دومین نشست ستاد تسهیل در استان کرمانشاه برگزار شد

کیومرث ذوالفقاری - ستاد تسهیل طرح‌های صنعتی به ریاست یکی از معاونان وزارت صنایع و معادن و با عضویت نمایندگان بانک‌ها و مسوولان برخی از سازمان‌ها متشکل از ۵ کارگروه اعم از: ۱‌- امور بانکی و تسهیلات، ۲ - امور مالیاتی، گمرک و تامین اجتماعی، ۳ - شرکت شهرک‌ها، محیط زیست و زیرساخت، ۴ - امور معادن و صنایع معدنی و ۵ - هدفمندسازی یارانه‌ها و موارد خاص به منظور رفع موانع موجود در مسیر واحدهای تولیدی تشکیل می‌شود. در این ستاد که با حضور مدیران واحدهای صنعتی و کارشناسان مرتبط و بانک‌های عامل برگزار می‌شود مشکل هر یک از واحد‌ها ی صنعتی بررسی می‌شود و پس از آن براساس تقاضای مدیران واحدهای تولیدی و اظهارنظر نمایندگان بانک و سازمان‌های ذیربط، مسوولان و کارشناسان مربوطه تصمیم گیری می‌نمایند. تصمیمات این ستاد بسیار قوی و اجرایی است و مسوولان دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها موظف به اجرای مصوبات این ستاد هستند. بنابراین، برگزاری نشست‌های این ستاد ضمن حل مشکلات و موانع موجود در مسیر فعالیت واحدهای صنعتی امکان استفاده بهینه از زمان و بهره وری مطلوب از منابع را نیز فراهم می‌سازد.

در همین راستا خرداد ماه سال جاری دومین نشست ستاد تسهیل طرح‌های صنعتی و رفع موانع تولید در سازمان صنایع و معادن استان کرمانشاه برگزار شد.

در این جلسه ضمن بررسی نتایج اقدامات مربوط به اولین جلسه این ستاد در سال ۱۳۸۹، تصمیمات جدیدی نیز اتخاذ گردید.

مهندس جعفری معاون وزیر صنایع و معادن به همراه هیاتی از مسوولان این وزارتخانه و جمعی از مدیران بانک‌ها برای برگزاری این نشست یک روزه به کرمانشاه عزیمت نمودند، مهندس جعفری ضمن قدردانی از جدیت و حمایت مسوولان استان از تلاش‌های استاندار کرمانشاه، ریاست سازمان صنایع و معادن، کارشناسان و معاونین این سازمان گفت: استان کرمانشاه انصافا به خوبی توانسته است از مصوبات جلسه قبلی ستاد استفاده کند و به حداکثر بهره برداری برسد.

استاندار کرمانشاه نیز با حضور خود در جلسه ستاد تسهیل در تصویب امکانات و منابع برای طرح‌های استان نظر مساعد کلیه اعضا ستاد را جلب نمود، به نحوی که تشکیل دو جلسه ستاد تسهیل در برطرف نمودن موانع تولید و تشویق سرمایه گذاران بخش خصوصی جهت مشارکت در امر تولید بیش از سایر استان‌ها موثر و دارای نتیجه و بار مثبت بوده و صنعت استان را به سمت آینده ای امید بخش رهنمون ساخته است.

مسلما این گونه اقدامات و تلاش‌های مسوولان ارشد استان طی سال‌های بعد اثرات سازنده و مفید و قابل رؤیت خود را نشان خواهد داد که به یاری خداوند، استان کرمانشاه در آینده می‌تواند شاهد شکوفایی هرچه بیشتر بخش صنعت و تولید و دلگرمی تولیدکنندگان به نتایج مطلوب برگزاری این گونه جلسات باشد.