همکاران لوکس کدبانوی خانه
اگر این تغییر را در حوزه لوازم خانگی، بهویژه لوازم آشپزخانه در نظر بگیریم، شاهد رشد کیفی برقآسا و تنوع بالای لوازم این حوزه خواهیم بود.
با توجه به این موضوع میتوان گفت آشپزخانههای امروزی که با آشپزخانههای ۱۵ تا ۲۰سال گذشته بسیار متفاوت شدهاند، بیشتر به کلکسیونی از لوازم لوکس آشپزخانه بدل شدهاند.
البته از حق نگذریم برخی از این لوازم کمک شایانی در طبخ غذا به خانمهای خانهدار به حساب میآیند.
سرخکنها و غذاسازها از لوازم جدیدالورودی هستند که امروزه کمتر آشپزخانهای را میتوان یافت که از برکت حضور آنها بیبهره باشد.
این کالاها که امروزه در طرح و مدلهای مختلفی به بازار عرضه شدهاند، با طبخ سریع و بیزحمت غذا توجه بسیاری از خانمهای خانهدار، بهویژه خانمهای شاغل را به خود جلب کردهاند.
جلبتوجه خانمهای خانهدار نیز باعث رونق بازار این کالاها شده است.
طبق اعلام فعالان بازار، طی سالهای اخیر میزان استفاده از انواع سرخکن و غذاساز در حد قابلتوجهی افزایش یافته است.
فروشندگان، مولینکس و تفال را از برندهای پرفروش خارجی انواع سرخکن و غذاساز در بازار معرفی میکردند که با توجه به نیاز مخاطب و رشد تکنولوژی هر روز محصولی جدیدتر روانه بازار میکنند.
طبق اعلام فروشندگان، پارسخزر نیز از تولیدکنندگان داخلی این کالاها است که در این زمینه کالاهای متنوعی به بازار عرضه کرده است.
فعالان بازار همچنین به رشد ۱۰ تا ۱۵درصدی نرخ انواع سرخکن و غذاساز ایرانی (پارسخزر) و رشد ۵درصدی نرخ نمونههای خارجی این کالا اشاره کردند و علت این امر را افزایش نرخ تورم عنوان کردند.این درحالی است که برخی از واردکنندگان سرخکن و غذاسازهای خارجی از ثبات قیمتها طی چند ماه اخیر در بازار خبر دادهاند.
مدیر بازاریابی شرکت پارسخزر نیز از رشد 15درصدی نرخ انواع سرخکن و غذاسازهای این برند طی چهارماه گذشته خبر داد و گفت: این افزایش قیمت به علت رشد نرخ تورم و افزایش هزینههای تولید صورت گرفته است.
به گفته وی، از آنجا که تولیدکنندگان ایرانی برای ورود مواد اولیه به کشور با مشکل گشایش LC مواجه هستند، ناچارند مواد اولیه را بهصورت نقدی خریداری کنند که این موضوع نیز در رشد قیمت تمام شده این کالاها تاثیرگذار بوده است.
وی همچنین به رشد قیمت مواد اولیه متشکل از نفت اشاره کرد و گفت: باتوجه به نوسانات نرخ نفت، قیمت مواد اولیهای که از نفت تشکیل شدهاند (مانند پلاستیک) نیز دچار نوسان شده و بر قیمت تمام شده کالاها تاثیر میگذارد.
مدیر بازاریابی شرکت پارسخزر همچنین به این نکته توجه کرد که براساس قانون حمایت از مصرفکننده، تولیدکنندگان ایرانی ملزم به درج برچسب قیمتهای کالاهایشان هستند، پس فروشنده نمیتواند کالا را با قیمت بالاتری به فروش برساند. اما از آنجا که کالاهای وارداتی شامل این قانون نیستند، کنترل چندانی نیز روی قیمت آنها نمیشود.به همین دلیل در بازار کالاهای خارجی برخلاف محصولات ایرانی شاهد چنددستگی قیمت هستیم.
ارسال نظر