گروه بورس- در حالی که سه روز تا زمان معامله بلوکی مخابرات باقی مانده ولی مدیران شرکت هنوز ابهامات ۶گانه هیات پذیرش را پاسخ نداده‌اند. به گزارش خبرنگار ما، با وجودی که مسوولان خصوصی‌سازی و مخابرات معامله روز چهارشنبه مخابرات را قطعی می‌دانند ولی هیات پذیرش شرکت بورس همچنان در انتظار شفاف‌سازی شرکت مخابرات است. بورس: ما منتظریم!

در همین رابطه معاون شرکت بورس در گفت‌وگو با «ایسنا» گفت: هیات پذیرش باید مطابق ماده ۹ دستورالعمل پذیرش بعد از بررسی اطلاعات دریافتی اقدام به صدور مجوز جهت انجام معاله بلوکی کند. محمدرضا رستمی افزود: «به دنبال پاسخی که شرکت مخابرات به هیات پذیرش بورس ارائه کرد، این هیات طی نامه‌ای به مخابرات خواستار ارائه اطلاعات تکمیلی شد که در حال حاضر در حال رایزنی برای دریافت اطلاعات تکمیلی برای پذیرش شروط شش گانه از سوی شرکت مخابرات برای عرضه بلوکی سهام در بورس هستیم». وی خاطرنشان کرد: هدف هیات پذیرش، شفاف‌سازی پیرامون این عرضه و اطلاع‌رسانی به خریداران و فعالان بازار سرمایه در خصوص شرکت مخابرات است و تصمیم‌گیری در مورد زمان عرضه بر عهده سازمان خصوصی‌سازی است.

خصوصی‌سازی: معامله قطعی است

در همین حال رییس سازمان خصوصی‌سازی در گفت‌وگویی با «فارس» گفت:مشکلی در عرضه بلوک ۵۱‌درصدی مخابرات در روز چهارشنبه جاری وجود ندارد و شروط ۶ گانه تعیین شده بورس حل می‌شود. «غلامرضا حیدری کرد زنگنه» در برابر این سوال که در صورت عدم تحقق شروط ۶گانه بورس، آیا بلوک ۵۱‌درصدی سهام مخابرات درروز چهارشنبه عرضه خواهد شد یا خیر؟ پاسخ داد: تاکنون وارد جزئیات شروط تعیین شده بورس در عرضه بلوک ۵۱‌درصدی سهام مخابرات نشده ام اما مشکل خاصی در این رابطه وجود ندارد. وی ادامه داد: مخابرات یک شرکت بورسی است و برای اولین بار سهام آن عرضه نمی‌شود. بلکه عرضه بلوک مدیریتی آن در ادامه تکمیل فرآیند واگذاری این شرکت و اجرای اصل۴۴ است. کرد زنگنه در واکنش به مسوولان بورس، انجام معامله در صورت عدم شفاف‌سازی به ابهامات ۶گانه گفت: مشکل و مورد خاصی وجود ندارد و مدیران شرکت مخابرات نیز برخی از شروط را تامین کرده‌اند. این در حالی است که اگرهم موردی باشد حل می‌شود. وی با بیان اینکه ظرف روز جاری موارد موردنظر بورس از سوی شرکت بررسی و پیگیری می‌شود، در خصوص تعداد متقاضیان خرید بلوک ۵۱‌درصدی مخابرات گفت: تا چهارشنبه گذشته برخی تقاضاها به سازمان خصوصی‌سازی ارسال شده است.

مخابرات: سودده می‌شویم

در طرف دیگر ماجرا، مدیرعامل مخابرات در گفت‌وگویی با «سنا» به برخی ابهامات این سهم در صورت انجام معامله بلوکی پاسخ داده است. «صابر فیضی» درباره اثرات انجام معامله بلوکی بر وضعیت سهام شرکت گفت : براساس ماده ۹۰ قانون اصل۴۴، شرکت بعد از خصوصی‌ شدن باید تعرفه‌های خود را مطابق قیمت تمام شده تنظیم کند و چنانچه دولت با این امر مخالفت کند، باید مابه‌التفاوت را به شرکت پرداخت کند.وی ادامه داد: با توجه به پتانسیل‌ها و خروج شرکت از برخی شمول قوانین دولتی، پیش‌بینی می‌کنیم در سال اول خصوصی شدن، ۵۰درصد رشد سودآوری را داشته باشیم. وی در خصوص وضعیت نیروهای مازاد مخابرات بعد از خصوصی‌سازی شرکت گفت : مخابرات نیروی مازاد بر نیاز خود ندارد که بخواهد تعدیلی را انجام دهد. طی ۱۰ سال اخیر، تعداد نیروهای خود را از ۶۴هزار نفر به ۳۲هزار نفر کاهش داده‌ایم و از طرف دیگر بیش از ۵۰درصد نیروهای فعلی، به صورت خدمات قراردادی و پیمانکاری هستند که بعد از خصوصی‌ شدن دیگر وجود نخواهند داشت.فیضی درباره سرنوشت فرودگاه پیام گفت: ما افزایش سرمایه جزئی در فرودگاه پیام برای افزایش درصد سهامداران خود انجام داده‌ایم. از آنجا که این فرودگاه امکان واگذاری به بخش خصوصی ندارد، بعد از خصوصی‌شدن مخابرات با اصلاح اساسنامه روبه‌رو می‌شود.