سال ۱۲۸۶- نمایندگان مجلس شورای ملی رای به برکناری وزیر افخم و وزیران او دادند. سال ۱۲۸۷- محمدعلی شاه مخارج جشن مولود خود را به رسم اعانه برای مردم ارومیه که روز قبل مورد یورش اکراد سرحدی قرار گرفته بودند، فرستاد.

سال ۱۲۸۸- به دلیل بروز آشوب و شورش در اکثر شهرها و تشکیل و بسیج قوای مخالف دولت، محمدعلی شاه صدراعظم را از کار برکنار ساخت.

سال ۱۲۸۸- به دنبال برکناری مشیرالسلطنه، محمدعلی شاه عموی خود کامران میرزا نایب‌السلطنه را به صدراعظمی و وزارت جنگ منصوب کرد.

سال ۱۲۹۲- موتمن‌الملک، وزیر تجارت و مشیر‌الدوله وزیر علوم از عضویت در کابینه علاءالسلطنه کناره‌گیری کردند.

سال ۱۲۹۴- مشیرالدوله و وزیران او استعفا دادند و احمدشاه نیز استعفای آنها را پذیرفت.

سال ۱۲۹۴- وزیرمختار روس و وزیرمختار انگلیس با تهدید و ارعاب فرمان ریاست‌الوزرایی سعدالدوله را از احمدشاه گرفتند.

سال ۱۲۹۴- وزیرمختار آلمان و سفیرکبیر عثمانی در قصر فرح‌آباد حضور یافته و احمدشاه را مجبور به عزل سعدالدوله نمودند.

سال ۱۲۹۵- عبدالحسین میرزا فرمانفرما، رییس‌الوزرای سابق به فرمانفرمایی ایالت فارس منصوب شد. این انتصاب از طرف سپهسالار اعظم بنا بر تقاضای دولت انگلستان صورت گرفت.

سال ۱۲۹۵- دولت در مقابل فشار روس و انگلیس دخالت آنان در امور مالی کشور را پذیرفت.

سال ۱۲۹۵- کمیته دفاع ملی در قصرشیرین منحل شد و اتحادیه کلیه عناصر وطن‌پرست به نام «هیات مدافعین وطن» تشکیل شد.

سال ۱۲۹۷- صمصام‌السلطنه رییس‌الوزرا کابینه خود را معرفی کرد.

سال ۱۳۰۰- بلدیه جدیدالتاسیس تهران برای اولین بار چند خیابان تهران را با چراغ الکتریکی روشن کرد. خیابان‌هایی که بنا بر روش جدید سیم‌کشی و روشن‌شده عبارت بودند از: ناصریه، علاءالدوله، باب‌همایون، چراغ‌گاز، اسلامبول.

سال ۱۳۰۰- بلدیه تهران یک دارالایتام بزرگ بنیان نهاد و اطفال بی‌صاحب را جمع‌آوری کرد و آنها را تحت تعلیم و تربیت قرار داد.

سال ۱۳۰۰- ژنرال آیرون ساید فرمانده قوای انگلیس در ایران و کلیه نیروهای انگلیسی و هندی خاک ایران را ترک کردند.

سال ۱۳۰۶- قانون اختصاص پنج میلیون تومان اعتبار برای مخارج راه‌آهن به تصویب مجلس شورای ملی رسید.

سال ۱۳۲۱- طبق تصمیم هیات وزیران صدور حبوبات، غلات و گوشت از کشور ممنوع شد.

سال ۱۳۲۱- بازپرس دیوان کیفر قرار بازداشت فتح‌الله پاکروان، استاندار سابق خراسان و نایب‌التولیه آستان قدس رضوی را صادر کرد. در زمان استانداری وی قیام گوهرشاد پیش آمد که در نتیجه آن عده زیادی از مردم کشته شدند. همچنین آیت‌الله مدرس در زمان حکومت وی در کاشمر شهید شد.

سال ۱۳۲۸- در جلسه امروز مجلس شورای ملی، نخست‌وزیر و چند تن از وزیران به استیضاح دکتر بقایی، حسین مکی و حائری‌زاده پاسخ مشروح دادند و سپس اخذ رای اعتماد، مجددا به دولت آغاز شد که از ۹۶ نماینده حاضر، ۹۰ نفر رای موافق، پنج نفر رای مخالف و یک نفر رای ممتنع دادند که در نتیجه دولت رای اعتماد گرفت.

سال ۱۳۳۱- آیت‌ سیدفخرالدین جزایری نایب‌رییس انجمن نظار انتخابات تهران در پاسخ نامه نخست‌وزیر شرحی انتشار داد و فساد را در انتخابات تهران تاکید کرد و به صراحت گفت، برخی از کسانی که به نمایندگی انتخاب شده‌اند نه کسی آنها را می‌شناسد و نه رای داشته‌اند و من اعتبارنامه‌های آنها را امضا نکرده‌ام.

سال ۱۳۳۳- سرلشگر جوادی، رییس دادگاه تجدیدنظر نظامی دکتر مصدق به معاونت اول ستاد ارتش منصوب شد.

سال ۱۳۴۳- قانون مربوطه به شرکت بانوان در انتخابات مجلسین به تصویب رسید. پیش‌تر در این مورد تصویب‌نامه هیات‌وزیران صادر شده بود.

سال ۱۳۴۹- بانک ملی ایران‌چک‌های مسافرتی منتشر کرد.

سال ۱۳۴۹- آلمان ۵۱ میلیون به ایران اعتبار خرید کالا داد.