دنیای اقتصاد - مجمع عمومی موسسان شرکت بورس اوراق بهادار تهران، امروز ساعت 9:30 صبح در تالار همایش‌های رازی تهران برگزار می‌شود.هم‌اکنون نهاد‌های مالی حدود 40درصد، کارگزاران مستقل و وابسته به نهاد‌های مالی حدود 33درصد و سهامداران حقیقی حدود 27درصد سهام شرکت‌ را از آن خود کرده‌اند.سهامداران حقیقی در میان سه گروه وضعیت انتزاعی دارند.

با حضور گسترده سهامداران حقوقی و حقیقی
مجمع عمومی شرکت بورس امروز برگزار می‌شود
حسین خزلی خرازی یکی از کاندیداهای عضویت در هیات‌مدیره شرکت بورس است. او ۳۲سال سن دارد و از سال ۷۶ تا ۸۰ دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت استراتژیک بوده است.وی سه سال مدیر کل حراست سازمان بورس بوده و از دی ۸۳ تاکنون مدیرعامل کارگزاری بانک کشاورزی است.شرکت کارگزاری بانک کشاورزی در سال جاری ششمین شرکت کارگزاری بورس اوراق بهادار از لحاظ حجم معاملات و دومین شرکت از لحاظ تعداد دفعات معاملاتی است. همچنین این شرکت با داشتن ۱۷نمایندگی، گسترده‌ترین شبکه کارگزاری بورس اوراق بهادار را دارا است. در بورس کالاهای کشاورزی نیز این شرکت به عنوان کارگزار موسس این بورس از بدو تاسیس تاکنون از لحاظ حجم و تعدد اولین کارگزار به شمار می‌رود.

صادق عجمی، مدیر کارگزاری آرمون بورس دیگر کاندیدای ورود به هیات‌مدیره بورس است.وی متولد سال ۱۳۲۵ و دارای دانشنامه لیسانس اقتصاد از دانشگاه شهید بهشتی و فوق لیسانس مدیریت مالی از کشور آمریکا است. عجمی از سال ۱۳۷۰ کارشناس شرکت سرمایه‌گذاری ملی ایران بوده است.او همچنین سال‌ها معاون مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری ملی ایران بود و عضویت در دست کم ۴۰ شرکت بورسی به نمایندگی از سرمایه‌گذاری ملی را در کارنامه خود دارد. آخرین مسوولیت وی هم نایب رییسی سازمان کارگزاران بورس اوراق بهادار بوده است.وی در سال ۱۳۷۱ توانست نخستین کارگزاری خصوصی بورس اوراق بهادار را راه‌اندازی کند.عجمی در کنار فعالیتش در بازار سرمایه سه سال است که در موسسه علوم بانکداری به تدریس می‌پردازد.وی در مجموع ۳۰ سال در بازار سرمایه وبازارهای مالی سابقه کار دارد.مدیر کارگزاری آرمون بورس حفظ حقوق و منافع سهامداران حقیقی و حقوقی را به عنوان عمده‌ترین هدفش برای ورود به هیات‌مدیره شرکت بورس بیان می‌کند.

محمدرضا رهبر مدیرعامل کارگزاری حافظ هم ۴۰ سال است که سابقه کار در بازارهای مالی و سرمایه را در کارنامه خود دارد.وی دارای مدرک لیسانس بانکداری با گرایش حسابداری، فوق لیسانس مدیریت بانکی با گرایش مدیریت مالی و دکترای اقتصاد (ناتمام) است.کارگزاری حافظ ۱۰۰درصد خصوصی است و توسط بخش خصوصی اداره می‌شود.وی سابقه مدیریت سرمایه‌گذاری و سرپرستی شرکت کارگزاری بانک ملت، مدیریت سازمان روش‌های بانک ملت، ریاست اداره کل مطالعات و برنامه‌ریزی اقتصادی بانک‌ ملت و دبیری شورای‌عالی برنامه‌ریزی این بانک را در کارنامه کاری خود دارد. رهبر در بیش از ۳۰شرکت عضو هیات‌مدیره بوده و ریاست هیات‌عامل بانک سرمایه و عضو موسس بانک مزبور نیز از جمله سوابق کلیدی وی به شمار می‌رود.کارگزاری حافظ در سال ۸۳ تاسیس شده است و حجم معاملات آن در این دو سال در رتبه بالایی در بورس اوراق بهادار برخوردار بوده است.تا جایی که در شهریور سال ۱۳۸۵ این شرکت با حجم معاملاتی ۷۱۷میلیارد ریال رتبه دوم بین کارگزاری‌ها را کسب کرده است یعنی بیش از ۷درصد از معاملات بازار این بار از سوی کارگزاری حافظ انجام شده است.این شرکت در بازار سهام به عنوان سبد گردان بازارگردان و کارگزار مصرف فعالیت می‌کند و در شهرستان‌های شیراز، مشهد، رشت و کرج نمایندگی داشته و در تالار فرعی و تالار اختصاصی ایرانیان دارای میز ویژه است.واحد تحقیقات کارگزاری حافظ نیز با ارائه گزارش‌های مختلف یکی از فعال‌ترین بخش‌های این شرکت است.

