امروزه استفاده از دستگاه های تهویه مطبوع یا همان ایر کاندیشن ها خیلی باب شده است و این دستگاه ها به خاطر مختصات خوب فنی و همچنین کاربری وسیع و کیفیت بالای تهویه شان به واسطه سنسورهایی که در این دستگاه ها استفاده شده مورد استقبال کاربران قرار گرفته اند. یکی از عوامل بسیار تاثیرگذار در راندمان و کیفیت این دستگاه ها شرایط نصب آنهاست. در زیر به طور خلاصه به نکاتی اشاره خواهیم کرد که در نصب دستگاه های تهویه مطبوع از اهمیت بالایی برخوردارند و راندمان کاری و کیفیت کارشان را بسیار بالا خواهند برد:

۱. در انتخاب دستگاه و ظرفیت آن به متراژ، کاربری، شرایط آب و هوایی و موقعیت ساختمان توجه کنید.

۲. طراحی کانال ها باید بر اساس استاندارهای دستگاه های تهویه مطبوع ( ایر کاندیشن ) کانالی انجام شود و ترجیحا دریچه‌های رفت در دورترین نقطه نسبت به دریچه برگشت در نظر گرفته شود.

۳. کلیه پیش بینی های لازم جهت مکان نصب دستگاه ، لوله‌های آب داغ، لوله مسی، لوله درین و برق دستگاه و سایر تجهیزات در نظر گرفته شود.

۴. جهت داشتن حداکثر راندمان دستگاه و کم کردن مصرف برق، روی کانال و لوله ها از عایق با کیفیت بالا استفاده شود.

۵. برای اجرای لوله های مسی در ارتفاع ، به ازای هر ۶ متر لوله ، از یک تله روغن استفاده کنید.

۶. در شروع فصل زمستان کویل آب داغ هواگیری شود.

۷. از نصب هواساز در سقف سرویس جداً خودداری کنید.

۸. سایز لوله مسی و آب داغ، حتما باید طبق جداول فنی استاندارد انتخاب شود.

۹. مهم ترین قسمت این دستگاه ها ترموستات است که وظیفه کنترل و فرمان دادن به دستگاه را دارد. در انتخاب محل نصب آن حداکثر دقت را داشته باشید تا دمای عوامل طبیعی و غیر طبیعی مانند نور خورشید، لوله ها و دودکش های پشت دیوار، باد مستقیم دریچه رفت و سایر عوامل روی آن تاثیر نگذارد.

۱۰. قبل از راه اندازی و نصب ، لوله های مسی را تست کرده و از سالم بودن آنها اطمینان حاصل کنید.