اصناف منتقد جانمایی «مگامالها»
نایب رئیس اول اتاق اصناف تهران در یک برنامه رادیویی با موضوع «مگامالها و اقتصاد شهری» گفت: برای احداث پاساژها نیاز سنجی نشده است و در غرب خیابان جمهوری تعدد پاساژها را شاهد هستیم؛ آیا نیاز سنجی برای احداث این تعداد پاساژ صورت گرفته است؟ آیا اساسا ظرفیت احداث این پاساژها وجود دارد یا خیر؟وی با تاکید بر لزوم وجود هماهنگی در احداث مگامالها گفت: از ابتدا باید یک تعاملی وجود داشته باشد. در ایران سه میلیون واحد صنفی پراکنده وجود دارد که در نقاط مختلف شهر حضور دارند؛ جاهایی که اصلا نیازی نیست.
نایب رئیس اول اتاق اصناف تهران در یک برنامه رادیویی با موضوع «مگامالها و اقتصاد شهری» گفت: برای احداث پاساژها نیاز سنجی نشده است و در غرب خیابان جمهوری تعدد پاساژها را شاهد هستیم؛ آیا نیاز سنجی برای احداث این تعداد پاساژ صورت گرفته است؟ آیا اساسا ظرفیت احداث این پاساژها وجود دارد یا خیر؟وی با تاکید بر لزوم وجود هماهنگی در احداث مگامالها گفت: از ابتدا باید یک تعاملی وجود داشته باشد. در ایران سه میلیون واحد صنفی پراکنده وجود دارد که در نقاط مختلف شهر حضور دارند؛ جاهایی که اصلا نیازی نیست. چرا مسوولان باید به یک زیر راه پله نیم متری مجوز بدهند؟درستی در باب مزیتهای مگامالها عنوان کرد: وقتی مجتمعهای تجاری وجود داشته باشد، خریدها آسانتر میشود، تردد کمتر میشود و هزینهها کاهش پیدا میکند. در مجتمعهایی که نظارت دقیقتری وجود داشته باشد، هم نظارت به نفع مصرفکننده است و هم به نفع دولت؛ اینها به شرطی واقع میشوند که هماهنگیهای اولیه با شبکه توزیع اولیه که اصناف هستند انجام شود.
ابراهیم درستی افزود: چرا باید در مکانهایی که اصلا نیازی نیست مالهای بزرگ ایجاد شود؟ قطعا با ایجاد مگامالها موافق هستیم ولی همان طور که اشاره شد کجا؟
ارسال نظر