نصرالله برزنی مدیرعامل کارگزاری بانک‌ اقتصادنوین نیز از کاندیدای عضویت در هیات‌مدیره شرکت سهامی بورس است. نصرا... برزنی، متولد سال ۱۳۲۷ بوده که لیسانس اقتصاد خود را در دانشگاه ملی ایران و فوق لیسانس مدیریت مالی را از دانشگاه ساتهمپتون انگلستان اخذ کرده است. برزنی از سال ۱۳۷۴ در کمیته‌های فنی، تدوین مقررات و قوانین و ارزیابی سهام سازمان بورس اوراق بهادار تهران فعالیت داشته و مشاور تعداد زیادی از شرکت‌های سرمایه‌گذاری و موسسات سرمایه‌گذاری و بانک اقتصاد نوین بوده است.مشاغل و مسوولیت‌های فعلی نصرا.. برزنی به این شرح است، کارگزار و نایب رییس هیات‌مدیره سازمان بورس فلزات، رییس هیات‌مدیره شرکت داکتیران از سال ۱۳۵۸، عضو هیات‌مدیره شرکت سرمایه‌گذاری سامانه گسترنوین، عضو هیات‌مدیره سهامدار و مدیرعامل شرکت کارگزاری بانک اقتصاد نوین از سال ۱۳۸۳، عضو هیات‌مدیره شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کارکنان بانک‌ها و عضو هیات موسس بورس فلزات تهران. برزنی طی سال‌های ۱۳۷۲ تا ۱۳۸۳ عضو هیات‌مدیره و مدیرعامل شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن و کارگزاری بورس اوراق بهادار بوده است.
وی از سال 1355 تا 1357 کارشناس مالی شرکت بازرگانی دولتی ایران وابسته به وزارت بازرگانی بوده، اما از سال 57 تا 83 در بانک صنعت و معدن واحد شرکت سرمایه‌گذاری بانک‌های ایران و نماینده این بانک در سازمان بورس اوراق بهادار بوده است.برزنی از سال 68 تا 70 رییس اداره ارزیابی و معاملات سهام بوده و از سال 69 تا 77 نماینده کارگزاری در شورای ارزیابی و معاملات سهام بانک صنعت و معدن فعالیت کرده است.همچنین نصرا... برزنی از سال 58 نماینده بانک در هیات مدیره چندین شرکت بوده که بدین شرح است:رییس هیات مدیره شرکت ریسندگی گیلان، رییس هیات مدیره شرکت نساجی پرتو، نایب رییس هیات مدیره شرکت الکتریک گیلان، عضو هیات تصفیه شرکت بسته‌بندی فارس، عضو کمیته تحقیقات سازمان بورس اوراق بهادار تهران و شرکت لیزینگ بانک صنعت و معدن.وی که از سال 55 با بورس اوراق بهادار تهران همکاری می‌کند از سال 67 به بعد، به عنوان کارگزار فعالیت خود را با بازار سرمایه ادامه داد.

