مدیر روابط عمومی «سازمان» خبر داد
توسعه بورس همراه در آینده نزدیک
سنا - سهولت دسترسی به سامانه بورس همراه، وجود اطلاعات متنوع، سرعت دسترسی به این نرمافزار و حضور تیم پشتیبانی فعال و پاسخگو، مهمترین عوامل استقبال فعالان بازار سرمایه از سامانه بورس همراه بود. مدیر روابط عمومی و امور بینالملل سازمان بورس و اوراق بهادار، با بیان مطلب بالا گفت: بهرغم اینکه هنوز اطلاعرسانی گستردهای در حوزه سامانه بورس همراه انجام نشده است، اما تعداد کاربران این سامانه در کمتر از یک هفته به مرز یک هزار نفر رسید که مهمترین دلیل این استقبال، سهولت و گستردگی دسترسی به اطلاعات بازار سرمایه از طریق این نرمافزار است.
سعید مستشار ادامه داد: علاقهمندان استفاده از سامانه بورس همراه، میتوانند با مراجعه به سایت www.mobilebourse.ir، نرمافزار مربوطه را روی گوشی تلفن همراه خود نصب کنند.
وی با اشاره به اینکه سامانه بورس همراه در مدت زمان کوتاهی روی گوشی نصب میشود، تصریح کرد: اکنون تیم پشتیبانی این سایت فعال است و به مشکلات احتمالی پاسخ میدهد.
مستشار دلیل استقبال گسترده فعالان بازار سرمایه را از بورس همراه، استفاده راحت، تیم پشتیبانی فعال و پاسخگو، نصب راحت روی تلفن همراه و تنوع اطلاعات موردنیاز فعالان بازار روی این سامانه دانست.
وی افزود: بورس همراه، اطلاعات زیادی را مانند شاخصهای بورس، قیمت سهام شرکتهای بورسی و فرابورسی، NAV صندوقهای سرمایهگذاری و میزان تغییرات آن و ریز اطلاعات شرکتها در اختیار کاربران قرار میدهد.
مدیر روابط عمومی و امور بینالملل سازمان بورس و اوراق بهادار، با اشاره به سایر امکانات بورس همراه خاطرنشان کرد: این سامانه توان تصمیمگیری به فرد داده و شخص میتواند علاوه بر تعریف دامنه نوسان مورد نظر، سبد سهام را برای خود تشکیل داده و توان سرمایهگذاری خود را در بورس ارزیابی کند.
مستشار با بیان اینکه علاقهمندان در حال حاضر میتوانند با مراجعه سایت
www.mobilebourse.ir سامانه بورس همراه را روی تلفن همراه خود نصب کنند، تاکید کرد: به زودی در همه تالارهای معاملاتی بورس اوراق بهادار در تهران و شهرستان و همچنین تالارهای اختصاصی کارگزاران، دستگاه ارسال بلوتوث نصب میشود تا امکان دریافت بورس همراه تسهیل شود.
وی با بیان اینکه بورس همراه اطلاعات مفیدی را به روش ساده در اختیار کاربران قرار میدهد، اظهار داشت: این سامانه اکنون دوره آزمایشی یک ماهه را پشت سر میگذارد که پس از این مدت، فاز نخست نرمافزار نهایی میشود که به عبارتی آغاز کار به شمار میرود.مدیر روابط عمومی و امور بینالملل سازمان بورس و اوراق بهادار ابراز امیدواری کرد تا پایان سال نسخه مبتنی بر GPRS بورس همراه در بازار عرضه شود، که در این صورت کاربران هزینه کمتری پرداخت میکنند.
مستشار با تاکید بر اینکه پس از راهاندازی نسخه مبتنی بر GPRS، فاز توسعهای نرمافزار متوقف نمیشود، گفت: بر اساس برنامهریزیهای انجام شده، به زودی اطلاعات توقف و بازگشایی نمادها، اطلاعات سهامداری افراد با حفظ مسائل امنیتی، اطلاعات ریز شرکتها مانند سود پیشبینی شده و نسبت P/E و ... در دو قالب GPRS و پیامک عرضه میشود.
کاربران فقط هزینه پیامک را پرداخت میکنند
وی تصریح کرد: برای ارسال اطلاعات، یک درخواست و یک پاسخ وجود دارد که در برخی موارد مانند پیغام ناظر بازار یا بهروزرسانی اطلاعات صندوقهای سرمایهگذاری، حجم اطلاعات زیادی طی یک تا سه صفحه پیامک برای پاسخ ارسال میشود.
مدیر روابط عمومی و امور بینالملل سازمان بورس و اوراق بهادار، افزود: کاربران میتوانند برای دریافت اطلاعیههای کدال، اخبار بازار سرمایه منتشره در سایت سنا و پیغامهای ناظر بازار را براساس درخواست خود، تنظیم کنند تا در صورت تمایل، این اخبار برای آنها ارسال شود.
مستشار تاکید کرد: بخش آموزش مقدمات بورس، قوانین و مقررات و آییننامههای بازار سرمایه، به طور رایگان در اختیار کاربران قرار میگیرد.
وی در پایان با تشکر از شرکت مگفا برای طراحی و پشتیبانی نرمافزار بورس همراه و شرکتهای مدیریت فناوری بورس تهران و فناوران بازار سرمایه برای همکاری در تامین اطلاعات این نرمافزار، خاطرنشان کرد: افراد میتوانند نظرها و پیشنهادهای خود را به سیستم پشتیبانی سایت www.mobilebourse.ir ارسال کنند تا روی نسخه نهایی بورس همراه اجرایی شود.
ارسال نظر