و امور اجتماعی موظف شد با هماهنگی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور نسبت به تجهیز مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای که محل آنها از سوی استان تامین می‌‌شود، اقدام نماید.

- تامین هزینه انجام مطالعات جامع حمل و نقل شهر ارومیه با هماهنگی شورای عالی ترافیک و اختصاص مبلغ ۱۵میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های درآمدزای دارای توجیه شهرداری‌های استان توسط وزارت کشور از مصوبات بود.

- واگذاری تعداد ۱۵۰ دستگاه اتوبوس و ۳۰ دستگاه مینی‌بوس به روش جاری جهت شهرهای استان، واگذاری تعداد ۲۰ دستگاه کامیون کمپرسی و یک دستگاه فینیشر و ۱۰ دستگاه خودروی آتش‌نشانی برای ایستگاه‌های آتش‌نشانی به شهرداری‌های استان و تامین بخشی از هزینه‌ احداث ۱۰ ایستگاه آتش نشانی توسط وزارت کشور مصوبه دیگر دولت در ارومیه بود.

- تامین و پرداخت ۶۰میلیارد ریال وام بانکی با سود ۵درصد به شهرداری ماکو برای بازگشایی کامل خیابان امام خمینی (ره) توسط وزارت کشور و اختصاص مبلغ ۱۰میلیارد ریال به منظور احیای بافت فرسوده بخشی از میدان امام ارومیه و ۲۰میلیارد ریال برای خرید و تملک بخشی از بافت فرسوده شهر ارومیه توسط وزارت مسکن و شهرسازی مصوبه بعدی بود.

- احداث تعداد ۳۰۰۰ واحد مسکونی طرح اجاره‌ای و ۲۰۰۰ واحد مسکونی اجاره به شرط تملیک و ۱۰۰۰ واحد مسکونی به صورت مشارکتی با بخش غیردولتی در سال‌های ۱۳۸۵ و ۱۳۸۶ توسط وزارت مسکن و شهرسازی.

- احداث ۷۰۰۰ واحد مسکن روستایی از محل اعطای تسهیلات با کارمزد ۵‌درصد و ۲۰۰ واحد مسکونی برای محرومین توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی.

- ادامه خط انتقال گاز ۳۰ اینچ میاندوآب - اورمیه تا سلماس به طول ۶۹ کیلومتر جهت گازرسانی به شهرک صنعتی شماره ۳ و تقویت حلقه شمال ارومیه تا پایان سال ۱۳۸۶ و گازرسانی به شهرهای باروق، سیمینه، کشاورز و محمودآباد طی سال‌های ۱۳۸۵ و ۱۳۸۶ و همچنین گازرسانی به شهرهای آواجیق، سیلوانا و میرآباد طی برنامه‌ چهارم توسعه و نیز گازرسانی به ۴۱۴ روستای استان و تامین اعتبار مطالعات گازرسانی به سایر روستاهایی که تا شعاع ۱۵ کیلومتری خطوط لوله گاز قرار دارند توسط وزارت نفت.

- وزارت نیرو موظف شد با هماهنگی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و با رعایت مقررات قانونی نسبت به افزایش اعتبار مورد نیاز طرح‌های آبرسانی ارومیه، سلماس، مهاباد، بوکان، میاندوآب و ماکو و شوط و افزایش اعتبار جهت بهره‌برداری از تصفیه‌خانه‌های آب و فاضلاب شهری ارومیه، مهاباد، سلماس،‌ میاندوآب و پیرانشهر در لایحه متمم بودجه سال ۱۳۸۵ اقدام کند.

- اتمام مطالعات فاز ۲ سدهای بدولی ماکو، فیشل شوط، باراندوز ارومیه، گرده بین پیرانشهر، بابا احمد چالدران و آجرلو شاهین‌دژ و ناروق میاندوآب تا پایان شهریور ماه سال جاری و پیش‌بینی اعتبار مورد نیاز اجرای پروژه‌های مذکور در لایحه بودجه سال ۱۳۸۶ توسط وزارت نیرو.

- افزایش اعتبار مورد نیاز سدها و شبکه‌های آبیاری نازلو، دیریک، ساروق، چپرآباد، سیمینه‌رود، حسنلو، زرینه رود در لایحه متمم بودجه سال ۱۳۸۵ و تامین اعتبارات ارزی سدها و شبکه‌ها‌ آبیاری سردشت و نازلو از محل فاینانس توسط وزارت نیرو.