کانون سهامداران حقیقی نیز کاندیداتوری خود را برای ورود به هیات‌مدیره شرکت سهامی بورس اعلام کرد.این اقدام به نمایندگی از سوی سهامداران حقیقی فعال در بازار صورت گرفته است.مقدمات تشکیل کانون سهامداران حقیقی از سال 83 فراهم شد، این کانون یک تشکل صنفی است که در سال 1384 با اخذ پروانه فعالیت و مجوز از بورس رسما فعالیت خود را آغاز کرد. اولین مجمع هیات موسس کانون در آبان ماه 1384 تشکیل و 11نفر از سهامداران حقیقی به عنوان اعضای هیات‌مدیره این کانون انتخاب شدند. در نهایت کانون سهامداران حقیقی در تیر ماه 1385 طی نامه شماره 903 19 به ثبت رسمی رسید.ابوالفضل متین از ابتدای تشکیل کانون سهامداران حقیقی تاکنون، دبیری این تشکل صنفی را بر عهده داشته است.کانون سهامداران حقیقی به عنوان یک نهاد مدنی صرفا به دنبال حقوق معامله‌گران حقیقی در بازار بوده و با حضور در مجامع شرکت‌های بورسی و هیات‌مدیره آنان، به عنوان حامی سهامداران حقیقی ایفای نقش کرده است.

گروه بورس- مجید اسکندری، علیرضا باغانی: مجمع عمومی موسسان شرکت بورس اوراق بهادار تهران، امروز ساعت ۹:۳۰ صبح در تالار همایش‌های رازی تهران برگزار می‌شود.
به گزارش خبرنگار ما، در مجمع امروز موسسان و پذیره‌نویسان یا نمایندگان قانونی آنها به منظور رسیدگی به گزارش هیات موسسان شرکت، تصویب آن، احراز پذیره‌نویسی کلیه سهام و تادیه مبالغ لازم، تصویب طرح اساسنامه شرکت، انتخاب اولین مدیران و بازرسان شرکت، تعیین روزنامه کثیرالانتشار شرکت و سایر موارد برگزار خواهد شد.مهم‌ترین تصمیم امروز، انتخاب اولین مدیران یا اعضای هیات‌مدیره و بازرسان بورس است. حال با توجه به سهم هریک از بازیگران و فعالان بازار کیک مدیریت به شرکت بورس می‌تواند تقسیم‌بندی شود.
هم‌اکنون نهاد‌های مالی حدود ۴۰درصد، کارگزاران مستقل و وابسته به نهاد‌های مالی حدود ۳۳درصد و سهامداران حقیقی حدود ۲۷درصد سهام شرکت‌ را از آن خود کرده‌اند.سهامداران حقیقی در میان سه گروه وضعیت انتزاعی دارند.در مجموع ۶۲۰۰نفر پذیره‌نویسی کرده و ۵۴۸۲ نفر اطلاعاتشان را به سازمان بورس ارسال کرده‌‌اند که در نرم‌افزار امور سهام وارد شده است، همچنین حدود ۱۱۳نفر نیز اطلاعات ناقص ارسال کرده‌اند که باید به تکمیل آن بپردازند.از سویی طی روزهای اخیر و رایزنی‌ها و ائتلاف‌های گسترده و متعدد، اما شکننده‌ای بین سهامداران حقوقی‌ها شکل گرفته است. ائتلافی‌هایی که امروز چنانچه با پایبندی تمام نهادهای مالی مواجه شود، می‌تواند بر سرنوشت امروز انتخابات هیات‌مدیره اثر بگذارد.

شنیده‌های خبرنگار ما حکایت از آن دارد که مهم‌ترین طیف نهادهای مالی که ائتلاف جدی‌تری داشته‌اند، عبارتند از سرمایه‌گذاری بانک ملی، سرمایه‌گذاری غدیر، سرمایه‌گذاری بهمن، سرمایه‌گذاری تدبیر، سرمایه‌گذاری صبا تامین و سرمایه‌گذاری امید.در همین حال در میان کارگزاران مستقل و بانکی چهار کارگزاری نامزد انتخاب اعضای هیات‌مدیره هستند که خبرنگاران ما با هر یک از آنها مصاحبه‌های مستقلی انجام داده‌اند که امروز از نظرتان می‌گذرد.در میان کاندیداهای انتخابات هیات‌مدیره شرکت بورس نام شش شرکت سرمایه‌گذاری نیز به چشم می‌خورد. این شرکت‌ها عبارتند از: سرمایه‌گذاری بانک‌ملی، سرمایه‌گذاری غدیر، سرمایه‌گذاری بهمن، سرمایه‌گذاری تدبیر، سرمایه‌گذاری صبا تامین و سرمایه‌گذاری امید که سه شرکت اول بورسی و بقیه غیربورسی هستند.