مدیرکل دفتر امور زنان سازمان بهزیستی با اعلام اختصاص پنج میلیارد تومان برای اجرای طرح‌های سال جاری این دفتر و توزیع آن در استان‌ها گفت: طرح «فقرزدایی» با رویکرد محله ‌محوری از مهم‌ترین طرح‌هایی است که با استفاده از نیروی انسانی ساکن در محلات دارای آسیب و همچنین دستگاه‌های خیریه‌ای و خیران در راستای شناسایی آسیب‌ها و تدوین آنها اجرا می‌شود.

فرید براتی اظهار کرد: هم اکنون این طرح در ۱۲ استان محروم کشور اجرا می‌شود که در رویکرد جدید این کار، با استفاده از نیروی خود محور محله‌ای انجام می‌شود و پس از ارزشیابی کارهای انجام شده توسط افراد محله، سعی می‌شود، انواع فقرها و آسیب‌های شناسایی شده در محلات کاهش یابد.

وی تصریح کرد: در زمینه فقرزدایی، شناسایی آسیب‌های محله‌ای و نیازهای موجود آن محله، با هدف توانمند کردن محله و به دست آوردن تحلیل‌ها و آمارها برای برنامه‌ریزی صورت می‌گیرد. براتی سده خاطرنشان کرد: به منظور توانمندکردن افراد، از پایگاه‌های اجتماعی، کلینیک‌ها و خیریه‌ها استفاده می‌شود و از این طریق، سند آسیب‌شناختی محله‌ای تدوین شده و افراد نیازمند از خدمات ارائه شده برخوردار می‌شوند.به گفته وی، این طرح در سال گذشته در ۱۰ استان اجرا شده است. مدیرکل دفتر امور زنان سازمان بهزیستی اظهار کرد: اجرای این طرح در ۱۰ استان کشور نشان داد که آسیب‌های اجتماعی در تمام استان‌های کشور وجود دارد، اما چهره و نمودشان متفاوت است که در میان استان‌ها، جنوب کرمان و هرمزگان دارای بیشترین فقر در تمامی ابعاد بودند. براتی سده اعتبار این طرح را ۵۰۰‌میلیون تومان اعلام کرد و گفت: با استفاده از این طرح، بسیاری از آسیب‌های پنهان محلات شناسایی می‌شود.