جریان نفوذ به روایت آیتالله آملیلاریجانی
دنیای اقتصاد: رئیس قوه قضائیه با کالبدشکافی موضوع نفوذ، مطرح کردن جریان روشنفکری و ترویج سکولاریسم را یکی از شیوههای نفوذ فرهنگی دانست و گفت: «نسبت به اصل مساله نفوذ در مسوولان ما تردیدی وجود ندارد. نظام سلطه و کشورهای غربی درصدد نفوذ هستند و بلکه شاید در یک جاهایی این نفوذ واقع شده باشد و در مقام نفوذ هستند و فکر اینکه این انقلاب را از طریق نفوذ از اهداف اصلی خود باز بدارند، برای ما روشن است. »
به گزارش خبرگزاری میزان، آیتالله صادق آملیلاریجانی در «اولین همایش ملی نظام سلطه و جریان نفوذ» با بیان اینکه، متاسفانه عدهای مساله نفوذ را باور ندارند و در رابطه با اینکه این موضوع توهم است یا واقعیت، تشکیک ایجاد میکنند، افزود: «این موضوع، نظیر تشکیکی است که سالهای قبل در رابطه با شبیخون فرهنگی مطرح کردند.
دنیای اقتصاد: رئیس قوه قضائیه با کالبدشکافی موضوع نفوذ، مطرح کردن جریان روشنفکری و ترویج سکولاریسم را یکی از شیوههای نفوذ فرهنگی دانست و گفت: «نسبت به اصل مساله نفوذ در مسوولان ما تردیدی وجود ندارد. نظام سلطه و کشورهای غربی درصدد نفوذ هستند و بلکه شاید در یک جاهایی این نفوذ واقع شده باشد و در مقام نفوذ هستند و فکر اینکه این انقلاب را از طریق نفوذ از اهداف اصلی خود باز بدارند، برای ما روشن است.»
به گزارش خبرگزاری میزان، آیتالله صادق آملیلاریجانی در «اولین همایش ملی نظام سلطه و جریان نفوذ» با بیان اینکه، متاسفانه عدهای مساله نفوذ را باور ندارند و در رابطه با اینکه این موضوع توهم است یا واقعیت، تشکیک ایجاد میکنند، افزود: «این موضوع، نظیر تشکیکی است که سالهای قبل در رابطه با شبیخون فرهنگی مطرح کردند. مقام معظم رهبری به درستی تشخیص دادند که شبیخون فرهنگی در کار است. آن زمان هم عدهای مدعی بودند که این یک توهم است یا مدعی بودند شبیخونی در کار نیست و نظامهای فکری متعددی در دنیا هستند و اقتضائاتی دارند.» عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: «امروز هم با مشابه این فکر مواجه هستیم. برای ما که از برخی پشتپردههای نفوذ اطلاع داریم، مثل روز روشن است که جریان نفوذ در کار است؛ بنابراین اولین وظیفه ما این است که نفوذ را باور کنیم و ببینیم آیا واقعا این موضوع درست است یا خیر؟» آیتالله آملیلاریجانی بابیان اینکه انگیزهها برای نفوذ در جمهوری اسلامی ایران متعدد است، گفت: «آیا در کشور خودمان و در سطح فرهنگی مشاهده نکردید که یک جریان فقط برای عبور از خطوط قرمز، روشنفکری را تبلیغ کردند. در دوره اصلاحات یا غیر اصلاحات عدهای روشنفکران را مطرح و حمایت میکردند.» رئیس قوه قضائیه ادامه داد: «یک زمانی در دوره اصلاحات عدهای از دولتیها که به خارج از کشور سفر میکردند، مجموعهای از سخنان، کتابها و نوارهای همین روشنفکران را هدیه میآوردند و متاسفانه مسوولان سطح بالای کشور در آن زمان این حرفها را تکرار میکردند؛ روزنامههای زنجیرهایِ آنها همین حرفها را میزدند.» او افزود: «یک جریان روشنفکری راه انداخته بودند و کار اصلی آنها این بود که با رنگ و لعاب زیبا، بنیانهای فکری نظام جمهوری اسلامی را یک به یک بزنند.» آیتالله آملیلاریجانی همچنین ترویج نسبیگرایی و نیز ترویج سکولاریسم را از جمله این اقدامات دانست وگفت: «ترویج سکولاریسم برای نفوذ فرهنگی انجام شد.»
رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: «یک زمان با یکی از فضلای حوزه که در سالهای قبل با ایشان رفاقت داشتم، در رابطه با یکی از روشنفکران گفتم که این آدم روشنفکر، آدم منحرفی است؛ زیرا سکولاریسم را ترویج میکند؛ میگوید دین از سیاست جداست. گفت: خب راست میگویند. ببینید یک فاضل حوزه چون نمیداند دنبال این حرف چیست؛ میگوید سکولاریسم مگر بد است؟» رئیس قوه قضائیه درباره دلیل نظام سلطه برای نفوذ در جمهوری اسلامی ایران با اشاره به قدرت نظامی و توانمندی تاثیرگذار ایران بر منطقه گفت: «نظام سلطه در مساله نفوذ انگیزه مهمتری دارد و فقط مساله آن قدرت نظامی ایران در منطقه نیست؛ البته از این موضوع هم میهراسد اما باید در نظر داشت که جمهوری اسلامی ایران یک نظام منسجم، پایدار و تاثیرگذار است و نظام فکری دارد که نحوهای از حیات را منبعث از نگاه توحیدی عرضه کرده است.»
ارسال نظر