شرکت‌های بورسی یادشده که دارای سایت اینترنتی بوده و اطلاعات آماری خود را بر روی سایت منتشر کرده‌اند که به برخی از این اطلاعات در ادامه اشاره شده است. اما در تماس‌های مکرری که خبرنگار ما با سه شرکت دیگر داشت، تنها دکتر ابراهیم عنایت نماینده سرمایه‌گذاری امید پاسخگوی وی بود و شرکت‌های صبا تامین و تدبیر از ارائه هرگونه اطلاعاتی خودداری کردند.دکتر ابراهیم عنایت، کارگزار بورس اوراق بهادار و نماینده شرکت سرمایه‌گذاری امید در مجمع شرکت بورس، درباره انتخاب اعضای هیات‌مدیره این شرکت گفت:‌ تلاش همه ما این است که ترکیب هیات‌مدیره در جهت رونق بازار سرمایه شکل بگیرد و از افراد توانمند و دلسوز بازار تشکیل شود و شکل‌گیری شرکت سهامی بورس که به عنوان اولین تجربه در کشور ما است به نحو احسن انجام شود.وی افزود: انتظار ما از هیات‌مدیره این است که بتوانند با مدیریت صحیح، یک شرکت قوی به وجود بیاورند که بتواند خدمات خوبی به سهامداران حقیقی و حقوقی ارائه دهد و اعضا باید بدانند که رقیب یکدیگر نیستند بلکه همه عضو خانواده بزرگ بازار سرمایه هستند. وی در همین حال در آستانه برپایی مجمع، رییس سازمان بورس اوراق بهادار گفت: امکان سوء‌استفاده و تبانی در بورس با شکل‌گیری شرکت بورس از بین خواهد رفت. علی صالح‌آبادی نیز، در گفت‌وگو با «مهر» گفت: آنچه که در مورد روند شکل‌گیری شرکت بورس در حال انجام است، براساس قانون تجارت بوده و ترکیب سهامداران نیز با توجه به درصد تخصیص داده شده است.وی، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا سازمان بورس می‌تواند برای انسجام سهامداران حقیقی اقدامی کند، گفت: سهامداران حقیقی خود تمایل داشتند که امکان مشارکت گسترده مردم فراهم شود و سهام شرکت بورس به صورت ریز بین سهامداران حقیقی توزیع شود.صالح‌آبادی ادامه داد: بر اساس آنچه که در اساسنامه شرکت بورس آمده است، هر کس می‌تواند وکالت یک شخص را در مجمع داشته باشد و شاید هدف قانون این است که شرکت بورس به‌مفهوم واقعی یک شرکت سهامی عام باشد و امکان تبانی و سوء‌استفاده از بین برود و هر کس که اصلح است انتخاب شود.
حسین خزلی خرازی: مهم‌ترین برنامه من اصلاح روش‌ها است

خرازی درباره برنامه‌هایش برای ورود به هیات‌مدیره شرکت بورس می‌گوید: مهم‌ترین برنامه من بازنگری در تمامی رویه‌ها، سیستم‌ها و روش‌ها (Reenigeering) است. استفاده از مشاوره خارجی به ویژه فدراسیون بین‌المللی بورس‌ها WFE و کم کردن روش‌ها و دستور‌العمل‌هایی که ضد حجم معاملات بوده و برای کنترل قیمت و شاخص اعمال می‌شود از جمله دیگر برنامه‌های این جانب است.نصب سریع‌تر نرم‌افزار جدید معاملاتی و پیگیری اتوماسیون مجدد کل سیستم‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری از جمله برنامه‌های خرازی عنوان شده است.بدیهی است با توجه به حضور نهادهای مالی در هیات‌مدیره شرکت بورس امید می‌رود روابط بورس با فعالان بازار خصوصا نهادهای پرگردش، بهتر و سریع‌تر شود.
محمدرضا رهبر: بورس نیازمند فکر و ایده‌های جدید است
محمدرضا رهبر انگیزه خود را برای ورود به هیات‌مدیره شرکت بورس این‌گونه بیان می‌کند: بورس ایران در شرایط خاص کنونی نیازمند یک فکر نو و ایده‌های نوین است تا چشم‌انداز‌های ترسیم شده در بورس، محقق شود.
