آمادگی شرکتهای خارجی برای خرید سهام مخابرات ایران
صابر فیضی در گفتوگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت تبدیل ودایع مشترکان تلفن همراه و ثابت به سهام در بورس اظهار کرد: منتظر اعلام نظر مشترکان مخابرات برای تبدیل کردن ودایع آنها به سهام یا حفظ وضعیت فعلی ودیعه آنها در مخابرات هستیم.او با اشاره به این که مشترکان تلفن همراه و ثابت تا تیر ماه فرصت دارند تمایل نداشتن خود را برای تبدیل نکردن ودیعه آنها به سهام در بورس اعلام کنند، گفت: در حال حاضر کمتر از یک صدمدرصد اعلام کردهاند که تمایل ندارند ودیعه آنها به سهام تبدیل شود از این رو این ودیعه به شکل امانت در شرکت مخابرات ایران باقی خواهد ماند.
او خاطر نشان کرد: پس از پایان یافتن فرصت مشترکان، اطلاعات لازم در مورد ودایع آنها برای تبدیل سهام و ورود در بورس در اختیار سازمان خصوصیسازی قرار میگیرد تا درباره این که آیا ودایع قابلیت تبدیل به سهام را دارند، تصمیمگیری شود.
به گفته او سازمان خصوصیسازی درباره به روز شدن ودایع تصمیمگیری خواهد کرد و شرکت مخابرات تنها ارزش ودایع را که در دفاتر ثبت شده است به این سازمان اعلام میکند.
واگذاری 30درصد سهام مخابرات در قالب سهام عدالت
رییس سازمان خصوصیسازی نیز گفت: ۳۰درصد سهام شرکت مخابرات در قالب سهام عدالت واگذار می شود. غلامرضا کردزنگنه در گفتوگو با فارس اظهار داشت: براساس مصوبه هیات دولت دو سازمان حاکمیتی مخابرات شامل سازمان ارتباطات زیرساخت و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است. وی تاکید کرد: ۳۳ شرکت مخابراتی واگذار خواهد شد. کردزنگنه خاطرنشان کرد: کمیتهای شامل مخابرات، بورس و سازمان خصوصیسازی در حال بررسی چگونگی واگذاری سهام مخابرات است. وی یادآور شد: ارزش داراییهای شرکتهای مخابراتی ۱۳هزار میلیارد تومان است که ۹هزار میلیارد تومان آن به مردم واگذار میشود و ۴هزار میلیارد تومان به صورت ودیعه است. رییس سازمان خصوصیسازی در مورد تبدیل ودایع مردم در نزد مخابرات به سهام تصریح کرد: کمیته ای در حال بررسی این موضوع است و تبدیل ودایع مردم به سهام تنها یک گزینه مورد بررسی است و این موضوع هنوز قطعی نشده است.
وی خاطرنشان کرد: 30درصد سهام شرکت مخابرات در قالب سهام عدالت واگذار می شود.
قابل ذکر است بیش از ۳۸میلیون مشترک تلفن ثابت و همراه دولتی در سراسر کشور وجود دارد.
ارسال نظر