انتقاد اعضای شورای شهر از شرکت بهرهبرداری مترو
دریافت ودیعه هنگام شارژ بلیت مترو غیرقانونی است
گروه جامعه- در حالی که مسوولان شرکت بهرهبرداری مترو همواره در اظهارات خود نسبت به ترغیب شهروندان تهرانی درباره استفاده از کارتهای اعتباری و مدتدار مترو تاکید میکنند، سخنگوی شورای شهر دریافت ودیعه از مسافران هنگام شارژ بلیتهای مترو را مغایر با این سیاستها دانست.
عکس: آکو سالمی
گروه جامعه- در حالی که مسوولان شرکت بهرهبرداری مترو همواره در اظهارات خود نسبت به ترغیب شهروندان تهرانی درباره استفاده از کارتهای اعتباری و مدتدار مترو تاکید میکنند، سخنگوی شورای شهر دریافت ودیعه از مسافران هنگام شارژ بلیتهای مترو را مغایر با این سیاستها دانست. او ضمن انتقاد از این روند گفت: شرکت بهرهبرداری مترو به تازگی اقدام به دریافت مبلغی به عنوان ودیعه از مسافران میکند که غیرقانونی است. دانشجو در ادامه تذکرات خود گفت: در زمان تعیین نرخ حمل و نقل عمومی به طور مفصل، مسوولان این شرکت نسبت به ترغیب مسافران تاکید میکردند، اما این اقدام در واقع با سیاستهای تشویقی مغایرت دارد. این روند باید اصلاح شود و مبلغی که در حال حاضر به صورت غیرقانونی دریافت میشود هرچه زودتر باید بازگردانده شود.
ساماندهی سرویس مدارس
پس از تذکر دانشجو، بررسی یک فوریت طرح تعیین نرخ و ساماندهی وضعیت ارائه خدمات سرویسهای مدارس در سال تحصیلی جدید از مواردی بود که روز گذشته در دستور کار اعضای شورای شهر تهران قرار گرفت. خادم در جریان بررسی این طرح که یک فوریت آن به تصویب رسید گفت: به علت اهمیت رفت و آمد سرویسهای مدارس در سطح شهر، به پیشنهاد وزارت کشور جلساتی با حضور نمایندگان وزارت آموزش و پرورش، راهنمایی و رانندگی و تاکسیرانی تشکیل شد که در نهایت به تشکیل کارگروهی انجامید که ساماندهی رفت و آمد این سرویسها را بررسی میکند او برای تاکید بر اهمیت طرح ساماندهی به آمار دانشآموزانی اشاره کرد که از این سرویسها بهره می گیرند:
«۱۹۵هزار دانشآموز در ۱۶۲۰مدرسه از سرویس مدارس استفاده میکنند که بر اساس این آمار ۸۲۲ تاکسی و ۱۷۳۶ خطی و مسافربری با این مقوله درگیرند البته ۲۷۵۵مینیبوس و ۱۵۰ اتوبوس نیز در این حوزه فعالیت میکند. بنابراین این بخش به صورت جدی نیازمند ساماندهی است.» خادم به نحوه نظارت شهرداری بر سرویسهای مدارس هم انتقاد کرد و گفت: آموزش و پرورش به تنهایی نمیتواند بر این بخش نظارت داشته باشد، البته وزارت کشور هم به شدت نسبت به این موضوع معترض است و میگوید در صورت وقوع پیشامد آموزش و پرورش به تنهایی نمیتواند پاسخگو باشد.
تبلیغات شهری ساماندهی میشود
در این جلسه اعضای شورای شهر خواستار ساماندهی تابلوهای تبلیغاتی شدند. به گفته اعضای شورای شهر، اگرچه در سال ۸۲ با همکاری وزارت ارشاد طرح ساماندهی تبلیغات محیطی به تصویب رسیده است، اما در حال حاضر ظرفیت قانونی مصوبه شورا پاسخگوی برخی از مشکلات و مسائل در زمینه نحوه تبلیغات نیست.
خادم در جریان بررسی یک فوریت «رفع ابهام حقوقی و اصلاحیه مصوبه ساماندهی تبلیغات محیطی» گفت: هماکنون تمام پیکرههای تبلیغاتی در مالکیت شهرداری است و در صورت اصلاح این قانون در قراردادهای جدیدی که شهرداری خواهان بستن آن است، اصلاحاتی لحاظ میشود. در ادامه مهدی چمران رییس شورای شهر نیز در خصوص زشت بودن پشت تابلوهای تبلیغاتی گفت: در این رابطه تذکری به آقای ملاصالحی، مدیرعامل سازمان زیباسازی هم داده شده است تا در این رابطه تدبیری بیندیشد. نمای بیرونی تابلوها زیبا، اما پشت آن زشت است و در هیچ جای دنیا پشت تابلوهای تبلیغاتی زشت و آزاردهنده نیست. چمران پیشنهاد داد تا در اصلاح طرح این نکات هم رعایت شود. در نهایت یک فوریت این طرح به اتفاق آرا به تصویب رسید تا محتوای آن در جلسات آینده بررسی شود.
ارسال نظر