سه ماه فرصت برای فروش ۸۵۰۰میلیارد تومان سهام
دکتر اسماعیل غلامی در گفتوگو با خبرنگار ما ضمن بیان این مطلب افزود: «این خریدار ترکیهای خواهان انجام معامله پتروشیمی رازی تا قبل از آغاز سال جدید میلادی است.
گروه بورس- عضو هیات عامل سازمان خصوصیسازی از علاقهمندی یک خریدار ترکیهای برای خرید مزایدهای پتروشیمی رازی خبر داد.
دکتر اسماعیل غلامی در گفتوگو با خبرنگار ما ضمن بیان این مطلب افزود: «این خریدار ترکیهای خواهان انجام معامله پتروشیمی رازی تا قبل از آغاز سال جدید میلادی است. به گزارش خبرنگار ما، اولین فاز واحدهای مجتمع پتروشیمی رازی در سال ۱۳۴۹ به دنبال عملیات ساختمانی چهار ساله به بهرهبرداری رسید. به علت قدمت واحدها و صدمات وارده در جنگ تحمیلی، ظرفیت قابل حصول به میزان ۲هزار و ۴۰۰تن رسید، انتظار است با تکمیل پروژههای در دست اجرا واحدهای تولیدی به ظرفیت بیش از سهمیلیون تن در سال برسد. این مجمتع بزرگترین تولیدکننده آمونیاک، کود اوره، اسید سولفوریک و گوگرد و تنها تولیدکننده اسید فسفریک و کود دیآمونیم فسفات (کود مخلوط فسفات و سولفات آمونیوم) در ایران است، پتروشیمی رازی در حال حاضر به دلیل قیمتگذاری محصولات تولیدی از سوی دولت، همانند شرکتهای پتروشیمی شیراز و پتروشیمی خراسان زیانده شده است. معاون امور آمادهسازی سهام خصوصیسازی در ادامه مصاحبه به خبرنگار ما گفت: فروش مزایدهای پتروشیمی امیرکبیر و عرضه سهام پتروشیمی فنآوران به طور قطع تا پایان امسال صورت خواهد گرفت.
غلامی همچنین در مورد واگذاریهای آینده سازمان خصوصیسازی افزود: «این سازمان در نظر دارد همزمان با برطرف شدن مشکلات خصوصیسازی بانکها و اصلاح ساختار در مخابرات، برنامه واگذاری سهام این شرکتها را در دستور کار خود قرار دهد.»به نوشته خبرنگار ما، مشکل عمده در واگذاری سهام مخابرات به دلیل درخواست وزارت ارتباطات مبنی بر پرداخت ۱۶۰۰میلیارد تومان از سوی شرکت مخابرات به عنوان پروانه اپراتور اول به این وزارتخانه است. همچنین شنیده میشود وزارت ارتباطات در ازای این مبلغ حاضر به معاوضه این مبلغ با املاک و ساختمانهای شرکت مخابرات است. اسماعیل غلامی با بیان اینکه سازمان خصوصیسازی طی ۸ ماه گذشته در حدود ۱۵۰۰میلیارد تومان درآمد حاصل از فروش سهام داشته است، تصریح کرد: «تحقق این مبلغ در حالی است که بیشتر فروش سازمان خصوصیسازی طی نیمه دوم سال صورت میگیرد؛ چرا که در نیمه اول سال، شرکتها در حال برگزاری مجامع و تصویب صورتهای مالی خود هستند. به این ترتیب در نیمه دوم سال سازمان خصوصیسازی اقدام به قیمتگذاری برای عرضه و فروش سهامی که قصد واگذاری دارد، میکند.» غلامی تاکید کرد: بودجه پیشبینی شده سازمان خصوصیسازی رسیدن به رقم سههزار میلیارد تومان درآمد حاصل از فروش نقدی سهام است. بنابراین سازمان خصوصیسازی باید برای رسیدن به این رقم تا پایان امسال ۱۰هزار میلیارد تومان فروش داشته باشد تا بتواند سههزار میلیارد تومان نقد را به حساب خزانه واریز کند.
ارسال نظر