۸۰ درصد تعمیرکاران تلویزیون در تهران ناشیاند
اختلالی که تعمیرکاران ناآزموده و فاقد صلاحیت فنی در بازار مصرف ایران به وجود آوردهاند، مشکل بزرگ و ظاهرا پیچیده و حل نشدنی مردم به شمار میآید. تاکنون معیاری برای شناخت مهارت صاحبان حرفه در اختیار مردم نبود و هیچ مرجعی وجود نداشت تا حدود آشنایی تعمیرکاران و مغازهداران مدعی رفع نواقص فنی را مورد آزمایش قرار دهد و کم و کیف این گروه را بسنجد و محک بزند. مردم دقیقا نمیدانند کسی که اتومبیل یا تلویزیون، یخچال و سایر وسایل خانگی آنها را تعمیر میکند، واقعا مکانیک و تعمیرکار است یا از این فنون و مهارتها فقط اسمی دارد و بس.
اختلالی که تعمیرکاران ناآزموده و فاقد صلاحیت فنی در بازار مصرف ایران به وجود آوردهاند، مشکل بزرگ و ظاهرا پیچیده و حل نشدنی مردم به شمار میآید.
تاکنون معیاری برای شناخت مهارت صاحبان حرفه در اختیار مردم نبود و هیچ مرجعی وجود نداشت تا حدود آشنایی تعمیرکاران و مغازهداران مدعی رفع نواقص فنی را مورد آزمایش قرار دهد و کم و کیف این گروه را بسنجد و محک بزند.
مردم دقیقا نمیدانند کسی که اتومبیل یا تلویزیون، یخچال و سایر وسایل خانگی آنها را تعمیر میکند، واقعا مکانیک و تعمیرکار است یا از این فنون و مهارتها فقط اسمی دارد و بس.
براساس آزمونی که چندی پیش از گروهی از کارگران تعمیرکار تلویزیون بهوسیله کارشناسان امور حرفهای وزارت کار و امور اجتماعی به عمل آمد، معلوم شد که ۸۰ درصد تعمیرکاران تلویزیون مهارت و صلاحیت فنی ندارند و بیشتر مخرباند تا سازنده. در قانون نظام صنعتی قید شده است که پیشهوران و صاحب حرف باید در زمینه کار خود یا شغلی که قصد دارند به آن مشغول شوند مهارت و خبرگی داشته باشند و میزان مهارت و آزمودگی آنان مورد سنجش و تایید کارشناسان قرار گیرد.
روزنامه اطلاعات ،۲۲ مرداد ۱۳۵۲
ارسال نظر