معاون مسافری راهآهن خبر داد
بهرهبرداری از ۹۸۰ میلیارد ریال پروژه خدمات مسافری شبکه ریلی
معاون مسافری راهآهن جمهوری اسلامی ایران از بهرهبرداری ۹۸۰ میلیارد ریال پروژههای مختلف خدمات مسافری در شبکه ریلی کشور در هفته دولت بهمنظور افزایش ایمنی و تسهیل تردد مسافران خبر داد. به گزارش «ایرنا»، میرحسن موسوی افزود: پروژه احداث ۲۷ دستگاه نمازخانه و سرویسهای بهداشتی جدید با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال در ایستگاههای سلام، تربت، عطار، کاشمر، بیهق، جوین، شیرین چشمه، کلاتخوان، امروان، آبگرم، سمنان، لاهورد، نمکزار، ملکی، نیکپی، سرچم، بادرود، نیباد، اردکان، زرین، مانی، حصارجلال، بشرویه، نصرآباد، رودشور، گل گهر و دوکوهه همزمان با هفته دولت به بهرهبرداری میرسد.
معاون مسافری راهآهن جمهوری اسلامی ایران از بهرهبرداری ۹۸۰ میلیارد ریال پروژههای مختلف خدمات مسافری در شبکه ریلی کشور در هفته دولت بهمنظور افزایش ایمنی و تسهیل تردد مسافران خبر داد. به گزارش «ایرنا»، میرحسن موسوی افزود: پروژه احداث ۲۷ دستگاه نمازخانه و سرویسهای بهداشتی جدید با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال در ایستگاههای سلام، تربت، عطار، کاشمر، بیهق، جوین، شیرین چشمه، کلاتخوان، امروان، آبگرم، سمنان، لاهورد، نمکزار، ملکی، نیکپی، سرچم، بادرود، نیباد، اردکان، زرین، مانی، حصارجلال، بشرویه، نصرآباد، رودشور، گل گهر و دوکوهه همزمان با هفته دولت به بهرهبرداری میرسد. معاون شرکت راهآهن اظهار کرد: این پروژهها از محل اعتبارهای سرمایهای و طرحهای عمرانی راهآهن در نواحی شمال، جنوب، شرق و غرب کشور برای سهولت بهرهبرداری مسافران از ایستگاههای راهآهن در این نواحی آماده شده است. موسوی با بیان اینکه پروژه مکانیزه کردن زیرگذرهای ارتباطی ۶ ایستگاه منتخب در مسیر تهران- مشهد به پله برقی و آسانسور با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد در ایستگاههای گرمسار، سمنان، دامغان، شاهرود، نقاب و نیشابور در دست اقدام است، گفت: راهآهن در تلاش است با اعتباری معادل ۲۰۰ میلیارد ریال، بخشی از این پروژهها را در هفته دولت به بهرهبرداری برساند.
معاون مسافری راهآهن جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: هدف ما از احداث این پروژهها افزایش ایمنی عبور و مرور مسافران از زیرگذرهای میانعرضی ایستگاهها است. موسوی از پروژه بازسازی، بهسازی و تجهیز ۱۵۰ نمازخانه در ایستگاههای راهآهن از جمله سبزوار، نیشابور، نقاب، ابومسلم، خیام، پیشوا، فرودگاه، بافق، مراغه، زرند، آذرشهر، خرمدره، ابردژ و تعداد زیادی از ایستگاههای دیگر با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال خبر داد و گفت: برنامهریزی ما افتتاح این پروژهها در هفته دولت بهمنظور ارتقای سطح خدمات مسافران در مسیرهای ریلی کشور است. وی افزود: پروژه مسقف شدن سکوهای ۶ و ۷ در ایستگاه تهران و سکوهای مسافری در ایستگاههای یزد و زاهدان با پیشرفت فیزیکی متوسط ۹۰ درصد در دست اقدام شرکت راهآهن است. معاون مسافری راهآهن جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: قرارداد مسقف شدن سکوها در این ایستگاهها با پیمانکاران آن معادل ۸۰ میلیارد ریال بوده است که همزمان با هفته دولت به بهرهبرداری میرسد. طبق برنامه ششم توسعه قرار است در پایان این برنامه سهم حملونقل ریلی کشور در جابهجایی بار در کشور به ۳۰ درصد و حمل مسافر به ۲۰ درصد افزایش یابد.
اجرای ۱۶۴ طرح عمرانی در شبکه ریلی کشور با پیشرفت ۷۴ درصدی
مازیار یزدانی معاون فنی و زیربنایی راهآهن نیز با اعلام اینکه ۱۶۴ طرح عمرانی با اعتبار ۳۰ هزار میلیارد ریال در شبکه ریلی کشور در حال اجرا است، گفت: پیشرفت این تعداد طرح ۷۴ درصد به صورت تجمیعی است که از این تعداد طرح، ۲۱ مورد برای سرمایهگذاری خارجی تعریف شده است. وی در آیین بهرهبرداری از دو طرح اداره کل راهآهن قم، پیشرفت این تعداد طرح را ۷۴ درصد به صورت تجمیعی عنوان کرد. وی افزود: از این تعداد طرح، ۲۱ مورد برای سرمایهگذاری خارجی تعریف شده است که با اعلام آمادگی سرمایهگذاران وارد مذاکره شدهایم. یزدانی افزود: یکی از اولویتهای راهآهن جمهوری اسلامی اهتمام به ارتقای خطوط ریلی باری است، چراکه این امر باعث صرفهجویی در سوخت و کاهش هزینهها، تصادفها، استهلاک جادهای و تبعات اجتماعی میشود. وی با اشاره به طرحهای عمرانی شبکه ریلی قم نیز گفت: در صورتی که ایستگاه قم را ارتقا بخشیم شاهد تسریع در حملونقل باری و مسافران در سطح کشور خواهیم بود.
معاون فنی و زیربنایی راهآهن جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در استان قم ظرفیت ارتقای زیرساختهای خطوط ریلی وجود دارد، گفت: با ارتقای این زیرساختها باید خدماتی در شأن زائران و مجاوران کریمه اهل بیت(ع) انجام شود. خط دوم کمربند ریلی گار مانوری به قمرود قم و سوزنبانی ایستگاه گار مانوری با اعتبار ۳۲۱ میلیارد ریال، امروز همزمان با ششمین روز از هفته دولت طی آیینی در قم به بهرهبرداری رسید. خط دوم کمربند ریلی گار مانوری به قمرود به طول ۲۹ کیلومتر و با اعتبار ۳۲۰ میلیارد ریال و با هدف افزایش ایمنی حمل و نقل ریلی، افزایش سرعت بازرگانی سیر قطارها، کاهش آلودگیهای زیست محیطی، افزایش ظرفیت شبکه ریلی و کاهش زمان سیر قطارهای مسافری مورد بهرهبرداری قرار گرفت. به گزارش «ایرنا» همچنین مکان سوزنبانی ایستگاه گار مانوری بهمنظور استقرار سوزنبانان در محل سوزنهای ورودی برای افزایش ایمنی و بهرهوری به ارزش یک میلیارد ریال با حضور معاون فنی و زیربنایی راهآهن جمهوری اسلامی ایران و استاندار قم افتتاح شد. همچنین عملیات احداث ساختمان جدید اداره کل راهآهن قم در زمینی به مساحت ۹۵۰ متر مربع و با اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال آغاز شد.
ارسال نظر