سال 1299- مشیرالدوله رییس‌الوزرا طی اعلامیه‌ای متذکر شد لغو یا تنفیذ قرارداد 9 اوت 1919 بستگی به نظر مجلس شورای ملی دارد.

سال ۱۳۰۲- متجاوز از سی تن از علمای بین‌النهرین به ایران تبعید شدند. حاج‌سید ابوالحسن اصفهانی، حاج میرزاحسین نائینی و حاج‌شیخ عبدالکریم یزدی جزو تبعیدشدگان بودند. تبعید علما در اثر اصرار و پافشاری دولت انگلیس و حکم حکومت عراق بود. علت تبعید به واسطه فتوایی بوده است که علما علیه انتخابات مجلس عراق داده بودند.
سال 1303- مراسم تشییع جنازه میرزاده عشقی با شرکت هزاران نفر از مردم تهران و روزنامه‌نگاران و اقلیت مجلس شورای ملی با شکوه و جلال بی‌سابقه برگزار شد.
سال ۱۳۰۴- امتیاز روزنامه ستاره صبح به جای روزنامه ناهید به مدیریت مقدس‌زاده و سردبیری ناهید صادر و انتشار یافت.
سال 1317- مصطفی عدل کفیل سابق وزارت امور خارجه وزیر مختار در رم شد.
سال ۱۳۲۸- قانون تجدیدنظر در سازمان وزارتخانه‌ها و تصفیه کارمندان دولت به تصویب رسید.
سال 1329- در جلسه امروز مجلس شورای ملی پس از ایراد سخنان مخالفان و موافقان دولت، اخذ رای به عمل آمد. از 107 نفر عده حاضر در جلسه 93 نفر رای اعتماد به دولت دادند. دکتر مصدق، بقائی، مکی، حائری‌زاده، صالح، آزاد، شایگان و معظمی رای مخالف دادند و سه رای هم ممتنع بود. در همین جلسه به هنگام نطق نخست‌وزیر مخالفین به شدت اعتراض کرده و صندلی‌های خود را شکستند.
سال ۱۳۳۲- دادگاه‌ نظامی قرار صلاحیت خود را درباره رسیدگی به اتهام متهمین واقعه نهم اسفند اعلام داشت و در جلسه ادعانامه دادستان خوانده شد.
سال 1333- مامورین حکومت نظامی محل چاپ اعلامیه‌های مخفی و روپیه‌های کشور پاکستان را کشف و خاطیان و جاعلان را دستگیر کردند.
سال ۱۳۴۶- لایحه اجرای تعلیمات نظامی در دانشگاه به مجلس تقدیم شد.
سال 1347- لایحه خدمات اجتماعی زنان تصویب شد.
سال ۱۳۵۲- لایحه منع بازداشت بدهکاران تقدیم مجلس شد.


تشییع پیکر میرزاده عشقی


مشیر‌الدوله


حاج میرزا حسین نائینی