انقلاب کشاورزان انگلیسی
انقلاب کشاورزان انگلیسی که از بزرگترین انقلابات قرون وسطا در اروپا بود، در دسامبر سال ۱۳۸۱ میلادی به اوج خود رسید و کارگران و مردم کم درآمد هم به آنان پیوستند. کشاورزان خواستار سهم بیشتری از محصولات کشاورزی و در مورد اراضی استیجاری کشاورزی، خواستار کاهش اجاره بهای این اراضی بودند، کارگران دستمزدی بیشتری میخواستند و طبقه کم درآمد هم خواستار لغو مالیات سرانه و تبدیل آن به مالیات بر درآمد بود. این انقلاب طولانی شد. چندی بعد ریچارد دوم، پادشاه وقت انگلستان که کشور را در شرف سقوط اقتصادی دید، از انقلابیون خواست که نماینده خود را نزد او بفرستند و آنان «وات تایلر» و یک کشیش به نام «جان نبال» را از جانب خود به لندن فرستادند.
انقلاب کشاورزان انگلیسی که از بزرگترین انقلابات قرون وسطا در اروپا بود، در دسامبر سال 1381 میلادی به اوج خود رسید و کارگران و مردم کم درآمد هم به آنان پیوستند. کشاورزان خواستار سهم بیشتری از محصولات کشاورزی و در مورد اراضی استیجاری کشاورزی، خواستار کاهش اجاره بهای این اراضی بودند، کارگران دستمزدی بیشتری میخواستند و طبقه کم درآمد هم خواستار لغو مالیات سرانه و تبدیل آن به مالیات بر درآمد بود.
این انقلاب طولانی شد. چندی بعد ریچارد دوم، پادشاه وقت انگلستان که کشور را در شرف سقوط اقتصادی دید، از انقلابیون خواست که نماینده خود را نزد او بفرستند و آنان «وات تایلر» و یک کشیش به نام «جان نبال» را از جانب خود به لندن فرستادند. این دو تن موفق شدند که از ریچارد دوم دستور آزادی کشاورزان از قیود ارباب املاک را، به علاوه سهم بیشتری از محصولات و افزایش دستمزد کارگران بگیرند، ولی روز بعد که برای دریافت دستخط پادشاه به کاخ او رفته بودند، وات تایلر به دست شهردار لندن که مخالف خواست های انقلابیون بود، کشته شد و انقلاب ادامه یافت.
منبع: روزنامک
ارسال نظر