مراسم کلنگ زنی خط تولید «تمام سدید» در کنار بهنام صنعت برگزارشد
بومی سازی لودر و بیل مکانیکی در ایران
*سلیم زاده مدیرعامل: با اجرای فاز یک این پروژه طی سال آینده سهم بومی سازی اجزای این محصولات به ۲۰ درصد خواهد رسید مراسم کلنگ زنی احداث تاسیسات تولیدی شرکت تمام سدید، هفته گذشته با حضور مهندس محمدرضا مسفروش، رئیس سازمان صنایع و معادن استان تهران در شهرک صنعتی عباسآباد برگزار شد.
حسین سلیم زاده علمداری، مدیرعامل شرکت صنعتی تمام سدید در حاشیه این مراسم با اشاره به این که این تاسیسات طی یک سال مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت از تولید انواع ماشین آلات سنگین معدنی و راهسازی از قبیل لودر، بیلمکانیکی و گریدر، با همکاری شرکتهایی از آلمان و چین خبر داد.
تاسیسات این شرکت که در زمینی به مساحت ۵/۳ هکتار ساخته می شود در فاز اول با هزینه ای بالغ بر ۷ میلیارد تومان به تولید انواع لودر چرخ لاستیکی و بیل مکانیکی با همکاری شرکتهای فوتون (FOTON) و سانی (SANY ) خواهد پرداخت و در پایان فاز ۳ که مجموع سرمایه گذاری شرکت را به ۲۵ میلیارد تومان می رساند بخش اعظم این محصولات را بومی خواهد کرد.به گفته سلیم زاده، تا پیش از پایان پروژه، طی سه سال قرار است در مجموع هزار دستگاه لودر و بیل مکانیکی در این شرکت تولید شود. با آغاز اجرای فاز ۱، روند بومی سازی اجزای این محصولات شروع خواهد شد و به مرور زمان سهم این بومی سازی به ۶۰ درصد خواهد رسید.
هم اکنون این شرکت دارای ۸۰ نفر نیرو می باشد که بیش از ۵۰ نفر در واحد خدمات و تولید مشغول به کار هستند که در فاز اول توسعه ۹۰ نفر نیروی جدید جذب خواهند شد. اما در ادامه و با تکمیل این واحد در پایان فاز سوم تعداد نیروها به ۲۷۰ تن افزایش خواهد یافت.
پروژه پس از اتمام عملیات ساخت تاسیسات تولیدی در اردبیهشت سال آینده با ۳۰درصد ظرفیت واقعی شروع می شود.این واحد که در سال ۸۹ پروانه بهره برداری گرفته، امکان تولید ۱۸۰ دستگاه انواع لودر و بیل مکانیکی در یک شیفت را دارد. این ظرفیت در فاز نهایی به ۱۰۰۰ دستگاه در سال خواهد رسید که تکمیل این واحد مساعدت سیستم بانکی و اعطای تسهیلات در راستای تسریع این روند را می طلبد.
شایان ذکر است، شرکت تمام سدید به عنوان یک شرکت بازرگانی موفق در امر واردات و فروش انواع ماشینآلات معدنی راهسازی و خدمات پس از فروش با صد درصد رشد طی سال ۸۹ نسبت به سال ۸۸ فعالیت داشته و از اواخر پائیز سال گذشته پس از دریافت پروانه بهره برداری از وزارت صنایع و معادن برای تولید لودر و بومی کردن برخی از اجزاء و قطعات این دستگاه توانسته است گام های بلندی را با موفقیت بردارد.
مس فروش در این بازدید علاوه بر آشنایی با برنامه تدوین شده این شرکت در جریان نیاز این واحد به تسهیلات قرار گرفت و برای کمک به حل آن قول مساعدت داد.
ارسال نظر