همه آنچه باید درباره «حق بیمه» قبضهای برق بدانید
گروه بنگاهها : پیرو انتشار خبری با عنوان «پول بیمه قبوض برق به کجا میرود؟» در «ایسنا»، توانیر توضیحاتی را جهت آگاهی عموم هموطنان ارائه کرد.
به گزارش «ایسنا»، براساس توضیحات توانیر، اخذ مبلغ از بیمه مشترکان در سال جاری براساس بند «ب» تبصره ۱۴ ماده واحده قانون بودجه سال ۱۳۹۴ انجام میشود که این مبحث قانونی از سال ۱۳۹۱ تاکنون در قانون بودجه گنجانده و هر سال نیز تکرار شده است. در بند «ب» تبصره ۱۴ قانون بودجه چنین آمده است: به هر یک از وزارتخانههای نفت و نیرو از طریق شرکتهای تابعه ذیربط اجازه داده میشود هر دو ماه از هر واحد مسکونی مشترک گاز مبلغ یک هزار (۱.
گروه بنگاهها : پیرو انتشار خبری با عنوان «پول بیمه قبوض برق به کجا میرود؟» در «ایسنا»، توانیر توضیحاتی را جهت آگاهی عموم هموطنان ارائه کرد.
به گزارش «ایسنا»، براساس توضیحات توانیر، اخذ مبلغ از بیمه مشترکان در سال جاری براساس بند «ب» تبصره ۱۴ ماده واحده قانون بودجه سال ۱۳۹۴ انجام میشود که این مبحث قانونی از سال ۱۳۹۱ تاکنون در قانون بودجه گنجانده و هر سال نیز تکرار شده است. در بند «ب» تبصره ۱۴ قانون بودجه چنین آمده است: به هر یک از وزارتخانههای نفت و نیرو از طریق شرکتهای تابعه ذیربط اجازه داده میشود هر دو ماه از هر واحد مسکونی مشترک گاز مبلغ یک هزار (۱.۰۰۰) ریال و از هر واحد مسکونی مشترک برق مبلغ پانصد (۵۰۰) ریال اخذ کنند و نسبت به بیمه خسارات مالی و جانی اعم از فوت و نقص عضو و جبران هزینههای پزشکی ناشی از انفجار، آتشسوزی و مسمومیت مشترکان شهری و روستایی گاز و برق از طریق شرکتهای بیمه با برگزاری مناقصه اقدام کنند. این مبالغ جزو درآمدهای شرکتهای ذیربط وزارتخانههای نفت و نیرو محسوب نمیشود و مشمول مالیات نیست.
ارسال نظر