گزارش
مناظرهای که یک نفره پیش رفت
به گزارش خبرنگار ما، نشستی که قرار بود در یک طرف غلامرضا حیدری کردزنگنه رییس سازمان خصوصیسازی و در طرف دیگر حسین عبدهتبریزی دبیر کل سابق بورس را برای بررسی عملکرد دولت نهم در امر خصوصیسازی به خود ببیند، با عدم حضور نماینده دولت یکطرفه پیش رفت.
رییس سازمان خصوصی سازی ساعتی قبل از شروع جلسه به عوامل برگزاری اعلام میکند که امکان حضور در این مناظره را ندارد.
گروه بورس- معصومه طاهرخانی: نماینده دولت نیامد، نماینده بخشخصوصی انتقاد کرد و انتقاد از عملکرد خود را هم شنید.
به گزارش خبرنگار ما، نشستی که قرار بود در یک طرف غلامرضا حیدری کردزنگنه رییس سازمان خصوصیسازی و در طرف دیگر حسین عبدهتبریزی دبیر کل سابق بورس را برای بررسی عملکرد دولت نهم در امر خصوصیسازی به خود ببیند، با عدم حضور نماینده دولت یکطرفه پیش رفت.
رییس سازمان خصوصی سازی ساعتی قبل از شروع جلسه به عوامل برگزاری اعلام میکند که امکان حضور در این مناظره را ندارد. با واگذاریها موافقم، حتی به بدترین شکل
عبده تبریزی در پاسخ به سوالی درباره چرایی واگذار نشدن بانکها گفت: من با هر نوع واگذاری موافق هستم، حتی اگر با بدترین شکل خود انجام شود. دولت باید به این توجه کند که تغییر عنوان دارایی از بخش دولتی به بخشخصوصی به معنی فرار دارایی از حوزه نظارتی دولت نیست، بلکه دولت میتواند با گرفتن مالیات درآمد خود را هم زیاد کند.
مردم در بورس نیستند
وی در پاسخ به سوال یکی دیگر از حاضران که از اتخاذ راههایی برای افزایش کشش بازار برای عرضهها پرسیده بود، گفت: واقعیت این است که ظرفیت بورس کم شده و مردم عادی از بازار سهام بیرون آمدهاند و نقدینگی خود را در کالای دیگری چون مسکن متمرکز کردهاند.
وی در عین حال تاکید کرد: منطقه جغرافیایی که ما در آن هستیم، مملو از پول و سرمایه است و میتوان با اتخاذ تدابیر و سیاست درست از آنها استفاده کرد. ما نباید مسیر خودمان را در کوچه بنبست ببریم و بعد بگوییم که نقدینگی نداریم.
همه مدیران «خصوصیسازی» پرونده دارند!
دبیر کل سابق بورس در جواب سوال دیگری که از دلایل کم بودن نظارت بر روند اجرای خصوصیسازی پرسیده بود، گفت: به عقیده من نظارت در این حوزه نه تنها کم، بلکه زیاد هم هست. همه در سازمان خصوصیسازی به جز آقای کرد زنگنه دارای پرونده هستند (خنده حضار). در مجموع با بررسی آن چیزی که تاکنون انجام شده، به نظر میرسد که اراده خصوصیسازی وجود ندارد.
وی تصریح کرد: اعتقاد جدی به این مساله دارم که هنوز ۵درصد داراییهای دولت هم فروش نرفته است.
عبده: ما هم اشتباه کردیم
در ادامه این جلسه یکی از حاضران خود را یکی از سهامداران حقیقی بورس معرفی کرد، ضمن انتقاد شدید از عملکرد «عبده» در زمانی که دبیر کل بورس بود، گفت: در این جلسه انتقادهای زیادی از روند اجرای خصوصیسازی و عملکرد مدیران فعلی میشود، ولی خود شما هم زمانی که رییس سازمان بورس بودید، قیمت برخی سهام را تا ۴هزار تومان بالا بردید، در حالی که این سهم درحالحاضر کمتر از ۶۵تومان ارزش دارد، در مورد عملکرد خود چه توجیهی دارید؟
عبده هم در پاسخ به این سوال گفت: در دوره ما هم مشکلات اساسی زیادی داشتیم و در این جلسه هم فرصت آن نیست که به تحلیل و ارزیابی عملکرد خود بپردازم. ولی چیزی که روشن است، الان هیچ مدیری ادعا نمیکند که کارها را درست انجام میدهد و اشتباه ندارد.
«جراحی اقتصادی» من را میترساند...
وی همچنین در پاسخ به سوالی که به جراحی اقتصادی دولت و اثر آن در بورس مربوط میشد، اینگونه پاسخ داد: کلمه جراحی اقتصادی من را میترساند، چرا که در حوزه اقتصاد بسیاری مسائل تجربه شده است. باید دانست که مدیریت محل تئوریپردازی نیست، بلکه دانشگاهها این وظیفه را عهدهدار هستند. وی تاکید کرد: اگر جراحی به معنای گفتن حرفی است که در دنیا تجربه نشده، من با آن مخالفم.
ارسال نظر