تصمیمات جهانی برای اشتغال جوانان - ۲۰ خرداد ۹۵
وزیر کار در نشست وزرای جنبش عدم تعهد با بیان اینکه پایان دادن به فقر یکی از اهداف تاریخی سازمان جهانی کار است، گفت: اشتغال با چالشهای فراوانی مواجه است. به گزارش خبرگزاری مهر، علی ربیعی در نشست وزرای جنبش عدم تعهد گفت: حق توسعه بهعنوان یک حق اساسی و غیر قابل انکار است و جامعه بینالمللی متعهد به خاتمه دادن به فقر بهعنوان یکی از اهداف تاریخی سازمان بینالمللی کار است
رئیس نشست وزرای جنبش عدم تعهد تاکید کرد: دنیای کار با چالشهای عمدهای مواجه است و تحت تحولات دگرگونکننده گسترده و سریعی قرار گرفته است.
وزیر کار در نشست وزرای جنبش عدم تعهد با بیان اینکه پایان دادن به فقر یکی از اهداف تاریخی سازمان جهانی کار است، گفت: اشتغال با چالشهای فراوانی مواجه است. به گزارش خبرگزاری مهر، علی ربیعی در نشست وزرای جنبش عدم تعهد گفت: حق توسعه بهعنوان یک حق اساسی و غیر قابل انکار است و جامعه بینالمللی متعهد به خاتمه دادن به فقر بهعنوان یکی از اهداف تاریخی سازمان بینالمللی کار است
رئیس نشست وزرای جنبش عدم تعهد تاکید کرد: دنیای کار با چالشهای عمدهای مواجه است و تحت تحولات دگرگونکننده گسترده و سریعی قرار گرفته است. تحولاتی که برای برخی به مفهوم فرصت و مولد خوشبینی و برای برخی دیگر موجب ناامنی و مولد ترس از آینده است. حضور در این نشست و مباحثی که در جریان است نه تنها نشان دهنده اهمیت وافری است که برای این مسائل کلیدی قائل هستیم، بلکه نشاندهنده آمال و انتظارات ما نیز است.
ربیعی افزود: مایه خرسندی است که در نشست وزرای کار جنبش عدم تعهد که در حاشیه یکصد و پنجمین کنفرانس بینالمللی کار برگزار میشود حضور داشته باشیم. سه سال مانده به کنفرانس یکصدمین سال تاسیس سازمان بینالمللی کار ما در اینجا گرد هم آمدهایم تا در مورد یکسری از مباحث دنیای کار همچون کار شایسته برای تحقق صلح و امنیت، ریشهکنی فقر، اهداف توسعه پایدار ۲۰۳۰، همچنین اثرات بیانیه عدالت اجتماعی برای جهانیسازی عادلانه، گفتوگو کنیم. وی خاطرنشان کرد: جنبش عدم تعهد اهمیت زیادی برای اصول سازمان بینالمللی کار قائل است و نشست وزرای کار عدم تعهد، عرصهای اساسی برای نمایندگی کشورهای در حال توسعه در مجامع چند جانبه درباره کار است. این فرصتی است که باید آن را غنیمت شمرد. در حالی که این سازمان وارد دومین سده خود میشود، مواجهه با مسوولیتهایی که دستور کار سازمان بینالمللی کار برای هریک از ما ترسیم کرده است، به این مفهوم است که ما اقدام ها، رفتارها و تصمیماتمان را به گونهای تنظیم کنیم که تحقق فرصتهای پیش روی دنیای کار تضمین شوند.
وزیر کار افزود: در سپتامبر ۲۰۱۵ رهبران جهان در سازمان ملل متحد در نیویورک، روی اهداف هفدهگانه و ۱۶۹ شاخص نیل به توسعه پایدار برای هدایت توسعه جهانی طی ۱۵ سال آتی به توافق رسیدند. این اهداف اثرات قابل توجهی بر دنیای کار دارند. تمرکز هشتمین هدف روی تقویت رشد اقتصادی پایدار، فراگیر و مداوم، اشتغال کامل و مولد و کار شایسته برای همه قرار دارد، اما دیگر اهداف نیز به شاخصهای اجتماعی، اقتصادی و دیگر مسائلی میپردازند که مستقیم یا غیرمستقیم بر دنیای کار تاثیر میگذارند.
ربیعی خاطرنشان کرد: همانطور که مدیر کل سازمان بینالمللی کار در سخنان افتتاحیه خود طی نشست عمومی کنفرانس اظهار کردند، اگر اجازه داده شود که روند جاری نابرابریهای غیر قابل کنونی و فراتر از آن ادامه یابد، این روند از هم گسیختگی و قطبی شدن جوامع ما را عمیقتر خواهد ساخت، دورنمای رشد آنها را به تعویق خواهد انداخت، آمال و اهدافشان برای نیل به توسعه پایدار را به ناامیدی تبدیل خواهد کرد و در نهایت همه ما بازنده خواهیم بود، چرا که این روند نمیتواند به همین صورت برای همیشه ادامه یابد و بی تردید منتج به ناپایداری و ناامنی خواهد شد. در این زمینه ارتقای ظرفیت مولد، اشتغال و کار شایسته، برای فقرزدایی و رشد اقتصادی فراگیر، پایدار و برابر در تمامی سطوح، از جمله اصول اساسی جنبش عدم تعهد محسوب میشود. رئیس نشست وزرای جنبش عدم تعهد گفت: بسیار امیدوارم که نشست جاری، در راستای تعهد استوار و دیرپای، در یافتن راهها و ابزارهای لازم برای غلبه بر مشکلات مشترک کمک کند، مسیر پیشرفت اهداف مشترکمان را هموار و همکاری ما با یکدیگر در مسیر مقابله با چالشهای جهانی را هماهنگ و منسجم تر کند. در نتیجه تلاش دسته جمعی همه ما کار شایسته از جمله اهداف کلیدی دستور کار جهانی ۲۰۳۰ قرار گرفته است. هدف شماره ۸ این سند به صراحت کار شایسته برای همه را در مرکز نقشه راه توسعه پایدار جهان طی ۱۵ سال آتی قرار داده است، همه ما مسوولیت سنگینی برای اجرای این دستور کار و تضمین ابزارهای اجرای آن داریم. با این سند اکنون جامعه بینالمللی متعهد به خاتمه دادن به فقر بهعنوان یکی از اهداف تاریخی سازمان بینالمللی کار است. وی تاکید کرد: در پایان مایلم روی حق توسعه بهعنوان یک حق اساسی و غیر قابل انکار تاکید کنم. باید اذعان کنیم که تمامی حقوق بشر از جمله حق توسعه به هم وابسته و در هم تنیده هستند. از این رو تحقق حق توسعه میتواند عملیاتی شدن دیگر اهداف توسعه پایدار همچون هدف شماره ۸ ناظر به کارشایسته برای همه را تقویت کند.
ارسال نظر