سال ۱۲۸۸- سیدحسن تقی‌زاده از تبریز وارد تهران شد.

سال ۱۲۸۸- میرهاشم دوره‌چی که از مستبدان بود، اعدام شد.

سال ۱۲۸۹- به دنبال استعفای اسدالله میرزا از نایب اولی مجلس، عبدالحسین خان (سردار معظم خراسانی) جوان‌ترین وکیل مجلس به نیابت اول انتخاب شد. سال ۱۲۹۰- عبدالمجید میرزا، عین‌الدوله، والی آذربایجان شد و مخبرالسلطنه والی سابق به اروپا رفت.

سال ۱۲۹۵- محمد ولیخان سپهسالار اعظم، رییس‌الوزرا، در پاسخ یادداشت مشترک دولتین روس و انگلیس مورخ ۱۰ مردادماه طی نامه‌ای متذکر شد در جواب به استحضار خاطر محترم سفارتین فخیمتین می‌رساند که اولیای دولت علیه با نظر توجه به پیشنهادهای مذکور نگریسته، نظر به اوضاع کنونی (فرس ماژور) قبول می‌نمایند.

سال ۱۲۹۷- وثوق‌الدوله کابینه خود را معرفی کرد.

سال ۱۲۹۷- به دستور وثوق‌الدوله، رییس‌الوزرا، اداره نظمیه موظف شد کلیه اعضای کمیته مجازات را که طی چند سال اخیر مرتکب چندین فقره قتل شده بودند را دستگیر کند.

سال ۱۲۹۸- علیقلی‌خان مشاورالممالک انصاری وزیر خارجه که در راس هیاتی برای شرکت در کنفرانس صلح پاریس به اروپا رفته بود، تغییر یافت و به جای وی نصرت‌الدوله فیروز، وزیر عدلیه به وزارت امور خارجه منصوب شد.

سال ۱۳۰۶- مجلس شورای ملی پست ریاست کل مالیه و اختیارات ناشی از آن را به رییس‌الوزرا تفویض کرد.

سال ۱۳۱۱- هتل بلدیه تهران که به همت سرتیپ بوذر جمهری شهردار تهران ساخته شده بود با حضور وزرا و رجال و امرا افتتاح شد.

سال ۱۳۱۲- محمد رضوی به معاونت وزارت معارف تعیین شد.

سال ۱۳۱۳- سرتیپ عباس البرز فرمانده لشکر کرمان و مکران به عده‌ای از سران بلوچ به وسیله قرآن مهر کرده تامین داد، ولی هنگامی که سران بلوچ اسلحه خود را به زمین گذاشتند و تسلیم شدند آنها را دستگیر و چهل نفر از آنها را تیرباران کرد.

سال ۱۳۲۰- آنتونی ایدن، وزیر امور خارجه انگلیس در مجلس انگلستان نطقی ایراد کرد و درباره سیاست بین‌المللی و ایران گفت عده‌ زیاد متخصصان آلمانی در ایران خطر بزرگی برای آن کشور ایجاد کرده است.

سال ۱۳۲۱- علی معتمدی از معاونت نخست وزیری کناره جست.

سال ۱۳۲۸- ساعد نخست‌وزیر، جواد گنجه‌ای را به وزارت پست و تلگراف معرفی کرد.

سال ۱۳۳۰- لرداستوکس و هریمن به آبادان عزیمت کردند.

سال ۱۳۳۱- قوام‌السلطنه نامه‌ای به مجلس فرستاد و پیرامون نخست‌وزیری خود توضیحاتی داد و مصادره اموال خود را بر خلاف قانون اساسی دانست.

سال ۱۳۳۱- دکتر سید حسن امامی امام جمعه تهران و رییس سابق مجلس، تهران را به سوی اروپا ترک کرد.

سال ۱۳۳۲- آیزنهاور در یک مصاحبه مطبوعاتی از فعالیت حزب توده در ایران سخن گفت و نگرانی خود را از توسعه فعالیت آنها ابراز کرد.

سال ۱۳۳۳- موج شدیدی در مخالفت با قرارداد نفت، فضای ایران را فرا گرفت.

سال ۱۳۳۵- عباسقلی گلشائیان ادارات کل ثبت و اسناد را برای تجدید تشکیلات و بازسازی و تصفیه برای مدت دو هفته تعطیل کرد. هیاتی شب و روز مشغول رسیدگی به پرونده‌های معوقه شدند.

سال ۱۳۴۲- سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با سرمایه یک میلیارد ریال تشکیل شد.

سال ۱۳۴۳- حسین قلی قبادیان از طرف مجمع عمومی شورای عالی اصناف با حضور نمایندگان ۱۷ صنف به سمت ریاست شورای عالی اصناف انتخاب شد.

سال ۱۳۵۲- امیرعباس هویدا به دعوت الکسی کاسیگین همتای روسی‌اش عازم مسکو شد.

سال ۱۳۵۴- شاه دو اصل دیگر به اصول خود افزود: ۱- عرضه سهام کارخانه‌های دولتی به مردم ۲- تعیین قیمت واقعی اجناس توسط دولت و مبارزه با گرانفروشی.