- اختصاص ۵۰میلیارد ریال از سوی وزارت نیرو برای وضع آب روستایی.

- اختصاص مبلغ ۵/۱میلیارد ریال به استان به منظور تجهیز و ساماندهی محیط‌بانی و ۵/۳میلیارد ریال جهت مطالعات، پایش و کنترل آلودگی رودخانه‌های سیمینه‌‌رود و زرینه‌رود و ۲میلیارد ریال بابت تجهیز آزمایشگاه‌های استان و یک میلیارد ریال بابت تجهیز موزه تاریخی تنوع زیستی استان و تجهیز ۲ ایستگاه سنجش‌آلودگی هوا و یک میلیارد ریال به منظور تعیین و تجهیز محل تخلیه پسماندهای ویژه و ۳میلیارد ریال برای انجام مطالعات اولیه دریاچه‌ ارومیه از محل طرح حفاظت از تالاب‌های ایران توسط سازمان حفاظت محیط زیست.

- تبدیل نیروگاه برق ارومیه ضمن افزایش راندمان از گازی به سیکل ترکیبی توسط وزارت نیرو.

- ایجاد و استقرار آزمایشگاه کنترل مواد نفتی در گمرک‌های مرزی استان توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی و با کمک نهاد ریاست جمهوری.

مالی و اعتباری:

- اختصاص مبلغ ۳۳۲میلیارد ریال در سال جاری برای احداث، تکمیل، تجهیز و یا توسعه پروژه‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان آذربایجان غربی از محل اعتبارات پیش‌بینی شده در قانون بودجه سال ۱۳۸۵ با عنوان «اعتبارات توسعه استان».

- به منظور فراهم شدن زمینه اشتغال بیشتر در استان حداقل مبلغ ۱۲هزار میلیارد ریال (مجموع سال‌های ۸۴ و ۸۵) تسهیلات بانکی کم‌بهره برای اجرای طرح‌های دارای توجیه فنی و اقتصادی با تاکید کار گروه اشتغال و سرمایه‌گذاری پرداخت و منابع مالی لازم برای پرداخت مابه‌التفاوت نرخ سود و کارمزد، در سال ۱۳۸۵ توسط وزارت کار و امور اجتماعی تامین خواهد شد.

- پرداخت مبلغ ۵۰میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ضروری، ودیعه‌ مسکن، درمان، تحصیل و ازدواج (با اولویت) علاوه بر سقف اعتبار عادی استان توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از طریق بانک‌های عامل استان آذربایجان غربی.

-اختصاص ۱۰‌میلیارد ریال برای بازسازی و نوسازی مصلاها، اماکن مذهبی، مساجد و مدارس علمیه استان با نظر نماینده ولی فقیه در استان و ۵/۱میلیارد ریال از سوی وزارت ارشاد برای کمک به تشکل‌های فرهنگی.

- اختصاص مبلغ ۵میلیارد ریال به منظور کمک به ایجاد دانشکده پتروشیمی در دانشگاه صنعتی ارومیه از محل اعتبارات مربوط وزارت نفت.

- اختصاص مبلغ ۲۰میلیارد ریال برای مرمت و ساماندهی مسجد جامع ارومیه در سال ۸۵ و ۳۰میلیارد ریال برای خرید و تملک ساختمان‌های قدیمی شهرداری و شهربانی سابق جهت ایجاد موزه تا پایان سال ۱۳۸۵ و ۲۰میلیارد ریال برای مرمت و ساماندهی بازارهای قدیمی ارومیه و خوی تا پایان سال ۱۳۸۵ توسط سازمان میراث فرهنگی و گردشگری.

- مناطق قره کلیسا، مقبره سیدصدرالدین در چالدران و کلیسای زورزور در ماکو و تخت سلیمان در تکاب به عنوان مناطق نمونه گردشگری بین‌المللی و مناطق غار سهولان مهاباد - مجتمع باری تا کاظم داشی - بندر گلمانخانه‌ ارومیه - رشکان داش ‌آغل - خان تختی قره باغ - سواحل رود ارس (پلدشت) - جزایر دریاچه ارومیه - جاده میان‌گذر دریاچه ارومیه و راه‌های منتهی به آن - دریاچه مارمیشو ارومیه - آبشار شلماش سردشت - دریاچه سد حسنلو - دریاچه سد مهاباد به عنوان منطقه نمونه گردشگری استانی تعیین می‌گردند.

