انجمن بین‌المللی پیمانکاران اسپانیا در دیدار با رئیس هیات عامل ایمیدرو، تمایل خود را برای همکاری در توسعه معدن ایران اعلام کرد. به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، خوزه گارسیا مورالس (Jose Garcia-Morales)، رئیس انجمن بین‌المللی پیمانکاران اسپانیا (Ceoe) در دیدار با رئیس هیات عامل ایمیدرو، گفت: شرکت‌های فعال در زمینه معدن و صنایع معدنی به ویژه تولید فولاد، تامین تجهیزات و قطعات و نیز بخش استخراج معادن اسپانیا، آماده همکاری با ایران هستند.

وی افزود: با بررسی‌های بیشتر می‌توان زمینه‌های همکاری مشترک ایمیدرو و انجمن مذکور را فراهم کرد. در این جلسه، پدرو ویینا (Pedro Villena)، سفیر اسپانیا در ایران نیز با تاکید بر علاقه‌مندی دولت این کشور و انجمن بین‌المللی پیمانکاران اسپانیا برای همکاری با ایران در زمینه معدن و صنایع معدنی، تصریح کرد: با توجه به خروج اقتصاد ایران از رکود و مهار تورم، این کشور آماده همکاری با ایران در زمینه‌های تکنولوژی، معدن و صنایع معدنی است.

وی همچنین به حضور تعدادی از شرکت‌های معدنی اسپانیا در اجلاس بین‌المللی معدن و صنایع معدنی ایران (IMIS) که ماه آذر در تهران برگزار می‌شود، اشاره کرد. مهدی کرباسیان، رئیس هیات عامل ایمیدرو، در این نشست با بیان اینکه این سازمان به‌عنوان متولی بخش معدن و صنایع معدنی، آمادگی جذب سرمایه‌گذاران خصوصی و خارجی را در زمینه‌های اکتشاف، استخراج و فرآوری مواد معدنی دارد، اظهار کرد: با توجه به کاهش تحریم‌ها، فرصت‌های مناسبی برای همکاری مشترک وجود دارد و سرمایه‌گذاری شرکت‌های اسپانیایی می‌تواند به‌صورت مستقل یا مشارکتی از یک تا ۱۰۰ درصد تعریف شود و ایمیدرو می‌تواند حداکثر تا ۴۹ درصد سهام را در اختیار داشته باشد.

ثبت رکورد جدید برای اجرای پروژه‌های کنسانتره‌سازی

گروه بنگاه‌ها: رکورد جدید برای اجرای پروژه‌های کنسانتره‌سازی سنگ‌آهن ۵/۲ میلیون تنی ایران به ثبت رسید.

شرکت Outotec (شعبه آلمان) موفق شد که در اولین حضور خود در مناقصات کنسانتره‌سازی سنگ‌آهن ۵/۲ میلیون تنی کشور با مشارکت ایریتک و کیسون بهترین پیشنهاد فنی را با قیمتی بسیار رقابتی ارائه کند.

این شرکت در نهایت برنده مناقصه کنسانتره‌سازی۵/۲ میلیون تنی فولاد خراسان شد. تمرکز سال‌های اخیر این برند معتبر اروپایی در صنعت فولاد کشور، عمدتا در پروژه‌های کنسانتره‌سازی و گندله‌سازی ایران با ظرفیت ۵ میلیون تن در سال بوده است.