لوح تقدیر به پدر فناوری نوین در عرصه صنعتی سازی مسکن

رعایت استانداردهای جهانی و هدف قراردان آنها در روند فعالیت های اقتصادی کوتاهترین مسیر برای دستیابی کشور به توسعه صنعتی و خودکفایی حداکثری است. مصطفی محمودی مدیرعامل هلدینگ ۶ گانه پایکار بنیان که هفته گذشته در همایش تشریح بسته حمایتی صنعت و معدن کشور به واسطه خدمات نو در عرصه های صنعتی و تولیدی مورد تقدیر قرار گرفت با اشاره به وضعیت کشورهایی مثل آلمان و ژاپن که به رغم بی بهره بودن از نعمات الهی که در ایران به وفور یافت می شود با پشتکار، دقت و تلاش برای عنصر زمان ارزش قائل شده و طی برنامه ای مسنجم علاوه بر جبران خسارت در جنگ جهانی به بالاترین سطوح پیشرفت نائل آمدند.

محمودی با تاکید بر منابع بیکران و ارزشمند موجود در کشور از جمله نفت، گاز، انواع معادن، اقلیم بی نظیر، موقعیت سوق الجیشی و از همه مهمتر نیروهای جوان و مستعد به ضرورت به کارگیری و فناوری های نوین در همه حوزه ها تاکید ورزید.

پایکار بنیان پانل که در زمره شرکت های پیشرو در زمینه صنعتی سازی بنا در کشور است یکی از شرکت های پیشرو در استفاده از فناوری های نوین در ساخت بنا و صنعتی سازی به عنوان راه حل اساسی مشکل کمبود مسکن در کشور تلقی می شود که در این چارچوب به کسب افتخاراتی چون جایزه اول معمار سال ۸۶، تندیس طرح منتخب فستیوال جهانی معماری ۲۰۰۸ بارسلونا، ثبت در شرکت رکوردهای آمریکا به سال ۲۰۰۹ و دریافت لوح تقدیر صنعتگر نمونه استان تهران نائل آمده است.

به این فهرست طولانی باید کسب تاییدیه فنی از وزارت مسکن و شهرسازی، اخذ استانداردهای اجباری و تشویقی و گواهینامه مدیریت کیفیت ISO۹۰۰۱ اشاره کرد.

پایکار بنیان پانل فعالیت خود را از حدود یکدهه قبل با هدف صنعتی سازی احداث ساختمان در ایران با همکاری شرکت Emmedue Panels ایتالیا که سابقه ای ۴۰ ساله در این صنعت دارد، آغاز کرد و طی همین مدت با راه اندازی یک واحد بزرگ صنعتی در فاز اول شهرک پرند توانست به یکی از قطب های تولید صنعتی ساختمان تبدیل شود.

هلدینگ پایکار بنیان پانل متشکل از ۶ شرکت سابقه ای به درازای نیم قرن دارد و با راه اندازی پایکار بنیان پانل سیاستگذاری خود را بر انتقال کامل فناوری پیشرفته ساختمانی، وارد کردن خطوط تولید، راه اندازی و بهینه سازی آن با هدف صنعتی سازی تولید ساختمان در کشور قرار داد.

در همین راستا در ۲ خط تولید تمام اتوماتیک شرکت شامل بلوکر، بندینگ، پانتوگراف، اکسپندر، مولد، مش باف و پانل ماشین روزانه بیش از ۷۵۰۰ متر مربع انواع پانل تولید می شود که معادل محصول لازم برای احداث ۲۸ واحد ۷۵ متر مربعی در روز و یا ۱۰۰۰۰ واحد مسکونی در سال است.

محمودی با وجود راه اندازی و بهره برداری از بزرگترین و متنوع ترین خط تولید پانلهای ساختمانی که کاربرد فراوانی در انبوه سازی به روش صنعتی دارند، ضمن آنکه قصد خود را از ورود به این رشته خدمت خالصانه به مملکت و لذت معنوی از به ثمر رسیدن این راه با احداث ساختمانهای ایمن، با کیفیت و با دوام عنوان کرد، ماندن در وضع موجود را پایان راه ندانسته و از برنامه گسترش کمی و کیفی صنعت ساختمان با راه اندازی سیستم های لرزه جدا و میراگر زلزله، خطوط تولید بتن خشک آماده، سیستم های تولید انرژی خورشیدی و افزایش ظرفیت تولید ساختمانهای پیش ساخته خبر داد که فعلا به علت تاثر از اوضاع جهانی و رکود اقتصادی ناتمام مانده است.

این طرح عظیم دارای بخشهای بزرگ و متنوعی با ظرفیت تولید محصولات لازم برای احداث ۵۰۰۰۰ واحد مسکونی ۷۵ متر مربعی در سال خواهد بود و در آن قسمتهای متنوع شامل تحقیق و توسعه، واردات، تولید، نصب و اجرای سیستمهای فوق پیشرفته لرزه جدا و میراگر زلزله، سیستمهای مقاوم سازی، سبکسازی و عایقکاری ساختمانهای موجود، خط تولید بتن خشک آماده در رده های مختلف برای اجرای ستون و دیوار برشی تمام پروژه های درون شهری و شاتکریت پانلهای باربر و غیر باربر، راه اندازی می گردند که خود کمک شایان به توسعه کمی و کیفی صنعت ساختمان را در بر خواهد داشت.

محمودی اخیرا با تسلیم نامه ای به افشین روغنی، معاون امور صنایع وزارت صنایع و معادن که به عنوان عالیترین مقام وزارتخانه در نشست مشترک با صنعتگران و مهندس محمدرضا مس فروش رئیس سازمان صنایع و معادن استان تهران خواستار توجه جدی به مشکلات سر راه توسعه کمی و کیفی این شرکت شد.در این دیدار آقایان مهندس روغنی و مس فروش طی جلسه مشترک با ستاد تسهیلات بانک صنعت و معدن نسبت به بررسی و حمایت از طرح توسعه پایکار بنیان قول مساعد دادند.