- اختصاص مبلغ ۴/۳میلیارد ریال برای تجهیز، توسعه، بهسازی موزه‌ها، ‌ایجاد موزه‌های مشارکتی با بخش غیر دولتی، ایجاد مخزن امن و ساماندهی اموال فرهنگی در استان و یک میلیارد ریال برای تجهیز موزه صنایع دستی استان تا پایان سال ۱۳۸۵ توسط سازمان میراث فرهنگی و گردشگری.

- تامین اعتبار لازم برای ارتقا و تبدیل ۱۰۰ ایستگاه ماهواره‌ای تک برنامه‌ای به ۴ برنامه‌ای طی سال‌های ۱۳۸۵ و ۱۳۸۶ و راه‌اندازی شبکه قرآن در ۸ شهر با معرفی استانداری تا پایان سال ۱۳۸۶ و اختصاص اعتبار لازم برای تکمیل و راه‌اندازی شبکه‌ آموزش سیما در ۵ شهر استان با معرفی استانداری تا پایان سال ۱۳۸۵ و اختصاص مبلغ ۶میلیارد ریال برای نصب و راه‌اندازی چهار مجموعه کامل انیمیشن در مرکز استان آذربایجان غربی تا پایان شهریور ماه سال ۱۳۸۶ توسط سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران.

بهداشتی،‌ درمانی :

- افزایش اعتبار ۱۰میلیارد ریالی جهت تکمیل و تجهیز بیمارستان سیدالشهدا (ع) ارومیه توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی.

- تغییر کاربری بیمارستان شهید قلی‌پور ارومیه به بیمارستان سوانح سوختگی و تجهیز آن به ۶۰ تخت سوختگی بدین منظور مبلغ ۴میلیارد ریال اختصاص می‌یابد.

- تجهیز بیمارستان استان به ۱۰۰ تخت IUC، تعداد ۳۰ تخت NICU و یک دستگاه سی‌تی‌اسکن اسپیرال و نیز دستگاه آنژیوگرافی توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی.

- اختصاص حداقل مبلغ ۶۰۰میلیون دلار تسهیلات کم‌بهره توسط هیات امنای حساب ذخیره ارزی جهت طرح‌های دارای توجیه فنی و اقتصادی (غیردولتی) با اولویت طرح‌های بخش صنعت و معدن و کشاورزی در استان.

- اختصاص مبلغ ۵میلیارد ریال برای سرمایه‌ در گردش واحدهای تعاونی راکد بدون نیاز به سپرده‌گذاری نزد صندوق تعاون کشور.

- افزایش سهم استان به میزان ۵۰درصد از محل اعتبارات صندوق تعاون در سال ۱۳۸۵ وزارت تعاون.

- مشارکت در تاسیس شرکت توسعه سرمایه‌گذاری استان با سرمایه اولیه ۱۰۰میلیارد ریال توسط سازمان تامین اجتماعی.

- تامین اعتبار لازم به منظور توانمندسازی تعداد ۱۵۰ نفر زنان خود سرپرست تحت پوشش سازمان بهزیستی و اختصاص مبلغ ۳میلیارد ریال جهت تامین تعداد ۳۰۰ جهیزیه جهت زوج‌های جوان تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی از محل اعتبارات وزارت رفاه و تامین اجتماعی.

- اختصاص مبلغ حداقل ۲۰میلیون دلار از محل منابع ارزی (فاینانس) در سال ۱۳۸۵ برای احیای بافت فرسوده شهرهای استان.

فرهنگی و آموزشی:

- انجام مطالعات لازم جهت ارتقای سطح فضاهای آموزشی، کمک آموزشی، رفاهی، خوابگاهی و زیربنایی دانشگاه‌های استان تا سطح میانگین سرانه ملی در طول برنامه چهارم توسعه و پیش‌بینی اعتبارات مورد نیاز در لوایح بودجه سال ۱۳۸۶ و سال‌های طول برنامه پس از اخذ مجوز کار گروه مندرج در آیین‌نامه ماده ۳۲ قانون برنامه‌ چهارم توسعه توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری.

- اختصاص یک میلیون دلار برای تجهیز آزمایشگاه‌ها و کتابخانه‌ها و همچنین اهدای ۳ دستگاه اتوبوس مجهز از سوی ریاست جمهوری به دانشگاه‌های استان آذربایجان غربی که تحت پوشش وزارت علوم هستند.

- احداث خوابگاه دانشجویی دخترانه ۲۴۰ نفره و پسرانه ۳۴۰ نفره ارومیه به ترتیب تا پایان سال ۱۳۸۵ و سال ۱۳۸۶ از محل تسهیلات بانکی تبصره دو قانون بودجه سال ۱۳۸۵.

