کشیک دواخانهها
مسالهای که به راستی برای مردم اصفهان بغرنج بزرگی شده است، مساله کشیک دواخانهها است. پس از آنکه اداره بلدیه با هزار زحمت و گرد آوردن آقایان مدیران محترم دواخانهها توانست قراری بین آنها بدهد که هرشب دواخانه یک نفر از آنها برای دادن کشیک مفتوح بماند، تازه این موضوع خود بغرنج بزرگی شده و حتی دیناری برای مردم این شهر مورد استفاده واقع نگردید. چرا که اولا در شهر پهناوری مثل اصفهان که از دروازه طوقچی آن تا دروازه لنبان متجاوز از یک فرسنگ است، چگونه یک نفر از ساکنین مسجد جامع میتواند این مسافت طویل را طی کند و در شب تار برای خرید چند شاهی آسپرین تا محله چهارسو برود؟ و ثانیا تازه اکثری از دواخانهها هم کشیک خود را به دواخانه «احیا» واگذار کردهاند و این یک روش نامطلوبیاست که البته باید جلوگیری شود.
مسالهای که به راستی برای مردم اصفهان بغرنج بزرگی شده است، مساله کشیک دواخانهها است.
پس از آنکه اداره بلدیه با هزار زحمت و گرد آوردن آقایان مدیران محترم دواخانهها توانست قراری بین آنها بدهد که هرشب دواخانه یک نفر از آنها برای دادن کشیک مفتوح بماند، تازه این موضوع خود بغرنج بزرگی شده و حتی دیناری برای مردم این شهر مورد استفاده واقع نگردید. چرا که اولا در شهر پهناوری مثل اصفهان که از دروازه طوقچی آن تا دروازه لنبان متجاوز از یک فرسنگ است، چگونه یک نفر از ساکنین مسجد جامع میتواند این مسافت طویل را طی کند و در شب تار برای خرید چند شاهی آسپرین تا محله چهارسو برود؟ و ثانیا تازه اکثری از دواخانهها هم کشیک خود را به دواخانه «احیا» واگذار کردهاند و این یک روش نامطلوبیاست که البته باید جلوگیری شود.
و در هر صورت عقیده ما بر این است که اداره محترم بلدیه در مساله کشیک دواخانهها تجدید نظری کرده و لااقل چهار دواخانه را در چهار ناحیه شهر ملتزم نماید که همه شب مرتبا کشیک بدهند.
منبع: روزنامه اخگر، سال چهارم، ش۷۷۶، سال۱۳۱۱.
ارسال نظر