مدیرعامل کارگزاری حافظ، خدمت به توسعه بازار سرمایه، تسهیل مبادلات و ارائه برنامه‌هایی برای تسهیل و تسری سرمایه‌گذاری به بورس، گسترش مالکیت عمومی، اصلاح یا بهبود بخشیدن به ساختار سرمایه‌گذاری خانوار‌ها در بورس، تقویت طبقه متوسط جامعه و ایجاد ثروت برای آنها و ایجاد حداکثر شفافیت و نقدینگی در بازار را از جمله برنامه‌های این شرکت بعد از ورود به هیات‌مدیره شرکت بورس عنوان کرد.
به گفته وی، هیات‌مدیره شرکت بورس باید سعی کند که معاملات به صورت عادلانه و براساس حاکمیت نیروی بازار انجام شود.
او درباره دیگر برنامه‌های کارگزاری حافظ برای اداره شرکت بورس گفت: تسریع در پذیرش شرکت‌ها، گسترش دادوستد الکترونیک، متنوع کردن ابزار‌های مالی، توجه به سبد سهام، اصلاح نحوه محاسبه شاخص و تعیین حجم مبنا، مقاوم‌ساختن بورس در مقابل تنش‌های برون‌سازمانی و سیاسی، جلوگیری از ایجاد جو روانی ناشی از شایعه‌ها، همدلی، همسویی، همگامی و همیاری با سهامداران حقیقی و نهاد‌های فعال مالی، جذب نقدینگی‌های سرگردان و هدایت آنها به سمت تولید در بورس از دیگر برنامه‌ها و استراتژی‌های ما جهت حضور در متن بازار سرمایه است.
صادق عجمی: هیات مدیره ماموریت دشواری دارند
صادق عجمی می‌گوید: هیات‌مدیره شرکت بورس باید به دور از در نظر گرفتن منافع گروهی خاص به منافع سرمایه‌گذاران در بورس بیاندیشد.
به گفته وی، هیات‌مدیره شرکت بورس باید برای اجرای برنامه‌های اقتصادی دولت، در بازار سرمایه به سیاست‌گذاری بپردازد، همچنین از طریق شرکت بورس، بازار سرمایه باید در داخل و خارج از کشور شناسانده شود.
او ماموریت اعضای هیات‌مدیره شرکت بورس را بسیار سخت و دشوار توصیف می‌کند.به عقیده وی، عضویت در شرکتی که سال‌ها از مدت فعالیتش می‌گذرد به مراتب آسان‌تر از عضویت در شرکتی که در شرف تاسیس است و توقع زیادی از آن می‌رود. چرا که در شرکتی که از قبل تاسیس شده است، بسیاری از اقدامات اولیه از قبل صورت گرفته اما اداره شرکتی که هنوز تشکیل نشده و اساسا ایجاد شرکت بورس که بخش عمده‌ای از اقتصاد کشور در آن متمرکز است، بسیار دشوار به نظر می‌رسد.
توصیه کانون سهامداران حقیقی: حقیقی‌های متفرقه کاندید شوند
کانون‌ سهامداران حقیقی انگیزه خود را برای کاندیداتوری ورود به هیات‌مدیره شرکت بورس این‌گونه اعلام می‌کند.
از آنجا که شرکت سهامی عام بورس، بعد از تصویب قانون بازار اوراق بهادار به عنوان رکن اجرایی بازار سرمایه است و کلیه فعالیت‌های اجرایی بازار سرمایه در این شرکت متمرکز است، لذا حضور کانون سهامداران حقیقی و نماینده آنان در هیات‌مدیره شرکت بورس بسیار ضروری به نظر می‌رسد، ازاین‌رو هیات‌مدیره کانون تصویب کرده که به‌طور حتم کانون در انتخابات مجمع موسسین شرکت بورس به عنوان یک شخصیت حقوقی شرکت کند، لذا این تشکل صنفی طی نامه‌ای رسما کاندیداتوری خود را در شرکت بورس اعلام کرده است.
این کانون اعلام کرد که کاندیداتوری برای ورود به هیات‌مدیره بورس به‌دلیل محدودیتی که سهامداران حقیقی در مالکیت سهام شرکت بورس، بوده است و اینکه بورس با درخواست آنان مبنی بر پذیرش وکالت عادی تحت نظارت سازمان به جای وکالت رسمی، موافقت نکرده است. این کانون در توصیه‌ای به سهامداران حقیقی اعلام می‌کند: به‌‌رغم اینکه زمان برگزاری مجمع، که بدترین موقع سال (ماه مبارک رمضان) است و مکان مجمع نیز که چندان مناسب و نزدیک نیست، با این حال لازم است معامله‌گران حقیقی بازار برای دفاع از حقوق صنفی خود به صورت فیزیکی در مجمع شرکت بورس حضور یابند.