- احداث مجتمع ورزشی ۴۵۰ نفره خواهران دانشجوی دانشگاه پزشکی با همکاری استانداری در سال ۱۳۸۵.

- اختصاص ۱۰میلیارد ریال به دانشگاه پیام نور برای گسترش و توسعه واحدهای استان آذربایجان غربی و کمک ۱۰میلیارد ریالی وزارت نفت برای احداث و تکمیل دانشگاه پیام نور در شهرهای تکاب و شاهین دژ.

- اختصاص ۸میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز مراکز فرهنگی استان و ۳میلیارد ریال به منظور کمک به مساجد و حسینیه‌ها و بقاع متبرکه استان (از محل اعتبارات سازمان اوقاف و امور خیریه) توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی.

- احداث بیمارستان ۱۰۰ تختخوابی خوی (قابل افزایش به ۲۰۰ تختخوابی) از محل اعتبارات بند ۲۷ تبصره ۲ قانون بودجه سال جاری پس از اخذ مجوز کار گروه مندرج در آیین‌نامه ماده ۳۲ قانون برنامه چهارم توسعه و احداث مرکز فوریت‌های پزشکی شبانه روزی در شوط.

- احداث ۳۰ خانه پزشک در استان (در شهرستان‌های سلماس ۶ واحد، قره‌ضیاالدین ۳واحد، ماکو ۸ واحد، سردشت ۶ واحد، پلدشت ۳ واحد، نقده ۲ واحد و اشنویه ۲ واحد) و تجهیزات ۱۷ پایگاه امدادی جاده‌ای به آمبولانس و تجهیزات و امکانات لازم که محل آن توسط استان تامین می‌گردد.

- اختصاص ۴۰۰‌هزار دلار برای تجهیز مراکز بیمارستانی، فضاهای آموزشی، آزمایشگاه‌های تحقیقاتی و کتابخانه‌ مرکزی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی.

- تجهیز ساختمان‌های مجتمع آسیب‌دیدگان اجتماعی در شهرستان خوی و مهاباد پس از تغییر کاربری توسط استانداری و احداث ۳۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان با مشارکت خیران استان و تامین اعتبار مورد نیاز حق بیمه سهم کارفرمای معلولان و مددجویان اشتغال یافته و جویای کار به تعداد ۲۰۰ نفر در جهت ترغیب کارفرمایان در امر به‌کارگیری و اشتغال پایدار آنان توسط وزارت رفاه و تامین اجتماعی.

ورزشی:

- اختصاص مجموعا‌ مبلغ ۷۵میلیارد ریال در سال ۱۳۸۵ برای احداث ۱۴ سالن ورزشی چند منظوره مخصوص بانوان (هر شهرستان یک سالن) همچنین احداث ۱۴ سالن ورزشی چند منظوره مخصوص آقایان (هر شهرستان یک سالن) توسط سازمان تربیت بدنی به نحوی که سالن‌های مذکور در سال ۱۳۸۶ به اتمام خواهند رسید. (اعتبار احداث چهارده سالن ورزشی در شهرهای استان در سال ۱۳۸۵ توسط وزارت نفت تامین خواهد شد).

- سازمان تربیت‌بدنی موظف شد سطح فضاهای ورزشی استان در طول برنامه چهارم توسعه تا سطح میانگین کشوری ارتقا داده و مطالعه استادیوم‌های ورزشی در شهرهای بوکان، مهاباد، سلماس و میاندوآب را انجام داده و اعتبار مورد نیاز را در لوایح بودجه سال ۱۳۸۶ و ۱۳۸۷ پس از اخذ مجوز کار گروه مندرج در آیین‌نامه ماده ۳۲ قانون برنامه چهارم توسعه پیش‌بینی نماید.

- اختصاص مبلغ ۳۰میلیارد ریال جهت تکمیل و احداث مجتمع‌های فرهنگی و ورزشی کارگران استان توسط وزارت کار و امور اجتماعی و استانداری آذربایجان غربی.

- اختصاص ۲۰میلیارد ریال برای فعالیت‌ها و احداث‌ فضاهای ورزشی در روستاهای استان.

در پایان این جلسه همچنین اعضای هیات وزیران گزارش‌هایی از بازدیدهای خود از شهرستان‌های استان و مشکلات استان آذربایجان غربی در حوزه‌های تخصصی خود بیان کردند.