روی موجمعاون سازمان خصوصیسازی اذعان کرد
قیمت بالای سهام برخی از شرکتها مانع خصوصیسازی است
موج - معاون واگذاری سازمان خصوصیسازی در مورد تملک دولت در برخی از سهام شرکتهای بورسی گفت: به رغم تلاشهای صورت گرفته برای واگذاری سهام دولت در بورس، خریداری برای واگذاری این سهام وجود ندارد.
موج - معاون واگذاری سازمان خصوصیسازی در مورد تملک دولت در برخی از سهام شرکتهای بورسی گفت: به رغم تلاشهای صورت گرفته برای واگذاری سهام دولت در بورس، خریداری برای واگذاری این سهام وجود ندارد.
در حال حاضر سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع ایران، سازمان خصوصیسازی، سازمان صنایع ملی ایران، سازمان گسترش و نوسازی ایران، صندوق ضمانت صادرات ایران، وزارت آموزش و پرورش، شرکت آب و فاضلاب استان تهران، شرکت آب و فاضلاب اصفهان، سازمان بنادر و کشتیرانی، شرکت مخابرات ایران و شرکت ساتکاب، 21میلیارد و 33میلیون و 834هزار و 911سهم از مجموع 49میلیارد و 528میلیون و 365هزار و 422 سهم حاضر در بازار سرمایه را در اختیار دارند.
سید مهدی عقدایی، معاون واگذاری سازمان خصوصیسازی در گفتوگو با موج با اشاره به تملک ۵/۴۲درصدی از مجموع سهام ۴۱ شرکت حاضر در بازار سرمایه از سوی ۱۲ ارگان و شرکت دولتی، اظهار داشت: در مورد شرکتهای سیمان هرمزگان، نورد و لوله اهواز، پمپ سازی ایران، ایران فرم، روغن نباتی جهان، ریختهگری و تراکتورسازی ایران، ماشینسازی اراک، اروندان و شرکت مخابراتی راه دور آگهی چاپ کردیم که در آن خریداری وجود ندارد. وی از بالا بودن قیمت سهم در این شرکتها به عنوان مانعی در جهت خرید سهام این شرکتها نام برد. وی در خصوص اصلاح ساختار این شرکتها عنوان کرد: چون سهم دولت در این شرکتها کم است و نمایندهای هم ندارد، نمیتوانیم اقدامی برای اصلاح ساختار انجام دهیم و این وظیفه بر عهده سهامداران عمده این شرکتها است. وی در ادامه گفت: شرکت تولیدی پارس الوان از بورس حذف شده است و سازمان خصوصیسازی نیز سهم خود را در طی مزایده ای واگذار کرده است. معاون واگذاری سازمان خصوصیسازی با بیان اینکه «ایران فرم نیز یک شرکت ورشکسته در حال انحلال است»، اضافه کرد: شرکتهای نم چین، نئوپان ۲۲ بهمن، پارس الوان و فرش اکباتان متعلق به سازمان صنایع ملی ایران
بود که برای رفع دیون دولت از طریق مزایده واگذار شد.
به گفته وی، با توجه به انحلال سازمان صنایع ملی ایران، شرکتهای زیر مجموعه این سازمان برای رفع دیون به صندوق بازنشستگی واگذار شدهاند.
وی تصریح کرد: همچنین سهام موتورسازان تراکتور سازی برای رفع دیون به آستان قدس رضوی واگذار شده است.
عقدایی با بیان اینکه «در حال دریافت مجوز واگذاری سهام ایران خودرو و سایپا هستیم»، اظهار داشت: 7 تا 8درصد از سهام شرکتهای ایران خودرو و سایپا به سهام عدالت واگذار می شود.
وی تصریح کرد: در خصوص شرکتهای توسعه صنعتی ایران، افست، سرمایهگذاری نیرو و خدمات دریایی تایدواتر مجوز واگذاری از هیات دولت را هنوز دریافت نداشتهایم.
وی ادامه داد: قسمت عمده سهام تولید سموم علف کش را که متعلق به وزارت جهاد کشاورزی بود، فروخته شد و تنها درصد بسیار کمی از آن باقی مانده است.
به گفته وی، سازمان خصوصیسازی در مورد شرکتهای کنتورسازی، ایران ترانسفو، پارس سویچ، آلومتک، نیروترانس و نیروکلر در حال چاپ آگهی است.
وی ادامه داد: مجوز واگذاری سهام چادرملو، مپنا و گلگهر هنوز از هیات عالی واگذاری صادر نشده است که در تلاش برای دریافت این مجوز برای واگذاری هستیم.معاون واگذاری سازمان خصوصیسازی در پایان گفت: 51درصد از هریک از سهام فولاد خوزستان و آلومینیم ایران به صورت بلوک واگذار میشود که در حال حاضر منتظر دریافت مجوز هیات وزیران برای واگذاری هستیم.
ارسال نظر