سال ۱۲۸۶ - میرزا ابوالقاسم‌خان ناصر‌الملک با صلاحدید و تصویب عده‌ای از وکلای مجلس از طرف محمدعلی شاه به رییس‌الوزرایی انتخاب شد. سال ۱۲۹۶- انتخابات چهارمین دوره مجلس در تهران پایان یافت. در این انتخابات مستوفی‌الممالک، سیدحسن تقی‌زاده، سلیمان میرزا، مخبرالسلطنه، مشیرالدوله، صمصام‌السلطنه، سیدمحمدرضا شیرازی (مساوات) موتمن‌الملک، حکیم‌الملک،‌ میرزا طاهر تنکابنی، حسینقلی نواب و سیدمحمد تدین بیشترین رای را اخذ کردند.

سال ۱۳۰۰- یاور محمودخان نوذری به کمک برخی از درجه‌دارهای ژاندارمری از زندان رهایی یافت و یاور اسماعیل‌خان را خلع درجه کرد.

سال ۱۳۰۰- توطئه‌ای در تهران کشف شد. در این توطئه قرار بود قوام‌السلطنه رییس‌الوزرا و سردار سپه وزیر جنگ را ترور کنند. به همین دلیل عده زیادی از رجال به جرم شرکت در این توطئه بازداشت شدند که در میان آنان میرزا حسن‌خان مشیر‌الملک وزیر سابق دربار و سیدجواد ظهیر‌الاسلام نائب‌التولیه سابق آستان قدس رضوی (ع) نیز حضور داشتند.

سال ۱۳۰۶- قانون اختیارات دکتر میلسپو که به موجب رای مجلس به مخبر‌السلطنه رییس‌الوزرا تفویض شده بود ۳ ماه دیگر تمدید شد.

سال ۱۳۰۶- قرارداد منعقده بین ایران و فرانسه مربوط به حفاری و کشف آثار عتیقه لغو شد.

سال ۱۳۱۸- فرخی یزدی مدیر روزنامه «طوفان» و نماینده سابق مجلس در زندان قصر کشته شد. وی توسط آمپول هوا که به وسیله پزشک احمدی تزریق شد به قتل رسید.

سال ۱۳۲۵- عصر امروز احمد قوام نخست‌وزیر استعفای کابینه را به شاه داد و مجددا خود او مامور تشکیل کابینه شد.

سال ۱۳۳۱- مجلس سنا با لوایح عفو خلیل طهماسبی و مصادره اموال قوام مخالفت کرد و آنها را خلاف قانون اساسی و قوانین موضوعه دانست.

سال ۱۳۳۲- هوور کارشناس امور نفت وزارت امور خارجه آمریکا برای مذاکره با دولت درخصوص مساله نفت وارد تهران شد. نخست‌وزیر ایران نیز یک کمیسیون پنج نفره را مامور کرد تا درباره حل مساله نفت مطالعه کنند.

سال ۱۳۳۴- هفتاد و پنج نفر از ایرانیان که از سال‌ها قبل در شوروی زندگی می‌کردند در مرز باجگیران تحویل مقامات ایرانی شدند.

سال ۱۳۳۵- کامیل شمعون رییس‌جمهوری لبنان وارد تهران شد.

سال ۱۳۳۶- ایران به شوروی ۲۵ هزار تن برنج چمپا صادر کرد و در عوض آن شکر از شوروی وارد کرد.

سال ۱۳۴۱- هوارد پیچ رییس شرکت‌های شش‌گانه کنسرسیوم و عاقد قرارداد نفت در راس یک هیات شش نفره برای مذاکرات نفتی وارد تهران شد.

سال ۱۳۴۳- قرار ساخت یک مرکز تولید نیروی برق به قدرت بیست‌وپنج هزار کیلو وات بین سازمان برق تهران و یک شرکت آمریکایی امضا شد.

سال ۱۳۴۴- فرمان تشکیل کتابخانه پهلوی برای تمرکز کلیه کتب خطی و اسناد تاریخی صادر شد.

سال ۱۳۴۷- متن لایحه واگذاری املاک استیجاری به زارعین انتشار یافت.

سال ۱۳۵۰- بندرعباس دارای فرستنده تلویزیونی شد.

سال ۱۳۵۲- به دنبال اجلاس وزرای نفت ۶ کشور تولیدکننده خلیج‌فارس در کویت اعلام شد که قیمت هر بشکه نفت خام خلیج‌فارس به ۶۵/۳ دلار رسید و قیمت نفت ایران نیز ۷۰ درصد افزایش یافت.

سال ۱۳۵۴- ارتش اعلام کرد که نیروهای نظامی ایران با حمایت نیروی هوایی عمان توانسته‌اند مرکز شورشیان ظفار را تصرف کنند.

سال ۱۳۵۶- راکفلر سرمایه‌دار معروف آمریکایی گفت: کمک به ایران در حقیقت کمک به آمریکا است. ما همیشه در کنار ایران ایستاده‌ایم، زیرا این ایستادگی به نفع خودمان است.