ارتقای سلامت محرومان با همکاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)
دکتر محمد مخبر با حضور در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تفاهمنامه ساخت و تجهیز ۲مرکزفوقتخصصی درمان سرطان با اعتبار حدود ۴۰۰میلیارد تومان و احداث ۸۸ مرکز بهداشتی در استان سیستان و بلوچستان به ارزش ۶۳میلیارد تومان را با دکتر قاضیزادههاشمی وزیر بهداشت، درمان وآموزش پزشکی امضا کرد. ستاداجرایی فرمان امام(ره) که پیش از این ۷ مرکز بهداشتی درمانی و ۳۵ مرکز و خانه بهداشت را ازسوی بنیادبرکت احداث کرده صبح دیروز در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تفاهمنامهای درخصوص احداث مراکز جامع سلامت، بهداشتی و درمانی روستایی به امضا رساند.
دکتر محمد مخبر با حضور در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تفاهمنامه ساخت و تجهیز ۲مرکزفوقتخصصی درمان سرطان با اعتبار حدود ۴۰۰میلیارد تومان و احداث ۸۸ مرکز بهداشتی در استان سیستان و بلوچستان به ارزش ۶۳میلیارد تومان را با دکتر قاضیزادههاشمی وزیر بهداشت، درمان وآموزش پزشکی امضا کرد. ستاداجرایی فرمان امام(ره) که پیش از این ۷ مرکز بهداشتی درمانی و ۳۵ مرکز و خانه بهداشت را ازسوی بنیادبرکت احداث کرده صبح دیروز در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تفاهمنامهای درخصوص احداث مراکز جامع سلامت، بهداشتی و درمانی روستایی به امضا رساند. با این تفاهمنامه تعداد مراکز بهداشتی درمانی به ۱۳۰ و مناطق روستایی تحت پوشش به ۵۲۰ روستا میرسد.
بیمارستانهای احداث شده و در حال ساخت در استانهای کردستان، گلستان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، فارس، همدان، تهران و سمنان است. قاضیزادههاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مصاحبه با رسانهها گفت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام میتواند در حوزه سلامت منشأ اثر باشد و خدمات خوبی را نه تنها به مردم ایران، بلکه به منطقه و جهان اسلام ارائه دهد. قاضیزادههاشمی با تقدیر از اقدامات انجام شده در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در دوره ریاست دکتر مخبر، گفت: احداث ۸۸ مرکز جامع سلامت و پایگاه بهداشت در مناطق محروم استان سیستان و بلوچستان تاثیر بسزایی در ارتقای سطح سلامت در این مناطق کشور خواهد داشت. وی همچنین به ساخت یک بیمارستان و ۲مرکز جامع خدمات سرطان ازسوی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اشاره کرد و این اقدامات را مقدمهای بر همکاریهای بیشتر وزارت بهداشت با این نهاد به خصوص در مورد بیماریهای خاص و صعبالعلاج دانست. هاشمی از امضای تفاهمنامه همکاری بین این دو نهاد بهعنوان منشأ خیر یاد کرد و افزود: این تفاهمنامه نقش زیادی در مسیر کمک به نیازمندان دارد و در نهایت گام برداشتن در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است. وزیر بهداشت امضای این تفاهمنامه و همکاری با ستاد اجرایی فرمان امام را در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و گفت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) پیش از این نیز همکاریهای خوبی با وزارت بهداشت در این زمینه داشته است که از آن جمله میتوان به تفاهمنامه سال گذشته مبنی بر تکمیل و ساخت ۱۰ بیمارستان در نقاط محروم کشور اشاره کرد. رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خاطرنشان کرد: جهتگیری ستاد، خدمت رسانی به مناطق محروم است و در حوزه سلامت محوریت تصمیمگیری با وزارت بهداشت است و ستاد هر جا که وزارت بهداشت احساس نیاز کند و بخش خصوصی تمایلی نداشته باشد، حضور پیدا میکند. مخبر افزود: تا پایان امسال ۹ بیمارستان با ظرفیت ۱۱۰۰ تختخواب تحویل وزارت بهداشت میشود و علاوه بر این دو تا سه بیمارستان دیگر را در دست ساخت داریم. مخبر افزود: براساس این تفاهمنامه دو مرکز فوق تخصصی سرطان یکی در بیمارستان امامحسین(ع) و دیگری در بیمارستان برکت هر کدام با اعتبارحدود ۲۰۰ میلیارد تومان و با پیشرفته ترین تجهیزات تجهیز خواهد شد.وی افزود: در مراکز تحت پوشش این ستاد تمام هزینههای درمانی بیماران محروم و بی بضاعت پرداخت میشود بنابراین اولویت این ستاد همواره خدمت به مردم مناطق محروم است گرچه افراد عادی نیز از این خدمات بهرهمند میشوند. مخبر در پایان خاطرنشان کرد: ستاد پروژههای اقتصادی بزرگی در مناطق محروم از جمله پروژه استخراج نفت هورالهویزه در نقطه صفر مرزی، پروژه پالایشگاه جاسک و... دنبال میکند که بهطور مستقیم و غیرمستقیم ۴۰۰هزار شغل ایجاد میشود.
ارسال نظر