این کانون در مورد بحث وکالت آورده است که سازمان بورس می‌توانست با تسهیل در امر وکالت، اجماع لازم در آرای سهامداران حقیقی را ایجاد کند، اما متاسفانه بورس در این زمینه هیچ‌گونه همکاری نکرده، هر چند ما تجربه این گونه برخوردها را در پذیره‌نویسی شرکت سپرده‌گذاری مرکزی داریم که حتی یک سهم هم به سهامداران حقیقی واگذار نکردند. کانون سهامداران حقیقی از اعضایش درخواست کرده برای اینکه حداکثر آرا از سوی معامله‌گران حقیقی بازار کسب شود و این تشکل صنفی بتواند حداقل یک عضو در هیات‌مدیره شرکت بورس داشته باشد و برای جلوگیری از تشتت آرا بهتر است کلیه سهامداران حقیقی رای خود را به کانون بدهند، چرا که نه نهادهای مالی و نه کارگزاران نیازی به رای حقیقی‌ها ندارند و سال‌ها است که این دو گروه بازار سرمایه را مدیریت می‌‌کنند.
از این رو کانون سهامداران حقیقی توصیه می‌کند که معامله‌گران حقیقی بازار سرمایه به صورت متفرقه از کاندیداتوری خودداری کنند تا رای سهامداران حقیقی شکسته نشده و کرسی حقیقی ما در هیات‌مدیره شرکت بورس، حذف نشود.
این تشکل صنفی درباره شخصی که از سوی این کانون به هیات‌مدیره شرکت بورس ورود پیدا می‌کند، آورده است: در صورت انتخاب کانون سهامداران حقیقی برای ورود به هیات‌مدیره شرکت بورس، این تشکل برای تعیین شخصی که باید به نمایندگی از سوی کانون به هیات‌مدیره شرکت مزبور ورود پیدا کند، مجمعی برگزار و از تمام حقیقی‌هایی که علاقه‌مند به ورود به هیات‌مدیره هستند ،ثبت‌نام به عمل خواهد آمد، در نهایت در جلسه مزبور یک نفر به اتفاق آرا از سوی کانون برای ورود به هیات‌مدیره شرکت بورس انتخاب خواهد شد.
نصرا... برزنی: کارآیی بورس باید افزایش یابد
برزنی در خصوص اهداف و برنامه‌های خود برای شرکت سهامی بورس، می‌گوید: طی سال‌هایی که با بورس اوراق بهادار تهران همکاری دارم وضعیت بازار سرمایه کشورمان را به خوبی شناسایی کرده و نقاط ضعف و قوت آن را می‌شناسم.
به‌گفته وی، یکسری مطالعات وسیع در سطح بورس اوراق بهادار تهران و همچنین دیگر بورس‌های جهان انجام داده‌ام و با مقایسه‌هایی که در این زمینه انجام گرفته کارهایی که برای کارآیی هرچه بهتر بازار سرمایه لازم و ضروری به نظر می‌رسد، شناسایی شده است.
برزنی اظهار داشت: با مطالعات صورت گرفته راه‌های تکامل بازار سرمایه و اینکه چه کارهایی باید برای آن انجام شود، مورد بررسی قرار گرفته است.وی می‌افزاید: برای بزرگتر شدن بورس تهران باید راهکارهای عملی برای کارآیی بیشتر و تخصصی‌تر شدن آن انجام داد که امیدوارم این تلاش‌ها هر چه زودتر به نتیجه مطلوب برسد.برزنی به تفاوت بورس تهران با بورس‌های دنیا اشاره کرد و گفت: فاصله بازار سرمایه ما با بازارهای سرمایه دنیا بسیار زیاد است که برای توسعه هرچه بیشتر آن باید راهکارهای عملی را برای کارآیی بیشتر به کار گرفت.
وی خاطرنشان می‌کند: با تفکیک وظایف اجرایی و نظارتی در سازمان بورس و ایجاد شرکت سهامی بورس امیدوارم هیات مدیره‌ای که انتخاب می‌شود بتواند سطح کیفی انجام معاملات بورس تهران را ارتقا دهد.