بزرگترین صادرکنندگان و واردکنندگان قراضه معرفی شدند
تجارت جهانی آهنقراضه
تجارت جهانی قراضه آهنی در سال ۲۰۰۵ با ۴درصد کاهش به ۹۰میلیون تن رسید.
براساس این گزارش، آمریکا، روسیه، ژاپن، آلمان، بریتانیا و فرانسه از صادرکنندگان اصلی قراضه در سال ۲۰۰۶ بودند که از میان آنها آمریکا با ۸درصد کاهش نسبت به سال قبل از آن ۱۴میلیون تن قراضه صادر کرده است.
تجارت جهانی قراضه آهنی در سال ۲۰۰۵ با ۴درصد کاهش به ۹۰میلیون تن رسید.
براساس این گزارش، آمریکا، روسیه، ژاپن، آلمان، بریتانیا و فرانسه از صادرکنندگان اصلی قراضه در سال 2006 بودند که از میان آنها آمریکا با 8درصد کاهش نسبت به سال قبل از آن 14میلیون تن قراضه صادر کرده است.
براساس آمارهای موجود در سال ۲۰۰۷ آمریکا ۴۴درصد، روسیه ۱۸درصد، آلمان ۲۵درصد و فرانسه ۹درصد رشد در صادرات قراضه را به خود اختصاص دادهاند.
این گزارش میافزاید: طی مدت یاد شده ژاپن و بریتانیا نیز از کاهش صادرات قراضه برخوردار بودند.
کاهش صادرات قراضه روسیه در سال ۲۰۰۶ عمدتا به علت زمستان بسیار سرد و افزایش تولید داخلی کورههای قوس الکتریکی و کورههای باریک اکسیژنی (BOF) بود.
در سال 2006 تولید کورههای قوس الکتریکی روسیه 5/1میلیون تن افزایش یافت.
تقاضای ظرفیت رو به رشد کورههای قوس الکتریکی فشار زیادی را بر روی عرضه قراضه جهانی وارد میکند.
در سال 2006 ترکیه با 5/14میلیون تن، اسپانیا 4/7میلیون تن، ایتالیا 7/5میلیون تن، کرهجنوبی 6/5میلیون تن، آلمان 6/5میلیون تن و چین با 4/5میلیون تن از واردکنندگان اصلی قراضه به شمار میآیند که از میان آنها ترکیه در مقام نخست واردکنندگان قراضه قرار دارد.
در سال ۲۰۰۷ ایتالیا با ۶درصد، کرهجنوبی ۱۷درصد و آلمان ۲۷درصد رشد واردات قراضه را به خود اختصاص دادند.
طی مدت یاد شده چین 57درصد، اسپانیا 24درصد و ترکیه 3درصد کاهش در واردات قراضه داشتند.
از ژانویه تا آوریل سالجاری واردات چین بالغ بر ۱/۱میلیون تن شد که در چهار ماه نخست سال ۲۰۰۶ و ۲۰۰۵ معادل۵/۲ و ۴/۳میلیون تن بود.
ارسال نظر