تجلی فرهنگ کارآفرینی در سامانگستر اصفهان
شرکت سامان گستر اصفهان با درک این واقعیت در پی پایان یافتن جنگ تحمیلی ۸ ساله و ضرورتهای ناشی از شکلگیری فضای کارآفرینی در مناسبات اداره کشور فعالیت رسمی خود را از مهر ماه سال ۱۳۷۵ با مشارکت بیش از ۳۸۰۰۰ نفر سهامدار حقیقی و بالغ بر ۱۰۰ شرکت و موسسه بخش دولتی و خصوصی آغاز نمود.
بنابر منشور اولیه، صنعت ساختمان و نوسازی شهری یکی از محورهای اصلی فعالیت این شرکت بشمار میرفت، اما بهتدریج توان و تجربه بالای مدیران و کارشناسان در بخشهای مختلف باعث گردید تا حضور در سایر عرصههای کسب و کار شامل تولید، تجارت خارجی، خدمات تفریحی و گردشگری، خدمات مالی و سهام نیز در فهرست حوزههای فعالیت این شرکت قرار گیرد. سامان گستر در سال 81 به عضویت سازمان بورس اوراق بهادار درآمد و تا کنون موفق گردیده است، عنوان یکی از پنجاه شرکت برتر بورس در زمینه اطلاعرسانی، صادرکننده نمونه استان اصفهان در بخش خدمات فنی مهندسی، انبوهساز مسکن با رتبه یک و روابط عمومی برتر بخشخصوصی را به خود اختصاص دهد. سامان گستر اصفهان با دریافت گواهینامه2000-9001 ISo مدیریت کیفیت در بخش ساختمان ارتقا سطح رضایت مشتریان، ارتقا سطح کیفی واحدهای جدید ساختمانی، کسب سود مداوم و متناسب با صنعت ساختمان در بورس و بهبود ساختار سرمایه شرکت متناسب با بازده مورد انتظار را به عنوان خط مشی کیفیت خود برگزیده است.
ترکیب سهامداران :
49درصد از سهام شرکت را سهامداران حقیقی و 18درصد را سهامداران حقوقی شامل سازمان همیاری شهرداریهای استان اصفهان، شرکت سهامی بیمه ایران، سرمایهگذاری صنایع پتروشیمی، بانک تجارت، بانک ملی ایران، بانک پارسیان و سایر شرکتها و موسسات در اختیار دارند و 33درصد از سهام شرکت متعلق به شهرداری اصفهان است.
سرمایه:
شرکت سامان گستر اصفهان با سرمایه اولیه 58میلیارد ریال فعالیت خود را آغاز نمود. هم اینک سرمایه شرکت 184میلیارد ریال است و طبق مصوبه مجمع عمومی صاحبان سهام مورخ 25/10/84 قرار است سرمایه شرکت به میزان 116درصد طی دو سال افزایش یابد.
حوزههای فعالیت:
حوزههای فعالیت شرکت سامان گستر اصفهان در ۵ گروه تخصصی و در قالب ۱۴ شرکت اقماری تعریف شده است.
گروههای تخصصی: گروه تولید و صنعت - تجارت خارجی - ساختمان، معماری و عمران شهری - مالی و سهام - خدمات تفریحی و گردشگری
- حضور در بازارهای جهانی: شرکت سامان گستر ضمن دنبال نمودن استراتژی تنوع بخشی در زمینه سرمایهگذاریها به منظور بالابردن ضریب اطمینان سرمایهگذاری و مواجهه فعال با نوسانات بازار در بخش زمین و ساختمان نگاه به بازارهای جهانی را وجهه همت خود قرار داده است. در این ارتباط با تشکیل یک مثلث تجاری مرکب از شرق آسیا (مالزی) خاورمیانه عربی (امارات) و آفریقا (اوگاندا) اقدام به تاسیس سه شرکت اقماری در این سه کشور نموده است. این شرکتها عبارتند از I.S. gostar (مقیم مالزی) - الصانع للتجاره (مقیم امارات متحده عربی (دبی) ) و پارس کانستراکشن در کشور آفریقایی اوگاندا با مشارکت بنیاد همکاریهای ایران و آفریقا که شناسایی فرصتهای تجاری و سرمایهگذاری در این نواحی را هدف قرار دادهاند.
برنامههای سال آینده شرکت
- تکمیل عملیات ساخت پروژههای جهان نما (80000 متر مربع ) و حکیم (42000 متر مربع )
- پیگیری عقد قرارداد E.P.C برای احداث واحدهای ساختمانی در کشور آفریقایی اوگاندا به ارزش ۳۰۰۰۰۰۰ دلار
- اقدام برای اخذ قرارداد E.P.C برای ساخت یکی از مراکز تجاری ایران در آفریقا به ارزش 8000000 دلار
- اقدام برای اخذ قرارداد E.P.C برای احداث خط کشتار و بستهبندی مرغ در تاجیکستان به ارزش ۱۰۰۰۰۰۰ دلار
- پیگیری نهایی جهت ایجاد منطقه گردشگری در زمینهای بالادست زایندهرود
- نهایی کردن ساخت و بهرهبرداری تله کابین صفه اصفهان
ارسال نظر