سید فخرالدین نقیبی مدیر عامل شرکت ثمین صنعت تیراژه:
دیـوار سبـز
۱۵تا۱۰ درصد فضای مفید بیشتر (یک اتاق ۱۲ متری) هدیه برای یک واحد ۱۰۰ متری
دیوار سبز یک دیوار غیر باربر سبک سوپر عایق می باشد
اقتصادی ترین دیوار در ساختمان سازی
۱۵تا۱۰ درصد فضای مفید بیشتر (یک اتاق ۱۲ متری) هدیه برای یک واحد ۱۰۰ متری
دیوار سبز یک دیوار غیر باربر سبک سوپر عایق می باشد گروه صنعتی ثمین فعالیت های تولیدی و بازرگانی خود را از سال ۱۳۸۱ آغاز نموده است، شرکت ثمین صنعت تیراژه به عنوان جوانترین شرکت گروه صنعتی ثمین با اخذ نمایندگی از شرکت اروپایی GWB و بهره گیری از جدیدترین متد و روش های تولیدی و اجرایی روز دنیا اقدام به تولید و عرضه دیوارهای XPS تحت عنوان دیوار سبز نموده است.
دیوار سبز چه کاربردی دارد؟
دیوار سبز در حقیقت یک دیوار غیر باربر سبک LSF می باشد که سازه فولادی (گالوانیزه) آن کاملا" محاط شده بر صفحات XPS مخصوص این شرکت اجراء می شود .
این دیوارها از زیر سقف و روی کف با سازه فلزی U شکل خود با روش های بسیار مطمئن نصب می گردد و در سایزهای مختلف به عنوان دیوارهای بیرونی یا دیوار جدا کننده داخلی قابل استفاده می باشد.
ویژگی های اصلی دیوار سبز را بیان کنید.
سبک بودن تا ده درصد وزن دیوارهای سنتی مرسوم - ضریب عایق حرارتی بسیار بالا که به عنوان سوپر عایق از آن می توان نام برد - ضریب عایق صوتی قابل توجه که می تواند محیط آرامی برای فضای داخلی آن بوجود آورد - اجرای سریع و مهندسی توسط تیم های آموزش دیده - امکان اجرایی کلیه پوشش های صنعتی و مدرن بدون هیچ گونه محدودیت - ایمنی بسیار بالا در زلزله
مزایای استفاده از این محصول نسبت به محصولات سنتی چیست؟
بطور خلاصه می توان ویژگی های اصلی دیوار سبز را مزایای آن نسبت به دیوارهای سنتی بر شمرد که معمولا با استفاده از این تکنولوژی تمام دغدغه های معمول سازندگان و مجریان محترم مرتفع می گردد، ولی علاوه بر ویژگی های ذکر شده به موارد ذیل می توان اشاره کرد:
- ۱۵تا ۱۰ درصد فضای مفید بیشتر داخلی بدین شکل که ما مدعی هستیم یک اتاق ۱۲ متری اضافه در یک آپارتمان ۱۰۰ متری هدیه حسن انتخاب دیوار سبزمی باشد.
- حذف ساخت چهار چوپ پنجره که در این سیستم با استفاده از قاب های گالوانیزه اجرا می شود.
- اجرای همزمان چهار چوب های فلزی درب ها در زمان نصب دیوار
- کاهش چشمگیر بار مرده ساختمان که ناشی در دیوار میباشد. به عنوان مثال یک دیوار سنتی به ارتفاع سه متر تقریبا بین ۷۵۰-۶۰۰ کیلو در هر متر طول وزن دارد، در صورتی که دیوار سبز حداکثر ۹۰ تا ۹۹ کیلوگرم
- اجرای سریع که به طور متوسط یک اکیپ سه نفره بین ۱۵۰تا۱۰۰ متر دیوار اجرا می کند
- حذف پروسه گچ و خاک در صورت اجرای نازک کاری به روش سنتی - اجرای تاسیسات با ظرفیت ۵۰تا۴۰ درصدی
اختلاف قیمت دیوار سبز در مقایسه با محصولات دیگر چگونه است؟
به صورت معمول اگر بخواهیم این محصول را با دیوار سنتی قیاس کنیم زیاد منطقی به نظر نمی رسد ولی سیاست شرکت در حال حاضر عرضه این محصول با قیمت های صد در صد قابل رقابت با مصالح سنتی می باشد.
از طرفی ما ادعا داریم که هیچ سازنده ای نباید وجهی بابت دیوار پرداخت کند و در صورتی که در مرحله محاسبات سازه وزن دیوارها مد نظر قرار گیرد با احتساب صرفه جویی حاصل از کم شدن هزینه های سازه ای هزینه دیوارهای سبز بخشی از هزینه صرفه جویی شده خواهد بود.
در ساختمان های که سازه های آن اجرا شده ما تلاش میکنیم علی رغم ویژگی های غیر قابل رقابت دیوار سبز هزینه ای اضافه بر سازندگان و مجریان محترم تحمیل نگردد.
چرا به این محصول دیوار سبز گفته می شود؟
چون این دیوار از مرحله تولید، اجرا و در جریان بهره برداری و نهایتا به جهت قابل بازیافت بودن در اروپا به عنوان یک محصول سبز شناخته شده وعنوان دیوار سبز را به خود اختصاص داده است.
ارسال نظر