دانشآموزانی که پشت درهای بسته میمانند
شرایط بحرانی برای مدارس استیجاری
تسهیلاتی که در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته تا نسبت به خرید مدارس استیجاری اقدام کند کافی نیست از همین رو همچنان شاهد صدور احکام تخلیه مدارس استیجاری خواهیم بود.
به گزارش خبرگزاری مهر، مشکلات مدارس استیجاری و دعوای مالک و مستاجر، از جمله چالشهای وزارت آموزش و پرورش در سالهای گذشته بوده بهطوریکه مسوولان این وزارتخانه هنوز نتوانسته اند برای حل این مشکل، چارهای سریع بیندیشند.
فریدون واسعی، مدیرکل حقوقی، املاک و حمایت قضایی کارکنان وزارت آموزش و پرورش با اشاره به مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر اینکه آموزش و پرورش میتواند از تسهیلات بانکی برای خرید مدارس استیجاری استفاده کند، میگوید: متاسفانه این تسهیلات کافی نیست.
هماکنون بیش از ۲۸هزار مدرسه دو نوبته و پنجهزار مدرسه استیجاری در کل کشور وجود دارد که وزارت آموزش و پرورش برای حل مشکلات این قبیل مدارس نیازمند تامین اعتبارات کلان است. در این بین، شهر تهران بیش از دیگر شهرهای کشور درگیر مشکلات مدارس استیجاری است
به طوری که از پنجهزار و ۷۵۴ مدرسه استیجاری در کشور، ۶۰۰ مدرسه سهم شهر تهران است.
حبیبا... بوربور، معاون عمرانی وزارت آموزش و پرورش با عنوان این مطلب که فقط تا پایان برنامه پنج ساله چهارم برای حل مشکل مدارس استیجاری و ملکی کردن آنها فرصت داریم، میگوید: بر همین اساس طبق پیشبینیهای انجام شده برای خریداری همه مدارس استیجاری کشور تا پایان امسال، ۸۰۰میلیارد تومان اعتبار نیاز است که به طور متوسط از این اعتبارات، ۱۶۰میلیون تومان به ملکی کردن هر مدرسه استیجاری تعلق میگیرد.
به گفته بوربور وزارت آموزش و پرورش باید اجاره بهای سنگینی برای مدارس استیجاری پرداخت کند و همچنین تعدادی از این مدارس که آمار آنها به طور دقیق مشخص نیست، دارای حکم تخلیه هستند که این امر نیز مشکل آموزش و پرورش درباره مدارس استیجاری را تشدید میکند.
با توجه به اینکه ثبتنام مدارس از ۱۰ تیر ماه جاری آغاز شده است، اما موضوع مدارس استیجاری و مشکلاتی که وزارت آموزش و پرورش با مالکان این قبیل مدارس دارد، نکتهای است که میتواند نسبت به باز شدن این مدارس در اول سال تحصیلی، ابهاماتی وارد کند.
ارسال نظر